reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam się :happy2:

Daaawno mnie nie było na tym wątku... Chciałam się odezwać, ale jakoś tak brakowało mi pomysłów jak :zawstydzona/y: Aż dziś.... Madziass mnie "zgarnęła" no i jestem :-D
Wracam więc i mam zamiar tu troszkę zagościć :yes:
witaj spowrotem:-)gratuluje synka:-)niestety tak to jest że martwimy się o maluszka od dnia poczecia ale mi tu prosze się nie martwić bo synek to czuje:tak:

reklama
Czuję się ok, z dzidziusiem wszystko dobrze :tak:
Jednak jakoś mi chyba psychika siada... normalnie mam takie myśli czasem, że tylko mnie w łeb trzasnąć :wściekła/y: Nie potrafię od siebie odsunąć obaw o dzidzię :-( Dlatego pisałam, że chciałabym aby szybciej mi czas zleciał do tego sierpnia... żebym już tuliła maleństwo. Może za dużo wolnego czasu mam (jestem na L4) i dlatego takie głupoty mnie nachodzą :baffled: Za duży w dzisiejszych czasach dostęp do informacji jest - tacy ludzie jak ja nie powinni czytać pewnych rzeczy. Już chciałam zrezygnować z czytania forum, ale nie potrafię...
Eh... ale się wyżaliłam.. pierwszy raz o tym piszę i się z tego zwierzam... niezły powrót, co??
Mów mów będzie Ci lepiej;-)
Ale nie czytaj na necie rzeczy bo wtedy wymyślasz u siebie jakieś objawy i w ogóle. Ja wiem bo też tak robiłam,ale potem dałam na luz
"W łeb Cię trzaskać nie będe":-D:-D Ale dostaniesz kopniaczka jak będziesz czytać za dużo;)
Ja też byłam szybko na L4 i wymyślałam;-)
Zleci szybciutko zobaczysz,nawet nie będziesz wiedziała kiedy a tu będzie sierpień i maluszek będzie u Ciebie na rączkach:-)
A na którego sierpnia masz termin?

Wiedziałam, że powrót na staraczki dobrze zrobi, bo na wątkach ciążowych to czasem zbyt stresowo :-) A tutaj podczytywałam Was niejednokrotnie i takie miłe rozmowy koleżeńskie prowadzicie :-D
Od razu mi lepiej :yes:

Aha.. termin mam na 11 sierpnia :) trzymam się terminu OM i ten sam mi wyszedł na usg w 14tc bo te późniejsze to słyszałam że przekłamują ;) Zresztą ja dobrze wiem kiedy zaszłam w ciążę, bo brałam CLO i miałam monitoring ;P

Ostatnia edycja:
Wiedziałam, że powrót na staraczki dobrze zrobi, bo na wątkach ciążowych to czasem zbyt stresowo :-) A tutaj podczytywałam Was niejednokrotnie i takie miłe rozmowy koleżeńskie prowadzicie :-D
Od razu mi lepiej :yes:
Oo ty podglądywaczko:shocked2: Hihi
I sie nie odzywałaś:-p
Ja między innymi też miałam termin na 11 :) Ale też na 4 sierpnia

aż mi wstyd Madziu... tak długo mnie nie było, że nie wiedziałam jak zagadnąć :zawstydzona/y:

Przepraszam Was, bo M mnie woła na "kolacyjkę itd.", więc już wieczorek mam zajęty :-p
Jutro na pewno tu wpadnę :tak:

Dziękuję Wam :***

Ostatnia edycja:
aż mi wstyd Madziu... tak długo mnie nie było, że nie wiedziałam jak zagadnąć :zawstydzona/y:

Przepraszam Was, bo M mnie woła na "kolacyjkę itd.", więc już wieczorek mam zajęty :-p
Jutro na pewno tu wpadnę :tak:

Dziękuję Wam :***
Aż ty,nie wiedziałam :-p
Leć leć,smacznego:-)

Dziewczynki pisałam dzisiaj do Justyś,wszystko u nich dobrze.Chyba w piątek wyjdą,ciężko sie jej chodzi troszke,no ale to normalne po cc

Hej,

Black Opal - :) miło że wpadłaś i obyś została :) Super że kolejny synek. Nasz wątek wzbogaci sie o kolejnego przystojniaczka

Fajnie że Justyś na swieta w domku będzie :)

Hej,

Black Opal - :) miło że wpadłaś i obyś została :) Super że kolejny synek. Nasz wątek wzbogaci sie o kolejnego przystojniaczka

Fajnie że Justyś na swieta w domku będzie :)
Hej Madziu
Pewnie nie ona jedna co podczytuje a sie nie odzywa:-p
Samych chłopaczków mamy jak na razie :-)

Hi hi dlatego wczoraj chyba napisałam Dobranoc dla podczytujących a nie piszących - mała prowokacja :) To która odważna sie odezwie???????

Ciekawe która sie wkońcu dziewuszką pochwali? :)

reklama
Do góry