reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Fajne zakupy dziewczyny robicie :-)

my dziś dopiero na spacerek idziemy, oby nie zaczeło padać. musze młodemu śliniaczki kupić :)

i coś na obiadek. Może później porobie zdjęcia i wrzuce ubranek który mały dostał od dziadków z wyprawy do Irlandii. Tam są w śmiesznych cenach a przepiękne :)

reklama
Fajne zakupy dziewczyny robicie :-)

my dziś dopiero na spacerek idziemy, oby nie zaczeło padać. musze młodemu śliniaczki kupić :)

i coś na obiadek. Może później porobie zdjęcia i wrzuce ubranek który mały dostał od dziadków z wyprawy do Irlandii. Tam są w śmiesznych cenach a przepiękne :)
My potem idziemy na spacerek,słoneczko ładnie wyszło
Porób porób zdjęcia :)

czesc dziewczyny:)dzieki za slowa zdrowka dla M;),maggie pytalas co zmalowal wracal w piatek od kumpla i tak szybko chcial byc w domu ze poszedl na skroty i sie dorobil zerwania sciegien skokowych w kostce czy jakos tak,szef troche nie zadowolony bo maja pelno mantazy,no ale powiedzial trudno zdarza sie.A dzisiaj sie okazalo ze miejsce w przychodni ortopedycznej jest dopiero 8 kwietnia i to po znajomosci zalatwionemasakra normalnie

A ja sobie czekam na mojego malego Oliwka i doczekac sie nie moge:),rozpycha sie ostatnio jak nie wiem:D mam nadzieje ze gin nie zmieni zdania i za tydzien juz bedzie maly ze mna,a potem bedziemy odliczac czas agapas
widze ze wiosenne zakupy robicie,fajnie:) mi juz jakos nie chce sie nigdzie wychodzic,
Kasiu milej pracy
Kinia,trzymamy;)

oj przestańcie przecież ja się nie staram o dzidziolka narazie :)
co prawda nie zabezpieczamy się z mężem ale nie wierzę w takie cuda i tyle... dlatego może taki luz u nas teraz bo co ma być to bedzie i tyle.

Justyś no jeszcze tylko tydzień a może nawet i nie ;))) 3maj się

Ola85 co to za smutki u ciebie znowu co? jak staranka? co ma być to będzie dobrze wiesz! a my kibicujemy! ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Wam

U mnie nie za ciekawie, kolo srody powinnam dostac @ wiec siedze jak na szpilkach, mam zle przeczucia i wogole cos pochmurny nastroj wiec nie chcialam psuc atmosfery na forum. Mam na popoludnie w tym tygodniu do pracy wiec bede zagladac pozno.
Pa

oj przestańcie przecież ja się nie staram o dzidziolka narazie :)
co prawda nie zabezpieczamy się z mężem ale nie wierzę w takie cuda i tyle... dlatego może taki luz u nas teraz bo co ma być to bedzie i tyle.

Justyś no jeszcze tylko tydzień a może nawet i nie ;))) 3maj się

Ola85 co to za smutki u ciebie znowu co? jak staranka? co ma być to będzie dobrze wiesz! a my kibicujemy! ;)

Pewnie doczytalas na staraczkach na Wyspach- przebiegla TY :) ale dzieki za odzew

reklama
Ola kochana tak jak mówi Justyś my tu trzymamy kciuki :))
Justyś,ale to już bliziutko
Kinia a cuda sie zdarzają;)

Do góry