reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM:-)
Ech pogoda do doopy a tak chciałam iść na spacerek:dry:
Dzięki Patrysiu, czekamy na pełnię księżyca, która ma być w środę. Mówią, że w pełni więcej dzieci się rodzi :-D:-D No cóż... zobaczymy :-D:-D.
to czekamy razem:laugh2:
agapas odpoczywaj wiecej i nie przemeczaj sie tak mocno nawet psychicznie lalka. buzka

Dobranoc dziewczyny
tu jeszcze ja z moim synkiem:)
slodziutko:-)

reklama
My planów na majówkę nie mamy bo i przeważnie wychodza z dnia na dzień:-Dtak więc pewnie gdzieś pojedziemy ale jeszcze nie wiem gdzie:rofl2:

OLA tulam mocko:-(niedługo wizyta u lekarza tak więc nie smutaj się:tak:

No wlasnie jakos jeszcze chyba do mnie to nie dotarlo, ze kolejny miesiac nieudany.

No maz w piatek oddaje probke do badania, ja musze pomiedzy 1-4 dzien cyklu- czyli na dniach zrobic kolejne badanie krwi no i potem 7 maja wizyta.

reklama
Do góry