reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziewczynki mam wiadomość o Justyś:-)

Oliwierek jest juz z nami :-) Urodził sie dzisiaj o godzinie 11:25. Waży 3800 i mierzy 58 cm:-):-)

Gratuluje kochana:-)

Patrysiu śliczne zdjęcia:)

reklama

Oliwierek jest juz z nami :-) Urodził sie dzisiaj o godzinie 11:25. Waży 3800 i mierzy 58 cm:-):-)

dziękuje:-)

JUSTYŚ KOCHANA WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-Dniezły klocuś:-Dczekam na relacje i zdjątka Oliwierka:-Dzdrówka dla was!

witam wieczorowa pora :)
Ren miłych zakupków:-)
dziekuje choc zakupki nie wypalily w neidziele ale za to dzis sie udalo wybrac i maz kupil mi torebke zamszowa hihi:):)

Cześć dziewczynki.
Justyś trzymam kciuki za ktg.
Agapasku już niedługo!
Buziaczki dla Kacperka, Dominisia, Alanka, Igorka i innych dzieciaczków.
A co u Ciebie slychac?
Hej dziewczynki :)

ale u nas dzisiaj wiatrzysko.... ale wróciliśmy właśnie z mężem z Kościoła i ze spacerku :)
Ren, Madzia, Kroczek - dziękuję za wsparcie i miłe słowa. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Na razie trzymamy kciukasy za Justynę, a potem trzymajcie za mnie :-D:-D

Mój maluszek baraszkuje w brzusiu, a mój mąż nastawia tylko policzki i czeka aż dostanie kopa prosto w twarz :-):-) tylko żeby małemu w krew nie weszło bicie rodziców :-D:-D:-D

Miłej niedzieli dziewczynki :-)
wsparcie zawsze tu znajdziesz :):) trzymaj sie dzielnie :):)

Właśnie Agapasku ładne imie:tak:
ja tez uwazam ze ladniutkie imie :)
Witam Dziewczynki!

Dziękuję,że o mnie pamiętacie.
Od tygodnia mam doła. Mieliśmy się już na tiptop przeprowadzić do domku,ale jeszcze chyba dłuuuugo to nie nastąpi. Ciągle coś nie tak. :( Do tego jeszcze napięcie przed @ i już wogóle nie można ze mną wytrzymać. Ciągle jakieś małe awanturki z M,ale boję się,że w końcu wybuchnę i się będziemy boczyć długo. Ehh....
Kochane moje nie nadrabiam zaległości (chociaż czasami podczytuję). Dzrzewa podlewam. Nowym mamusiom gratuluję. A za Kasię, Olę, Kingę i Ren trzymam kciuki!
Buziaki!
dziekuje :) i zycze aby szybko wszystko sie unormowalo i uspokoilo, udanej przeprowadzki :)
WITAM:-)
Troszku mnie nie było bo i czasu brak:sorry2:ale chrzest zaliczony:-DAlanek pospał na mszy(chrzest był po mszy)a już na chrzcie zaczął płakusiać:baffled:ale ogólnie dobrze było bo i się uspokoił:tak:potem juz w domku było super dzieciaczki się bawili a dorosli fajnie pogadali no i Alanek spokojniutki sobie ziuśkał lub fajnie dziadkowie się nim zajeli:-)no teraz jestem zadowolona...:-)
AGAPAS
dasz rade będzie dobrze zobaczysz!!!ps.ładniutkie imię:-)
JUSTYŚ
super że ok:-)jeszcze troszeczke a synek będzie z wami:-)
MADZIAS
brawa dla Kacperka:-D
KASIULEK
witaj:-)kciuki za szybką przeprowacke i mniej stresu;-)

A tu pare zdjęć z chrztu:-)
no to fajnie ze uroczystosc udana :)

SERDECZNE GRATULECJE DLA JUSTYS I MALUSZKA :):):)
Dziewczynki musze sie Wam pochwalić,że mamy pierwszego ząbeczka!!!!!:rolleyes::rofl::rofl:
GRATULUJE :):):):) SUPER EXTRA :):):):)

A jakoś minęło! Nie lubię chodzić na popołudniową zmianę bo bardzo mi się dłuży:baffled: Mój M albo się przeziębił albo złapał jelitówkę od mojej szwagierki bo leży w łóżku owinięty w koc w kilku bluzkach i jeszcze pod kołdrą. Mam nadzieję, że ja się nie zarażę.

Justysiu OGROMNIASTE GRATULACJE dla Ciebie i Oliwierka.

Patrysiu super zdjątka. Widać, że się chrzciny udały.

Ren dziękuję za zainteresowanie ale tak jak piszę chorobowo u nas ostatnio.

Madziu GRATULACJE DLA MAŁEGO ZĄBKA

reklama
No ja nie wiem. Od Szwagierki nie podłapałam ale od niego może mnie coś złapać. Oby nie.

Nie jeszcze nie ma. A ja to mam pecha jak pojechałam po pracy do wpłatomatu żeby wpłacić na konto pieniądze to sie okazalo ze nieczynny. Ale jutro rano juz na 100% wpłace kaske.

Ostatnia edycja:
Do góry