reklama
P
patrysia*
Gość
dziękuje:-)Dziewczynki mam wiadomość o Justyś:-)
Oliwierek jest juz z nami :-) Urodził sie dzisiaj o godzinie 11:25. Waży 3800 i mierzy 58 cm:-):-)
Gratuluje kochana:-)
Patrysiu śliczne zdjęcia
JUSTYŚ KOCHANA WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!niezły klocuśczekam na relacje i zdjątka Oliwierkazdrówka dla was!
witam wieczorowa pora
dziekuje choc zakupki nie wypalily w neidziele ale za to dzis sie udalo wybrac i maz kupil mi torebke zamszowa hihiRen miłych zakupków:-)
A co u Ciebie slychac?Cześć dziewczynki.
Justyś trzymam kciuki za ktg.
Agapasku już niedługo!
Buziaczki dla Kacperka, Dominisia, Alanka, Igorka i innych dzieciaczków.
wsparcie zawsze tu znajdziesz trzymaj sie dzielnieHej dziewczynki
ale u nas dzisiaj wiatrzysko.... ale wróciliśmy właśnie z mężem z Kościoła i ze spacerku
Ren, Madzia, Kroczek - dziękuję za wsparcie i miłe słowa. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Na razie trzymamy kciukasy za Justynę, a potem trzymajcie za mnie
Mój maluszek baraszkuje w brzusiu, a mój mąż nastawia tylko policzki i czeka aż dostanie kopa prosto w twarz :-):-) tylko żeby małemu w krew nie weszło bicie rodziców
Miłej niedzieli dziewczynki :-)
ja tez uwazam ze ladniutkie imie
Właśnie Agapasku ładne imie
dziekuje i zycze aby szybko wszystko sie unormowalo i uspokoilo, udanej przeprowadzkiWitam Dziewczynki!
Dziękuję,że o mnie pamiętacie.
Od tygodnia mam doła. Mieliśmy się już na tiptop przeprowadzić do domku,ale jeszcze chyba dłuuuugo to nie nastąpi. Ciągle coś nie tak. Do tego jeszcze napięcie przed @ i już wogóle nie można ze mną wytrzymać. Ciągle jakieś małe awanturki z M,ale boję się,że w końcu wybuchnę i się będziemy boczyć długo. Ehh....
Kochane moje nie nadrabiam zaległości (chociaż czasami podczytuję). Dzrzewa podlewam. Nowym mamusiom gratuluję. A za Kasię, Olę, Kingę i Ren trzymam kciuki!
Buziaki!
no to fajnie ze uroczystosc udanaWITAM:-)
Troszku mnie nie było bo i czasu brakale chrzest zaliczonyAlanek pospał na mszy(chrzest był po mszy)a już na chrzcie zaczął płakusiaćale ogólnie dobrze było bo i się uspokoiłpotem juz w domku było super dzieciaczki się bawili a dorosli fajnie pogadali no i Alanek spokojniutki sobie ziuśkał lub fajnie dziadkowie się nim zajeli:-)no teraz jestem zadowolona...:-)
AGAPAS dasz rade będzie dobrze zobaczysz!!!ps.ładniutkie imię:-)
JUSTYŚ super że ok:-)jeszcze troszeczke a synek będzie z wami:-)
MADZIAS brawa dla Kacperka
KASIULEK witaj:-)kciuki za szybką przeprowacke i mniej stresu;-)
A tu pare zdjęć z chrztu:-)
SERDECZNE GRATULECJE DLA JUSTYS I MALUSZKADziewczynki mam wiadomość o Justyś:-)
Oliwierek jest juz z nami :-) Urodził sie dzisiaj o godzinie 11:25. Waży 3800 i mierzy 58 cm:-):-)
Gratuluje kochana:-)
Patrysiu śliczne zdjęcia
GRATULUJE SUPER EXTRADziewczynki musze sie Wam pochwalić,że mamy pierwszego ząbeczka!!!!!
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
A jakoś minęło! Nie lubię chodzić na popołudniową zmianę bo bardzo mi się dłuży Mój M albo się przeziębił albo złapał jelitówkę od mojej szwagierki bo leży w łóżku owinięty w koc w kilku bluzkach i jeszcze pod kołdrą. Mam nadzieję, że ja się nie zarażę.
Justysiu OGROMNIASTE GRATULACJE dla Ciebie i Oliwierka.
Patrysiu super zdjątka. Widać, że się chrzciny udały.
Ren dziękuję za zainteresowanie ale tak jak piszę chorobowo u nas ostatnio.
Madziu GRATULACJE DLA MAŁEGO ZĄBKA
Justysiu OGROMNIASTE GRATULACJE dla Ciebie i Oliwierka.
Patrysiu super zdjątka. Widać, że się chrzciny udały.
Ren dziękuję za zainteresowanie ale tak jak piszę chorobowo u nas ostatnio.
Madziu GRATULACJE DLA MAŁEGO ZĄBKA
Madziaas
Już jesteś:)
Oki okiWiem Madziu ale musiałam pozmywac i zrobić Radkowi kolacyjkę.
Zdrówka dla męża I żebyś ty sie nie przeziębiła
reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
No ja nie wiem. Od Szwagierki nie podłapałam ale od niego może mnie coś złapać. Oby nie.
Nie jeszcze nie ma. A ja to mam pecha jak pojechałam po pracy do wpłatomatu żeby wpłacić na konto pieniądze to sie okazalo ze nieczynny. Ale jutro rano juz na 100% wpłace kaske.
Nie jeszcze nie ma. A ja to mam pecha jak pojechałam po pracy do wpłatomatu żeby wpłacić na konto pieniądze to sie okazalo ze nieczynny. Ale jutro rano juz na 100% wpłace kaske.
Ostatnia edycja:
Podziel się: