reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

O Jezu nareszcie dotarłam na BB. Masakra jakaś jak wezmę się za sprzątanie to czasami sprzątam i sprzątam aż mi sił zabraknie. Mam już na szczęście posprzątaną na tip top łazienkę od góry do dołu, umyte jedno okno i przesadzone kwiatki (częściowo) a ja się dziś już nosem podpieram. Kurczę tak was dziewczynki czytam i czytam i strasznie Wam zazdroszczę tych Waszych maluszków. Wiem, wiem ja też się doczekam.... tylko czemu to tak długo trwa:no:
A tak poza tym to Kinga ma rację Ola nie nakręcaj się tak bo to niczemu dobremu nie służy. No masakra jakaś nie można Ci tak obsesyjnie o tym myśleć:no:

Madziu Błyszczyk do ust Glazewear sparkle kolor Sugar Cane

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana wiem że długo ale doczekasz sie na pewno:))
Patrysiu potem Ci dam odpowiedzi do konkursu;)

Kasiu oki;)

Ostatnia edycja:
Miałam jechać w tym miesiącu jak mi się skończy okres na to badanie drożności jajowodów ale spłukana jestem z kaski i napisałam do tej mojej lekarki że pojawię się w kwietniu po okresie. A tak poza tym to właśnie @ szaleje u mnie.

A wy jak tam dziewczyny uskuteczniacie już jakieś sprzątanie na święta?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agapasku a nad jakimś sie kolorem zastanawiacie?

Powiem Ci Madziu, że tyle jest tych kolorów, że naprawdę trudno się zdecydować. Ja chciałam niebieski, mąż zielony, ale to są takie kolory "żarówy", że raczej się nie zdecydujemy. No i teraz czekamy jeszcze bo w nowej serii ma być troszkę inny, łagodniejszy zielony kolorek. Najchętniej zdekompletowałabym i kupiłabym spacerówkę zieloną a gondolę i fotelik albo czerwony, albo pomarańcz, albo ecru :-):-) Ech... mówiłam, że za dużo tego :-):-) Oczopląsu można dostać, a w sumie to każdy z tych wózeczków fajnie wygląda :-):-)

Kroczek, doczekasz się i Ty. Zobaczysz :))

A wy jak tam dziewczyny uskuteczniacie już jakieś sprzątanie na święta?

Ja już w sumie mam porządki zrobione bo świeżuteńko po remontach jesteśmy. Zostały mi tylko okna do umycia (tzn. mężusiowi mojemu - mnie w tym roku omija mycie okien :))), no i wiadomo porządki jak zwykle, odkurzanie, kurze itp. :))) Jeszcze tylko chcemy przed porodem poprać dywany i sofę z fotelem, ale to już umówiłam się z kumplem, który ma firmę czyszczącą, także tego tez nie będę robiła ;))) Dobrze mi w tym roku z tymi porządkami :))))
No i zostało mi przygotowanie (pranie, prasowanie i poukładanie) ubranek dla małego, ale to już czysta przyjemność :))) Po Świętach muszę być już spakowana i gotowa :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No pewnie, że musisz być gotowa. Właśnie zajrzałam do Majówek 2010 (tak z sentymentu bo ja miałam być też na maj) i jedna z ciążą bliźniaczą już się rozpakowała siłami natury 24 lutego. Masakra jakaś. Taki maleństwa. Urodziła w 32 tygodniu.

No pewnie, że musisz być gotowa. Właśnie zajrzałam do Majówek 2010 (tak z sentymentu bo ja miałam być też na maj) i jedna z ciążą bliźniaczą już się rozpakowała siłami natury 24 lutego. Masakra jakaś. Taki maleństwa. Urodziła w 32 tygodniu.

O no widzisz, ale takie podwójne dzieciaczki to chyba ciężko donosić do końca. Na szczęście medycyna poszła tak do przodu, że spokojnie sobie z takimi maluszkami poradzą ;)

Tak na pewno sobie poradzą ale jakoś tak dziwnie tak wcześnie urodzić. Powiem szczerze, że upiekło ci się sprzątano na święta:) Mam nadieję, ze będzie ładna pogoda w tą Wielkanoc.

Tak na pewno sobie poradzą ale jakoś tak dziwnie tak wcześnie urodzić. Powiem szczerze, że upiekło ci się sprzątano na święta:) Mam nadieję, ze będzie ładna pogoda w tą Wielkanoc.

To prawda, ale trochę było przy remontach, tylko, że na szczęście miałam troszkę więcej siły jeszcze wtedy i ochoty. Teraz już bym się nie podjęła :)
Ja też mam nadzieję, że pogoda będzie ładna i sobie więcej pospaceruję :))

Lecę do swoich notatek, może coś dopisze do pracy :tak::tak:... tak strasznie mi się nie chce, ale czas goni :baffled::baffled::baffled:
Buziaki.

reklama
Do góry