reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

WITAM:-)
Pozdrawiam Wszystkich.

U mnie:
Ostatnia @ była nijaka i miałam zrobić test ale Małpa przylazła a właściwie dostałam mega krwotoku który ustał po kilku godzinach a całe krwawienia ustały w końcu po 12 dniach. Spokojnie czekałam sobie na kolejną @ aż tu nagle od 19dc takie delikatne plamienia kawa z mlekiem czasami malusieńkie czerwoności ale wszystko takie czyste. Dzisiaj już powinno być dawno po @ ale właściwie to ta małpa dopiero powoli się rozwija, albo i nie. Czasami mam wrażenie, że już koniec a tu coś pójdzie i znowu nie ma. W takiej głupiej sytuacji muszę kupić testa, zrobić go w sobotę ramo a od 9 do 12 przyjmuje lekarz. Taka sytuacja zdarza mi się nie pierwszy raz. Czasami się zastanawiam czy wtedy aby na pewno nie było już tam malutkiej fasoleczki i teraz mój organizm nie może dojść do ładu.
Ogólnie mam już wszystkiego dosyć i mam gdzieś staranka o dzidziusia. Będzie chciał to przyjdzie sam. Teraz od dwóch tygodni ostro pracuje od poniedziałku do soboty czasami i w niedzielę więc nie mam czasu na wszelakiego rodzaju pomiary i wyliczenia. W takiej sytuacji najlepiej o wpadkę ale i o tym za bardzo nie myślę. Przeraża mnie tylko wizja słonych opłat za lekarza i tony badań bo oczywiście na służbę zdrowia wszelkie refundowane badania już wykonano i pomimo tego że państwo zabiera mi co miesiąc prawie 1/3 pensji za więcej nie zapłacą. U żadnego lekarza nie mogłam się doprosić o skierowanie na badania tarczycy bo uważają że to nieistotne a mam bardzo duże predyspozycje bo moje wahania wagi są bardzo widoczne.
Ogólnie Cud, Miód i Malinka
Jeden wielki syf i porażka
Na razie
Pozdrowienia dla wszystkich dzieciatych, z brzuszkami i przed faktem.
Pa Pa Pa Pa
kurcze no lepiej to zbadać:sorry:życze dzidziusia całego serduszka!może właśnie dajcie na "luz"a fasolka sama przyjdzie o ile nie jest problem w zagnieżdżeniu się jej bo te krwawienia....oby wszytko było dobrze trzymam kciuki!!!nie załamuj się!

Madziu ja wogóle wysoka jestem plus jeszcze koturn to bym żyrafa była :) Podziwiam wogóle że dziewczyny potrafią w tym chodzić. :)
Ja sobie dwa tygodnie temu 4 pary baletek kupiłam za śmieszne pieniądze wiec jestem wyposażona i wygodnie z wózeczkiem bedzie mi śmigać :)
hihi ja kocham butki na obcasikach i to nie małych czuje się tajka seksowna:-p:-DM kupił mi kozaczki na takim duuuużym obcasiku i śmigam w nich dobrze kwestia przyzwyczajenia;-)zrobiłabym zdjęcie i pokazała ale zgubił mi się kabel a chciałam wam nawet wczoraj pokazać zdjęcie Bartusia i nie moge go znaleźć:sorry:

Podlane drzewka;-)pytałam wcześniej na czym to polega bo tak szczerze nie wiem:sorry:podlewając zacznie się je sadzić naprawde czy o co chodzi w tym?

reklama
Hej hej,

Patrysiu - te drzewa będą sadzic normalnie w realu. Trzeba je tylko wyhodować wirtualnie najpierw. W tym roku maja zasadzić 100000 drzewek :-)

czesc dziewczyny:)
MADZIU GRATULKI Z OKAZJI WASZEGO NOWEGO DNIA MAMY;)SUPER
KINGA SUPER ZE POKOJ SKONCZONY
TO JESTES ZALATANA KASIU ALE TAK TO CZASEM BYWA:)
OLKA TRZYMAM KCIUKASY;)
LECE PODLAC DRZEWKA
KURCZE MI ZOSTALY JESZCZE POLTOREJ ALBO DWA TYGODNIE JAK SIE MALY NIE OBROCI I JEDNAK BEDZIE CC ALE TO PRZELECIALO ALE NIE MOGE SIE JUZ DOCZEKAC:)

Justyś ale ten czas szybko zleciał:szok:

HELO:-)

super że wyniczki dobre:-)ps.też nie lubie czekać powinny być tego samego dnia do odbioru bo człowiek tylko się stresuje tym czekaniem:dry:

GRATULACJE!!!BRAWO KACPERKU!!!ja pamiętam jak Dominiś pierwszy raz powiedział mama a dokładnie to było jak spał i przez sen to powiedział:-Dpierwsze słowo było tata;-)

dobrze chłopczyk sobie radzi:tak:przysłała mi jego zdjęcie i kochaniutki jest:-)miałam go odwiedzić ale przez tą operacje nie moge co mam nadzieje ze niedługo już będzie można:tak:

ja się nie moge już doczekać Olisia:-)pamiętaj jakby co dawaj nam tu znać:-)

ja bym odkupiła ale M już kupił właśnie przedwczoraj no i ogólnie używam pampersów lub haggisów(ale one coś mokre są jak się nasiusia ręka cała mokra co już tylko chce pampersów używać bo przy innych to pupke ma wilgotną)a też właśnie używam 2:tak:

:-Dps.a czemu chcesz oddac czyżby coś nie tak z nimi:confused:

ja właśnie dzisiaj jakas jestem do doopy taka śpiąca nic się nie chce:cool:
miłego pisania:tak:

Drzewa podlane(bo drzewka to już nie są:-D);-)

Patrysiu no to się cieszę, że z Bartusiem dobrze i życzę mu szybkiego powrotu do zdrówka i do domku:tak:

Pozdrawiam Wszystkich.

U mnie:
Ostatnia @ była nijaka i miałam zrobić test ale Małpa przylazła a właściwie dostałam mega krwotoku który ustał po kilku godzinach a całe krwawienia ustały w końcu po 12 dniach. Spokojnie czekałam sobie na kolejną @ aż tu nagle od 19dc takie delikatne plamienia kawa z mlekiem czasami malusieńkie czerwoności ale wszystko takie czyste. Dzisiaj już powinno być dawno po @ ale właściwie to ta małpa dopiero powoli się rozwija, albo i nie. Czasami mam wrażenie, że już koniec a tu coś pójdzie i znowu nie ma. W takiej głupiej sytuacji muszę kupić testa, zrobić go w sobotę ramo a od 9 do 12 przyjmuje lekarz. Taka sytuacja zdarza mi się nie pierwszy raz. Czasami się zastanawiam czy wtedy aby na pewno nie było już tam malutkiej fasoleczki i teraz mój organizm nie może dojść do ładu.
Ogólnie mam już wszystkiego dosyć i mam gdzieś staranka o dzidziusia. Będzie chciał to przyjdzie sam. Teraz od dwóch tygodni ostro pracuje od poniedziałku do soboty czasami i w niedzielę więc nie mam czasu na wszelakiego rodzaju pomiary i wyliczenia. W takiej sytuacji najlepiej o wpadkę ale i o tym za bardzo nie myślę. Przeraża mnie tylko wizja słonych opłat za lekarza i tony badań bo oczywiście na służbę zdrowia wszelkie refundowane badania już wykonano i pomimo tego że państwo zabiera mi co miesiąc prawie 1/3 pensji za więcej nie zapłacą. U żadnego lekarza nie mogłam się doprosić o skierowanie na badania tarczycy bo uważają że to nieistotne a mam bardzo duże predyspozycje bo moje wahania wagi są bardzo widoczne.
Ogólnie Cud, Miód i Malinka
Jeden wielki syf i porażka
Na razie
Pozdrowienia dla wszystkich dzieciatych, z brzuszkami i przed faktem.
Pa Pa Pa Pa

Kinga kurcze to strasznie Ci współczuję bo najgorsza jest taka niewiadoma. Wiem, czasami odechciewa się wszystkiego ale samo przyjdzie, jak będzie jego czas.

hej hej :) i co widziałyście zdjecia mojego pokoju?

biore się za podlewanie!

pozdrawiam

Acha widziałam pokój. Zaje fajny a najbardziej podobają mi się te kolorki ścian no i te obrazy. Słoneczniki to chyba Van Gogha?

Kasiu właśnie miałam pisać,że Cie widze:-)
Mój Bączek śpi,ja powiesiłam pranko. Obiadu dzisiaj nie musze robić

Kurcze dawno Agapas nie było,na parentingu widze że też. Mam nadzieje,że u niej wszystko dobrze

Ostatnia edycja:
No właśnie masz rację, że jej dawno nie widziałam. Może dobrze jest. Może uczy się na jakieś egzaminy.
Ja właśnie założyłam sobie konto firmowe na Allegro i będę wystawiała niedługo biżuterię ręcznie robioną mojej koleżanki. Śliczne rzeczy.
To powiedz Madziu w ile osób wy tam mieszkacie? Myślałam, że tylko z teściową?

No właśnie masz rację, że jej dawno nie widziałam. Może dobrze jest. Może uczy się na jakieś egzaminy.
Ja właśnie założyłam sobie konto firmowe na Allegro i będę wystawiała niedługo biżuterię ręcznie robioną mojej koleżanki. Śliczne rzeczy.
To powiedz Madziu w ile osób wy tam mieszkacie? Myślałam, że tylko z teściową?
To potem daj linka,pooglądam sobie:)
A my mieszkamy z teściami i szwagierką
Szkoda,że nie piszemy na tym wątku zamkniętym.....

Troszkę to jeszcze potrwa bo muszę poczekać na akceptację konta i wystawić całą aukcję ale na pewno podam linka. To powiem Ci że sporo was tam jest to pewnie dom duży.

reklama
Do góry