reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Oki,buźkaUciekam kochana bo mój brat przyszedł.
Buziaki dla Ciebie i Kacperka :**
Madziaas
Dziękujemy :-):-)agapasku - przepiękny suwaczek
Madziu - wszystkiego najlepsiejszego dla pełzaczka Kacperka z okazji 8 miesięcy :-)
Mój Młody słuchajcie chce siadać i strasznie sie wkurza że nie może. No i najchętniej by już stawał. :-)
No zdolniacha z Igorka:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Madziu daje zdjęcia huśtawki co mówiłam Ci
W ogóle jestem troche zła bo musze ją sprzedać bo mały mi nie chce w niej siedzieć,a troche za nią daliśmy :-( Jak posiedzi 5 minut to jest dobrze,raz jak usnął to tam go dałam a z rykiem sie obudził jak zobaczył gdzie jest,jakoś sie boi huśtania jak i odkurzacza
Załączniki
Ostatnia edycja:
Madziaas
Madziu ona ma melodyjki,bym musiała sprawdzić ile i 3 prędkości bujania. Daliśmy za nią 230,a byśmy chcieli 150 bo na prawde mały sie kilka razy tam pobujał. Ale nie wiem czy za tyle sprzedamyMadziu a ona ma jakieś prędkości różne huśtania? I ile za nią chcecie?
Sprawdziłam i ma 6 melodyjek
Ide kąpać małego
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziaas
Poważnie?Madzia to chyba znalazłaś chętnego![]()
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Witam Dziewczynki!
Dziękuję,że o mnie pamiętacie.
Od tygodnia mam doła. Mieliśmy się już na tiptop przeprowadzić do domku,ale jeszcze chyba dłuuuugo to nie nastąpi. Ciągle coś nie tak.
Do tego jeszcze napięcie przed @ i już wogóle nie można ze mną wytrzymać. Ciągle jakieś małe awanturki z M,ale boję się,że w końcu wybuchnę i się będziemy boczyć długo. Ehh....
Kochane moje nie nadrabiam zaległości (chociaż czasami podczytuję). Dzrzewa podlewam. Nowym mamusiom gratuluję. A za Kasię, Olę, Kingę i Ren trzymam kciuki!
Buziaki!
Od tygodnia mam doła. Mieliśmy się już na tiptop przeprowadzić do domku,ale jeszcze chyba dłuuuugo to nie nastąpi. Ciągle coś nie tak.
Kochane moje nie nadrabiam zaległości (chociaż czasami podczytuję). Dzrzewa podlewam. Nowym mamusiom gratuluję. A za Kasię, Olę, Kingę i Ren trzymam kciuki!
Buziaki!
reklama
Madziaas
Hej KasiuWitam Dziewczynki!
Od tygodnia mam doła. Mieliśmy się już na tiptop przeprowadzić do domku,ale jeszcze chyba dłuuuugo to nie nastąpi. Ciągle coś nie tak.Do tego jeszcze napięcie przed @ i już wogóle nie można ze mną wytrzymać. Ciągle jakieś małe awanturki z M,ale boję się,że w końcu wybuchnę i się będziemy boczyć długo. Ehh....
Buziaki!
Fajnie,że jesteś
Oj to życze szybkiej przeprowadzki i mniej stresów
Podziel się: