reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Dziękuję, dzisiaj nawet dobrze. W ogóle wiosna napawa mnie pozytywnie do życia :-):-) ale byłam właśnie z przyjaciółką w kawiarni i jak wróciłam do domku to zauważyłam, że strasznie mi nogi spuchły, zwłaszcza prawa stopa :baffled::baffled:
No super wiosna przyszła:-)
Ojj bidulko,ja pamiętam jak sie już mały urodził to miałam takie nogi,że kostek nie widziałam:szok:

reklama
No super wiosna przyszła:-)
Ojj bidulko,ja pamiętam jak sie już mały urodził to miałam takie nogi,że kostek nie widziałam:szok:

To po porodzie też n ogi puchnął ??? :szok::eek: O rany !!!!
I wcale Cię nie zawstydzamy, tylko stwierdzamy fakty moja droga :-):-) A Ty możesz się tylko z tego cieszyć, bo takiej figurki niejedna Ci może pozazdrościć :-) Np. ja Ci teraz zazdroszczę :-D:-D:-D

To po porodzie też n ogi puchnął ??? :szok::eek: O rany !!!!
I wcale Cię nie zawstydzamy, tylko stwierdzamy fakty moja droga :-):-) A Ty możesz się tylko z tego cieszyć, bo takiej figurki niejedna Ci może pozazdrościć :-) Np. ja Ci teraz zazdroszczę :-D:-D:-D
:-D:-D Dziękuje
No wiesz ja jak byłam w tym miesiącu co ty to tak nie wyglądałam:-D A mały ze mnie soki wypija:-)
Powiem Ci szczerze,że mi w ciąży nie puchły bardzo nogi,a po porodzie na prawde pamiętam że sie przeraziłam jak zobaczyłam kostki- tzn ich brak

:-D:-D Dziękuje
No wiesz ja jak byłam w tym miesiącu co ty to tak nie wyglądałam:-D A mały ze mnie soki wypija:-)
Powiem Ci szczerze,że mi w ciąży nie puchły bardzo nogi,a po porodzie na prawde pamiętam że sie przeraziłam jak zobaczyłam kostki- tzn ich brak

No właśnie ja dzisiaj zauważyłam "brak" kostki w prawej stopie :-):-) ale poleżałam z nogami do góry i troszkę przeszło :-D:-D No cóż uroki ciężarnej mamusi :-D:-D Mi w sumie przez całą ciąże też nie puchły, dopiero niedawno zaczęły lekko, ale dzisiaj to już przesadziły :-D:-D:-D

No właśnie ja dzisiaj zauważyłam "brak" kostki w prawej stopie :-):-) ale poleżałam z nogami do góry i troszkę przeszło :-D:-D No cóż uroki ciężarnej mamusi :-D:-D Mi w sumie przez całą ciąże też nie puchły, dopiero niedawno zaczęły lekko, ale dzisiaj to już przesadziły :-D:-D:-D
:-D:-D
Po porodzie opuchlizna szybko schodzi:-)

Pokupowałam już prawie wszystko dla małego :) Jeszcze jutro dokupię jedno prześcieradełko bo ma być dostawa, nożyczki do paznokci dla niemowląt i chyba zamówimy już wózio :)))
Tylko zastanawiam się czy dobrze zrobiłam bo kupiłam kosmetyki z serii Hipp. W szpitalu na szkole rodzenia dostaliśmy prezenciki i tam była oliwka Hipp dla niemowląt, więc dokupiłam już z tej serii kilka jeszcze kosmetyków. I w sumie nie wiem czy dobrego wyboru dokonałam...niegdzie nie mogę znaleźć opinii innych mam na temat tych kosmetyków... mam nadzieję, że nie uczulą mi synka. Piszą, że są niby antyalergiczne...

Po porodzie opuchlizna szybko schodzi:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak patrze teraz że ty już 33 tydzień,kurcze ale to leci
Teraz Justyś,a potem Ty. Ale fajnie:))
A ja dopiero co urodziłam,a mały za pare dni 8 miesięcy czas leci jak szalony

No strasznie szybko.Niedawno chwaliłam się swoim Bąbelkiem a tu już chłop jak dąb w brzuszku siedzi. Na ostatniej wizycie ważył już ok 2 kg :-D:-D
Za tydzień Justysia a po niej ja już będę odliczała :-):-)
A Agniesiak się odzywała ???????

No strasznie szybko.Niedawno chwaliłam się swoim Bąbelkiem a tu już chłop jak dąb w brzuszku siedzi. Na ostatniej wizycie ważył już ok 2 kg :-D:-D
Za tydzień Justysia a po niej ja już będę odliczała :-):-)
A Agniesiak się odzywała ???????
:-):-)
Nie nie odzywała sie

reklama
Do góry