reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Jeeeest znalazłam kabel:-Dbył pod lodówką(M ma ją na podwyższeniu bo cokolik chce równo na długości z szawkami zrobić i jeszcze tam nie ma zakryte tej luki)ach ale co się naszukałam:-pnagrałam filmik jak Alanek się bawi ale masakra:baffled:moja komórka to zdjęć jest ok ale do filmików:baffled:chce teraz sobie wziąć(jak abonament się skończy)taką super co jak cyfrufka i zdjęcia i filmiki robi chodźbym miała 100 zł dopłacić:tak:bo ja z aparatami nie lubie "latać"mam zawsze komórke przy sobie dlatego wole w nią inwestować;-)

Tak wygląda nasz już miesięczny Bartuś:-)

reklama
Patrysiu ślicznusi jest Bartuś. Widać, że chyba lepiej się już maluszek czuje.

Dziewczynki ja już zjadam obiadek i szykuję się do pracy. Może wpadnę wieczorkiem. Miłego popołudnia życzę i buziaki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jeeeest znalazłam kabel:-Dbył pod lodówką(M ma ją na podwyższeniu bo cokolik chce równo na długości z szawkami zrobić i jeszcze tam nie ma zakryte tej luki)ach ale co się naszukałam:-pnagrałam filmik jak Alanek się bawi ale masakra:baffled:moja komórka to zdjęć jest ok ale do filmików:baffled:chce teraz sobie wziąć(jak abonament się skończy)taką super co jak cyfrufka i zdjęcia i filmiki robi chodźbym miała 100 zł dopłacić:tak:bo ja z aparatami nie lubie "latać"mam zawsze komórke przy sobie dlatego wole w nią inwestować;-)

Tak wygląda nasz już miesięczny Bartuś:-)
Ale śliczny,taki malusi:-)
Patrysiu - ale piękniusi jest Bartuś i jaki maleńki

Madziu - co to za konkurs?
Wysyłasz smska i czekasz aż zadzwonią;-)

Mniam ale pyszności zjada Kacperek. Rozbujał sie z tym jedzeniem. :)

Ide pranko powiesić.

Madziu jak to jest że Igorek je butle np. 150 ml. Odbijam go w połowie i jak skończy a on np. przy drugim odbiciu ulewa i po jakimś czasie mimo że odbijał i raz ulał to znów ulewa??? Mleczko nie takie? Za dużo je?

Ide pranko powiesić.

Madziu jak to jest że Igorek je butle np. 150 ml. Odbijam go w połowie i jak skończy a on np. przy drugim odbiciu ulewa i po jakimś czasie mimo że odbijał i raz ulał to znów ulewa??? Mleczko nie takie? Za dużo je?
Maggie powiem Ci szczerze,że Kacperek nawet czasem teraz ulewa jak mu sie odbije.Mi sie wydaje,że może za dużo jedzą,mój to czasem jest taki łapczywy że aż
Obudził sie..... z niespodzianką śmierdząca w pieluszce:))

Ide pranko powiesić.

mój tak samo i lekarz powiedział że to minie poprostu to jest refluks żałądka nie ma co się przejmować gdy dziecko dobrze przybiera i jest najedzone;-)

reklama
Patrysiu, Madziu dzięki za odpowiedzi. Pogadam jeszcze z pediatrą bo Igorek je Bebilon HA. Miał mieć ha nie nie ze względu na alergie tylko żeby wolał cycusia ale z racji że cycusia olał i i tak tylko butle atakuje obojętnie co w niej jest (moje czy modyfik) to po co mu niesmaczne dawać. :-D I widziałam że bebilon jest taki chyba comfort co pomaga przy zaparciach, kolkach itp.
A no i dostałam dwie gigantyczne puszki nitrilonu Ha i nutrilonu omneo. Kurde jedna pucha 800 gram kosztuje 10 euro a bebilon 400 gram 30 zł :szok:

Do góry