reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej Dziewczynki,

Chyba macie racje z babcią.

Madziu - Kacperek Ci sie jeszcze w gondolce mieści? Słodziak - i tak jak Iguch sie patrzy prosto w obiektyw co? :)

Kinia - masz zamiar zatestować?
Mieści sie ledwo,ale mieści:)
Zjadł właśnie całe jabłko starte ze zmieszanym banankiem ze słoiczka:)

reklama
Drugie śniadanko :) Mniam mniam. Musze pogadać z pediatrą czy już Igorkowi dawać jabłuszko. Pomoże przy kupkach może...

WITAM:-)
U mnie dzisiaj było fajnie,tylko troche wiało.Ale było super słoneczko,może jutro u Ciebie Patrysiu będzie ładniusio:)
Kinia 5 dzień ..... :biggrin2:
Zdjęcia ze spacerku:-)
tak śliczna pogoda ale siedze w domku bo M jechał z teściem na montaż i nie ma kto mi pomóc z tym wszystkim abym iść na ten spacerek:baffled:fajnie co:nerd:ale jak juz skończy montaż(a myśle że 2 dni i skończone będzie) M bedzie w warsztacie to wtedy wybiore się na dworek:tak:
Mieści sie ledwo,ale mieści:)
Zjadł właśnie całe jabłko starte ze zmieszanym banankiem ze słoiczka:)
Jaki fajniuchny i szczesliwy że na spacerku jest z mamusią:-)ps.a nie chcesz już do spacerówki go wziąsc;-)ja Alanka już od kwietnia w spacerówce będe wozić jest przystosowana do takich małych dzieci jak Alanek będzzie a wózio osprzedaje szwagierce:tak:Dominisia też szybciej na spacerwóke wziełam(ale wtedy nie miałam tej lekkiej kupione tylko w tym wóziu zrobiłam spacerówke):tak:

witam was

my po zakupach z młodym:)
pięknie dziś słonecznie aż się chce na dworze być..
wracaliśmy już szybko bo młody chciał siku! :|
ja też skorzystałam od razu bo cosik mi poleciało...myślałam że to @ ale nie... to tylko kremowy śluz a raczej taki kluch.. :/

witam was

my po zakupach z młodym:)
pięknie dziś słonecznie aż się chce na dworze być..
wracaliśmy już szybko bo młody chciał siku! :|
ja też skorzystałam od razu bo cosik mi poleciało...myślałam że to @ ale nie... to tylko kremowy śluz a raczej taki kluch.. :/
U mnie też ładne słoneczko:)
Kinia wiem,że nie będziesz testować i jak coś to do ginka pójdziesz (wyczytałam;-)) a do kiedy czekasz jeśli @ nie przylezie?
Lepiej sie dzisiaj czujesz??

reklama
a jak się czuję... hmm niby normalnie :)

ciekawe jak tam Olka! odezwij się do nas co u ciebie...

U mnie bez zmian narazie, wczoraj ciezka noc mialam, ale nie bede Wam pisac i zasmucac forum, cierpliwie czekam, korci mnie zeby zrobic test ale mysle ze wytrzymam, jedna dziewczyna z biura ode mnie jest w ciazy, ma juz widoczny brzuszek, bo ona straszne chudzinka jest i tak mi sie przykro robi jak na nia patrze, ale trudno sila wyzsza, wiec staram sie byc cierpliwa.

Aaa wlasnie sprawdzilam, bo nawet nie obliczylam kiedy powinna byc i wychodzi ze 27 marca, wiec jeszcze sie sporo pewnie wydarzy do tego czasu

Ostatnia edycja:
Do góry