reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kroptusiu
Niestety nic nie mam Zero....
Niestety nic nie mam Zero....
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
A ja moje drogie wręcz przeciwnie. Ciągle mam w buzi taki dziwny smak, jakby kauczuk-w pierwszej ciąży też tak było. Ogólnie od tamtej pory mam tak przed każdą @. Tylko,że nigdy nie miałam mdłości. Teraz niby też nie,ale potrafi mi nie smakować herbata!!! Czasem przeszkadzają mi zapachy,a nerwy mam nie z tej ziemi. To dziwne bo ciąży nie podejrzewam. Owszem przytulaliśmy się z mężem,ale tylko dla przyjemności. Muszę najpierw porobić badania,a lekarz mi powiedział,że przy jajnikach wielopęcherzykowych (jakie mam) mogę mieć problem z szybkim zajściem bez leczenia. Prawdopodobnie objawy są wmówione przez psychikę. :-( Straszne to. Zobaczymy w przyszłym tygodniu jak będzie. @ ma być 23. Ehhh....
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
PS. Dodam,że do tej pory moje czekając na @ bolały mnie tylko jajniki i ból promieniował do nóg. Teraz nawet one nie bolą tylko nogi jakby rwą.
K
Kinga85
Gość
ninonka raz jeszcze GRATULUJĘ SERDECZNIE KOCHANIE:-)
maggie_f
Fanka BB :)
Kinga - ale słodziak z tego Twojego Filipka - pewnie niezły przystojnak z niego wyrośnie :-)
kasiulek - wiesz co, to że nie myślałaś o ciąży przez te badania do zrobienia mogło właśnie zaowocować. Jak się nie nakręcamy to właśnie wtedy się często udaje. Trzymam kciukasy i 23-ego testujemy razem :-)
kasiulek - wiesz co, to że nie myślałaś o ciąży przez te badania do zrobienia mogło właśnie zaowocować. Jak się nie nakręcamy to właśnie wtedy się często udaje. Trzymam kciukasy i 23-ego testujemy razem :-)
K
Kinga85
Gość
lolitka za ciebie tez kciuki trzymam mocno
maggief dziekuje kochana razem z kasiulkiem bedziecie testowały a ja mocno wam kibicuję!!!;-)
maggief dziekuje kochana razem z kasiulkiem bedziecie testowały a ja mocno wam kibicuję!!!;-)
reklama
Podziel się: