reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madziu uciekam bo Mały mi sie coś kręci a musze ponadrabiać sprawy praniowo prasowalnicze bo za dnia mi nie spał dłużej niż pół godzinki. A wogóle to mieliśmy sie dziś na 17 szczepić ale tym razem to ja dałam plame bo mi sie pomyliło i myślałam że to w piątek miał sie szczepić i nie poszliśmy.

Dobranoc i kolorowych..

Również dla podczytujących ;)

reklama
Madziu uciekam bo Mały mi sie coś kręci a musze ponadrabiać sprawy praniowo prasowalnicze bo za dnia mi nie spał dłużej niż pół godzinki. A wogóle to mieliśmy sie dziś na 17 szczepić ale tym razem to ja dałam plame bo mi sie pomyliło i myślałam że to w piątek miał sie szczepić i nie poszliśmy.

Dobranoc i kolorowych..

Również dla podczytujących ;)
Oki Madziu
Mi sie też coś mały kręci ii co chwile do niego chodze
Dobranoc,miłych snów

Black Opal bardzo się cieszę, że do nas wróciłaś. Z małym Radusiem będzie wszystko w porządku. Na pewno! Mam słabość do tego imienia bo mój M ma tak na imię:)

Dobranoc dziewczynki.

DZIEŃ DOBRY:-)
Chłopaczki dobrze się czują:-)nie widać żeby cos załapali:-)ciesze się ze tak jak przyszedł wirus tak szybko poszedł :-)tylko ja mam jeszcze zapchany nochal ale idzie już ku lepszemu:tak:

Aż ty,nie wiedziałam :-p
Leć leć,smacznego:-)

Dziewczynki pisałam dzisiaj do Justyś,wszystko u nich dobrze.Chyba w piątek wyjdą,ciężko sie jej chodzi troszke,no ale to normalne po cc
super:-)no tak po cc to nie łatwa sprawa:sorry2:ps.widze że już nie masz drzewka a Nivea-głos oddany;-)
Hi hi dlatego wczoraj chyba napisałam Dobranoc dla podczytujących a nie piszących - mała prowokacja :) To która odważna sie odezwie???????

Ciekawe która sie wkońcu dziewuszką pochwali? :)
hehe dobre dobre:-Dps.no ciekawe kto będzie mięc dziewczynke:-)ale mam jakieś przeczucia że KROCZEK będzie mieć dzieczynke a OLA chłopca zobaczymy jak się sprawdzi:-p

Dzień dobry :happy2:

Patrysiu a pamiętasz jak ja stawiałam 100% na dziewczynkę u Ciebie?? ;-)
U mnie apropo planowania płci to sprawdziło się połączenie kalendarza chińskiego (ten co dodaje się 9mc do wieku) i metody Shettlesa (pęcherzyki pękły przy przytulanku) :tak: Oczywiście wyszło przypadkiem, bo długo się staraliśmy i było wszystko jedno co się urodzi.
Przy drugim maleństwie już pewnie będę planować na dziewuszkę ;-)

Miłego dnia Kochane :-)

Dzień dobry :happy2:

Patrysiu a pamiętasz jak ja stawiałam 100% na dziewczynkę u Ciebie?? ;-)
U mnie apropo planowania płci to sprawdziło się połączenie kalendarza chińskiego (ten co dodaje się 9mc do wieku) i metody Shettlesa (pęcherzyki pękły przy przytulanku) :tak: Oczywiście wyszło przypadkiem, bo długo się staraliśmy i było wszystko jedno co się urodzi.
Przy drugim maleństwie już pewnie będę planować na dziewuszkę ;-)

Miłego dnia Kochane :-)
wyszła mi niezła dziewczynka:-D:-D:-D

Heheh... :-D

Ąlanek się chyba coraz bardziej do brata robi podobny, czy mi się wydaje?
Fajne chłopaki!

a tzw. "parka" to marzenie wielu kobiet, w tym i moje.. Ale tak szczerze to jakby się miało nie udać to wolę mieć dwóch chłopaczków niż dwie dziewczynki :-)

Heheh... :-D

Ąlanek się chyba coraz bardziej do brata robi podobny, czy mi się wydaje?
Fajne chłopaki!

a tzw. "parka" to marzenie wielu kobiet, w tym i moje.. Ale tak szczerze to jakby się miało nie udać to wolę mieć dwóch chłopaczków niż dwie dziewczynki :-)
podobny podobny a szczerze jak Dominiś był mały jak Alanek to podobienstwo wielkie;-)ja także marzyłam o parce ale nie udało się ale nie żałuje ani troszeczke:-)moje chłopaczki to moje wielkie skarby:-)
Hej hej dziewczynki:)
widze że ostatnio mniej piszesz no bynajmniej z rana;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
podobny podobny a szczerze jak Dominiś był mały jak Alanek to podobienstwo wielkie;-)ja także marzyłam o parce ale nie udało się ale nie żałuje ani troszeczke:-)moje chłopaczki to moje wielkie skarby:-)
widze że ostatnio mniej piszesz no bynajmniej z rana;-)
A tak jakoś
Ale jestem i czytam,chwilami nie mam czasu
Dzisiaj mały mi leciał z łóżka na podłoge,w ostatniej chwili go złapałam;/

Ostatnia edycja:
Do góry