reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
agapasku - przepiękny suwaczek

Madziu - wszystkiego najlepsiejszego dla pełzaczka Kacperka z okazji 8 miesięcy :-)

Mój Młody słuchajcie chce siadać i strasznie sie wkurza że nie może. No i najchętniej by już stawał. :-)

agapasku - przepiękny suwaczek

Madziu - wszystkiego najlepsiejszego dla pełzaczka Kacperka z okazji 8 miesięcy :-)

Mój Młody słuchajcie chce siadać i strasznie sie wkurza że nie może. No i najchętniej by już stawał. :-)
Dziękujemy :-):-)
No zdolniacha z Igorka:-):tak:
Madziu daje zdjęcia huśtawki co mówiłam Ci
W ogóle jestem troche zła bo musze ją sprzedać bo mały mi nie chce w niej siedzieć,a troche za nią daliśmy :-( Jak posiedzi 5 minut to jest dobrze,raz jak usnął to tam go dałam a z rykiem sie obudził jak zobaczył gdzie jest,jakoś sie boi huśtania jak i odkurzacza

Załączniki

• 280320101352..jpg
    280320101352..jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 25
  • 280320101353..jpg
    280320101353..jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Madziu a ona ma jakieś prędkości różne huśtania? I ile za nią chcecie?
Madziu ona ma melodyjki,bym musiała sprawdzić ile i 3 prędkości bujania. Daliśmy za nią 230,a byśmy chcieli 150 bo na prawde mały sie kilka razy tam pobujał. Ale nie wiem czy za tyle sprzedamy

Sprawdziłam i ma 6 melodyjek

Ide kąpać małego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Dziewczynki!

Dziękuję,że o mnie pamiętacie.
Od tygodnia mam doła. Mieliśmy się już na tiptop przeprowadzić do domku,ale jeszcze chyba dłuuuugo to nie nastąpi. Ciągle coś nie tak. :( Do tego jeszcze napięcie przed @ i już wogóle nie można ze mną wytrzymać. Ciągle jakieś małe awanturki z M,ale boję się,że w końcu wybuchnę i się będziemy boczyć długo. Ehh....
Kochane moje nie nadrabiam zaległości (chociaż czasami podczytuję). Dzrzewa podlewam. Nowym mamusiom gratuluję. A za Kasię, Olę, Kingę i Ren trzymam kciuki!
Buziaki!

reklama
Witam Dziewczynki!

Dziękuję,że o mnie pamiętacie.
Od tygodnia mam doła. Mieliśmy się już na tiptop przeprowadzić do domku,ale jeszcze chyba dłuuuugo to nie nastąpi. Ciągle coś nie tak. :( Do tego jeszcze napięcie przed @ i już wogóle nie można ze mną wytrzymać. Ciągle jakieś małe awanturki z M,ale boję się,że w końcu wybuchnę i się będziemy boczyć długo. Ehh....
Kochane moje nie nadrabiam zaległości (chociaż czasami podczytuję). Dzrzewa podlewam. Nowym mamusiom gratuluję. A za Kasię, Olę, Kingę i Ren trzymam kciuki!
Buziaki!
Hej Kasiu
Fajnie,że jesteś:)
Oj to życze szybkiej przeprowadzki i mniej stresów

Do góry