reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Pyszczek witaj! jasne że jestes tu mile widziana :tak: Ja udzielam sie wszędzie po trochu:-) Za ciebie też kciuki trzymam jak i za reszte ;-)
Dziekuje Ci... :)

reklama
Dziewczyny żal mi mojego mężusia, futruje go witaminkami bo ma słabe wyniki nasienia, lkarnityna, zenszeniem, maca, daje mu jesc sałatki z selera i energia sexualna go rozsadza :)) a ja mu nie pozwalam teraz sie kochac bo czekam na owulke ... tak mi radzil lekarz aby od @ nie wspołyc do 13, 14 dc ... zostało nam tylko 7 dni..do owulki ale moj mezulek juz jest taki "naładowany"...kurde musz byc twarda, jeszcze ani jednego cyklu nie dotrwalismy z dłuzsza wstrzemiezliwością, a chce koniecznie spróbowac czy to nam pomoze... zal mi go tylko i niewiem jak go udopruchac

Wow, elfa - ja mu współczuje, mój jest w stanie wytrzymać max około tygodnia. Może jakiś wysiłek fizyczny pomoże - siłownia, łyżwy, wiesz, niech się zmęczy porządnie.:tak:

Dziewczyny żal mi mojego mężusia, futruje go witaminkami bo ma słabe wyniki nasienia, lkarnityna, zenszeniem, maca, daje mu jesc sałatki z selera i energia sexualna go rozsadza :)) a ja mu nie pozwalam teraz sie kochac bo czekam na owulke ... tak mi radzil lekarz aby od @ nie wspołyc do 13, 14 dc ... zostało nam tylko 7 dni..do owulki ale moj mezulek juz jest taki "naładowany"...kurde musz byc twarda, jeszcze ani jednego cyklu nie dotrwalismy z dłuzsza wstrzemiezliwością, a chce koniecznie spróbowac czy to nam pomoze... zal mi go tylko i niewiem jak go udopruchac
kochana trochę mnie dziwi zalecenie lekarza, bo nawet do badania oddaje się najdłużej po 5 dniach wstrzemiezliwości, nawet pyt. się lakarza o to i lepsze są świeższe plemniki i kazał tak 2 góra 3 wytrzymywać. Dziwne zalecenie?!

maggie_f W tym cyklu moja owulka troszkę oszukała suwaczek - była chyba wczoraj a nie dzisiaj, bo dziś już mam temkę podwyższoną 36,75... A staranka były i wczoraj i przedwczoraj wieczorem :-):-):-) Więc zobaczymy co z tego będzie ;-)

Kinga85 moja rówieśniczko! ( o ile dobrze rozszyfrowałam nick) - ja za Ciebie też trzymam kciuki! I Pozdrawiam :-):tak:

czesc dziewczynki:) ja dopiero teraz pisze, ale czytałam was dzielnie po troszku od ranka;)
maggie kasiulek no to chyba testujemy razem;) co prawda ja termin @ mam na 25, ale chyba nie wytrzymam i bede testowac w piatek razem z wami;)mam nadzieje ze bedziemy sie razem cieszyc;)

ninonka GRATULUJE!!!!!!!!!!!:):)

elfa - ja tam się zgadzam z martyną222, plemniki dojrzewaja jakieś 2-3 dni i wtedy są świeże i chyba lepiej takich 'użyć' niż 2 tygodniowych. Jak zostało wam 7 dni do owulki to chyba nic się nie stanie jak się dzis poprzytulacie. Przez 6-7 dni napewno pojawią się nowe, zdrowe sztuki :-)

a jestes pewna kiedy masz owulacje?? mi po ostatnim 29 cyklu wyszlo ze mam owulke 11-12 dc i gin kazal sie przytulac od 10 :tak: a zawsze myslalam ze mam owulacje tak 15-19dc:szok:
moze niepotrzebnie tak zwlekasz z mężusiem heheheh :tak:

reklama
tak owulke mam pod kontrolą , chodze na monitoring

no dziewczyny macie chyba racje, moze dzis po kapieli bedzie jakies przytulanko , mąz sie ucieszy, w końcu jak ma być dzidzia to i tak bedzie ;)

Do góry