reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam

Mnie wlasnie meczy dol, po wejsciu na NK- chyba usune konto.

Bylo ok ale mnie dorwal, mam kolo tygodnia do @ wiec zaczynaja mysli krazyc.
Nie bede Wam zanudzac

reklama
OLA a co się stało że na nk chcesz konto usunąć?chodzi o babiki ciąże?nie smutaj sie będziesz miała swojego maluszka zobaczysz!!!a teraz nie myśl za wiele tylko zajmij się czymś aby zleciał szybciej czas i spokojnie czekaj:tak:ps.niezanudzasz!jest bardzo dobrze się wygadać a nie tłumic to w sobie od tego tutaj jesteśmy aby wysłuchać doradzić...:tak:

OLA a co się stało że na nk chcesz konto usunąć?chodzi o babiki ciąże?nie smutaj sie będziesz miała swojego maluszka zobaczysz!!!a teraz nie myśl za wiele tylko zajmij się czymś aby zleciał szybciej czas i spokojnie czekaj:tak:ps.niezanudzasz!jest bardzo dobrze się wygadać a nie tłumic to w sobie od tego tutaj jesteśmy aby wysłuchać doradzić...:tak:

Dodane zdjecia z brzuszkami mnie tak zasmucaja- z mezatek z podobym stazem jak ja zostalam jedyna. 7 maja jedziemy do Polski, po poludniu wyjezdzamy a o 11.30 mamy wczesniej wizyte w klinice. Z kazdym miesiacem nadzieja maleje, a jak dojdzie do 2 lat to nas zapisza na invitro- na ktore sie czeka do 18 miesiecy- ta mysl zaczyna mnie przerazac- tzn dlaczego ja tez musze tyle czekac na dzidzie- mam jedna kolezanke ktora juz czeka z mezem na to, a reszta- nawet lekarza nie musiala zaliczac. W zyciu bym nie pomyslala, ze wogole bedzie u nas taki problem i ta mysl mnie dobija. Obiecalam sobie , ze w tym miesiacu wrzucam na luz, ale niestety albo i stesty wyczulam czas plodny przez sluz i bole i szyjka otwarta byla na ooooo :) wiec niestety nie umknelo to mojej uwadze jak planowalam. Takie zycie pos..ane.

OLA na pewno cię ten widok zasmuca to normalne uczucia...ale ci którzy się nie poddawają wygrywają!:tak:zobacz moja siostra pierwsze maleństwo poroniła a potem 2 latka starania o kolejne i uwierz załamań to miała wieeele ale niepoddali się zaczeła chodzić do lekarza iiii dzisiaj Bartuś jest na świecie:-)nie smuć się ze musisz po lekarzach chodzić czy nawet in-vitro bo to nie jest wazne tylko to żeby zajsć w ciąże:tak:a jak i kiedy to już mniejsza sprawa:tak:pragniecie dzieciątka to widać i uda się bo chcecie się starac działac w tym kierunku jak i juz działacie...niekiedy jest potrzebna pomoc i trzeba się jej poddac i cieszyc się ogromnie że taka pomoc jest!:tak:i niedługo to ty będziesz się nam tu cieszyć brzusiem potem maleństwem!:tak:

Hej Dziewczynki,

mmm - tak jak dziewczyny pisały, na bank sie da coś zrobić - uszy do góry :D

Kinia - świetna fotka z Fifim. No a imprezki pozazdrościć :)

Madzia - Kacperek wymiata, a jaki zadowolony. Super że sie urodziny udały :)

Ola - tyłeczek mamy przetrzepać? Wiem że Ci smutno ale wkońcu będziesz miała swój mały cud - i wtedy szybciutko zapomnisz o problemach a Twoje dzieciątko będzie miało cudnie bo takie wymarzone i wyczekane :)

Partysiu - super że Bartuś w domciu i sobie tak dobrze radzi :) Buziaki dla niego :)

Olu kochana wiem,że Ci ciężko
Ale ty też niedługo będziesz miała swojego upragnionego dzidziusia
Wierze w to i życze Ci z całego serduszka

Witam dziewczyneczki!

Jupii nareszcie do drapałam się do komputera na chwilkę:-D

Madziu bardzo dziękuję za Avon. Jutro wypróbuję nowy tusz:tak:

Oli naprawdę przetrzepiemy dupkę:tak: Halo Kochana nie jesteś sama:tak:

Dziewuszki jestem umówiona na następny wtorek na to badanie drożności jajowodów. Brrrrry chciałabym już mieć to za sobą:-(

reklama
Czesc dziewczynki wpadłam się przywitac:-) w sumie to mi Madzia przypomniała.. ostatnio nie mam za wiele czasu wpadam na sierpien i jakos tak nigdzie indziej nie mam zbytnio czasu..
dzis wróciłam do pracy.. na wlasne zyczenie.. tzn mam wlasna dzialalnosc gospodarcza i do tej pory M mnie zastepował.. a teraz byłam na L4... w kazdym razie wczoraj powiedzialam gince ze chce wrocic zobaczyc czy dam rade.. w sumie nie było zle.. mam kontakt ze swiezym powietrzem to padam z nog..

Do góry