reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam dziewczyneczki!

Jupii nareszcie do drapałam się do komputera na chwilkę:-D

Madziu bardzo dziękuję za Avon. Jutro wypróbuję nowy tusz:tak:

Oli naprawdę przetrzepiemy dupkę:tak: Halo Kochana nie jesteś sama:tak:

Dziewuszki jestem umówiona na następny wtorek na to badanie drożności jajowodów. Brrrrry chciałabym już mieć to za sobą:-(
Fajnie,że już masz avon:)
Trzymam kciuki żeby badanie szybko poszło i było ok:)

Nektarynko fajnie,że zaglądasz;)

reklama
Hej Kasiu - będzie dobrze. :)

Cześć Nektarynko

Madziu - tusz super, taką szczoteczkę chciałam. :) lakier ok tylko koloru nie widze w świetle laptopa :D A te oliwkowe rzeczy już dałam mother :)

Spadam oglądać KSD :) Buźka i do juterka

A co to za huśtawka? Pewnie już pisałaś ale nie pamiętam:baffled:

Nektarynko ale ten czas leci. Ty już w 22 tygodniu. Jak tylko możesz i dobrze się czujesz to pewnie, że wracaj do pracy do ludzi.

A co to za huśtawka? Pewnie już pisałaś ale nie pamiętam:baffled:

Nektarynko ale ten czas leci. Ty już w 22 tygodniu. Jak tylko możesz i dobrze się czujesz to pewnie, że wracaj do pracy do ludzi.
A to taka stojąca huśtawka,sama buja z pozytywką,ona w sumie nowa ;/
Może jeszcze sie ktoś zainteresuje,czekam na to:)

Nie ma za co. Wiesz z tego katalogu co jest na nim Salma Hayek. Nie wiem jaki to numer chciałabym zamówić lekki podkład "Idealny kolor" tylko zastanawiam się czy lepszy będzie Natural Beige czy Medium Beige jako kolor. Może ten natural niech bedzie. On kosztuje 19,90?

Nie ma za co. Wiesz z tego katalogu co jest na nim Salma Hayek. Nie wiem jaki to numer chciałabym zamówić lekki podkład "Idealny kolor" tylko zastanawiam się czy lepszy będzie Natural Beige czy Medium Beige jako kolor. Może ten natural niech bedzie. On kosztuje 19,90?
Natural będzie lepszy,ja sobie wziełam Creamy Natural i troszke jes za jasny. Ale ogólnie jest ok i fajnie pachnie
19,90 tzn wiesz mniej ;)

Uciekam spać
Miłych snów :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry