reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ach.. pewnie zajęta nową rolą mamusi :-D:-D Mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze :-):-)

Uciekam Madziu z BB bo chcę jeszcze posiedzieć nad pracą...:baffled::baffled: ech... już mi bokiem wychodzi, ale chcę jak najwięcej zrobić jeszcze przed porodem :tak::tak: Buziaki i spokojnej nocki :-)
Oki,ja uciekam spać. Mąż poszedł na nocke więc śpimy sami
Miłych snów:)

reklama
witam was:)
drzewa podlane! ;)
miłego dnia życzę

ja ostatnio coś do niczego jestem, słońca brak pewnie :/
dziś znowu pochmurno i deszczowo

Cześć dziewczynki
Kinga to chyba ta pogoda działa na ludzi,ja czekam już na słoneczko :)
Miłego dnia
Lece podlać drzewka

Cześc dziewczynki ja się tylko melduje bo jade na 10 do pracy. Wpadnę po południu. Doczytałam do tego miejsca jak agapasek miała problem z kosmetykami Hipp. Agapasku nic sie nie martw. Ja uzywam oliwki Hipp od dawna i moja szwagierka tez zaczela uzywac przy Nikoli bo od innych miala uczulenie a od tej nie ma. To sa na prawde dobre kosmetyki. Dobry wybór. No to zmykam. Milego dnia.

hej,

Ja też sie melduje. Mały mi właśnie kupe robi i stęka :)
Kinia ;)
Kasiu - miłej pracki
Madziu - wiesz co ja o 'sz' myśle.

byłam na zakupach:)
młodemu kupiłam dwie pary adidasów już wiosennie :))
jeszcze węszę za kurtką ale to jutro pojdziemy...

teraz pora na drugie śniadanie! ;)

reklama
byłam na zakupach:)
młodemu kupiłam dwie pary adidasów już wiosennie :))
jeszcze węszę za kurtką ale to jutro pojdziemy...

teraz pora na drugie śniadanie! ;)
To fajne zakupki,ja ostatnio kupiłam małemu bluze i spodnie.Coraz cieplej to już mu zimowego nic nie kupuje
Ja męcze śniadanie:) Smacznego

Do góry