reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

madzia a ty wiesz jak jest z tym drzewem?? wiem że miałaś mniej wiecej tak samo duże jak ja ale ty juz nie masz a co z moim? co tam trzeba zrobic cos?

reklama
madzia a ty wiesz jak jest z tym drzewem?? wiem że miałaś mniej wiecej tak samo duże jak ja ale ty juz nie masz a co z moim? co tam trzeba zrobic cos?
Nie Kinia
Ja weszłam na swoje a tam drzewka nie było,z boku napisane że misja wykonana czy coś takiego-nie pamiętam dokładnie
Ja w ogóle nie wiedziałam o tym bo dawno nie wchodziłam na drzewko tylko koleżanka mi powiedziała:)

u mnie dziewczyny paskudnie
M robił badania nasienia i wyszły okropnie
:-(kurcze...ale wiem kochana że można podnieśc winiczki pijąc jedząc rózności:tak:ja nie powiem bo już nie pamiętam nawet co to było ale pamietam jak kobitki na wątku "starania-wątpliwości"pisały o tym(kiedyś byłam na tym wątku...)i może się tam poradzić co?wiem jedno da sie coś z tym zrobić na pewno:tak:

Cześć dziewczynki.
Mmmm a może faktycznie pomogą jakieś ziółka lub witaminki i zmiana stylu życia. Nie łam się bo w większości kiepskie wyniki można tak właśnie poprawić. Będzie dobrze:tak:

Patrysiu strasznie się cieszę, że Bartuś już jest w domku i że zdrowieje. Silny chłopczyk:-D

Pozdrowionka dziewczynki

Patrysiu super,że Bartuś coraz lepiej:)

Pamiętacie jak byłam w Kościółku prosiłam o różne rzeczy.....
Pomaga naprawde,prosiłam o coś dla brata i sie układa:) Mam nadzieje,że to o co prosiłam dla Was niedługo sie spełni:)

u mnie dziewczyny paskudnie
M robił badania nasienia i wyszły okropnie
Kurcze,może dziewczyny dobrze mówią jakieś ziółka coś a byliście z wynikami u lekarza?

reklama
Do góry