reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madziu acha. Spoko.

Mój mi właśnie taką awanture o jedzenie zrobił że szok. Teraz mu daje Nutrilon Omneo (bebilon comfort) i po tym odbija i nie ulewa. To mleczko jest gęstsze.
Mi położna zawsze mówiła,że na żądanie mam karmić.Potem doszła butla i już w ogóle on jadł kiedy chciał.Teraz też jest różnie bo je i owocki i zupki,a czasem pociamka zupke i chce mleko:baffled:
No to dobre to mleko skoro nie ulewa:-)

reklama
Wow ponad 20 stopni jest. Lecimy na dłuuuuuuuuugi spacer. Chwilowo Igorek gapi sie w lustro i robi ałuuuuuuuu, uuuuuuu :-D:-D:-D

Ja także daje na żądanie:tak:z butlą tak samo było:tak:Dominiś sam dawał mi znaki kiedy i ile chce jesć nigdy nie robiłam z zegarkiem:no:szczerze to dla mnie głupie troche bo ja np.też róznie jestem głódna i o różnych porach jem i tak samo dziecko samo wie kiedy i ile chce jesć:tak:

Patrysiu - Igorek od małego jadł mi mniej więcej co 3 h. Sam tak miał. W nocy robił sobie dłużesze lub krótsze przerwy ale za dnia jadł co 3h. Teraz chyba już poprostu rzadziej je tylko ja nie wiem jak wykminić kiedy jest głodny. Nie umie mi tego pokazać chwile wcześniej tylko nagle jest wieeeelka draka.

Madziu - jakieś polowanko w mieście? Kurcze ja juuuuuuuuż tak dawno w W-wie nie byłam. (mieszkam na obrzeżach)

Patrysiu - Igorek od małego jadł mi mniej więcej co 3 h. Sam tak miał. W nocy robił sobie dłużesze lub krótsze przerwy ale za dnia jadł co 3h. Teraz chyba już poprostu rzadziej je tylko ja nie wiem jak wykminić kiedy jest głodny. Nie umie mi tego pokazać chwile wcześniej tylko nagle jest wieeeelka draka.

Madziu - jakieś polowanko w mieście? Kurcze ja juuuuuuuuż tak dawno w W-wie nie byłam. (mieszkam na obrzeżach)
Madziu to mój też tak ma czasem,np bawi sie bawi a nagle ryk bo on głodny i chce natychmiast
A do miasta to do ccc bo reklamowaliśmy buty i jedziemy
Szukam na necie kojca

ooooooo to jak znajdziesz jakiś fajny kojec to wrzuć fotke :-)

Madziu a pisałaś kiedyś że huśtawke Kacperkowi kupiłaś. I jak? Sprawdziła się? Jaka to wogóle?

reklama
ooooooo to jak znajdziesz jakiś fajny kojec to wrzuć fotke :-)

Madziu a pisałaś kiedyś że huśtawke Kacperkowi kupiłaś. I jak? Sprawdziła się? Jaka to wogóle?
Oki,znalazłam fajne ale szukam dalej
Aa huśtawke to mój mały średnio lubi,woli bujak;/ Zrobie Ci potem zdjęcie

Do góry