P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Podlane drzewka;-)pytałam wcześniej na czym to polega bo tak szczerze nie wiempodlewając zacznie się je sadzić naprawde czy o co chodzi w tym?
kurcze no lepiej to zbadaćżycze dzidziusia całego serduszka!może właśnie dajcie na "luz"a fasolka sama przyjdzie o ile nie jest problem w zagnieżdżeniu się jej bo te krwawienia....oby wszytko było dobrze trzymam kciuki!!!nie załamuj się!Pozdrawiam Wszystkich.
U mnie:
Ostatnia @ była nijaka i miałam zrobić test ale Małpa przylazła a właściwie dostałam mega krwotoku który ustał po kilku godzinach a całe krwawienia ustały w końcu po 12 dniach. Spokojnie czekałam sobie na kolejną @ aż tu nagle od 19dc takie delikatne plamienia kawa z mlekiem czasami malusieńkie czerwoności ale wszystko takie czyste. Dzisiaj już powinno być dawno po @ ale właściwie to ta małpa dopiero powoli się rozwija, albo i nie. Czasami mam wrażenie, że już koniec a tu coś pójdzie i znowu nie ma. W takiej głupiej sytuacji muszę kupić testa, zrobić go w sobotę ramo a od 9 do 12 przyjmuje lekarz. Taka sytuacja zdarza mi się nie pierwszy raz. Czasami się zastanawiam czy wtedy aby na pewno nie było już tam malutkiej fasoleczki i teraz mój organizm nie może dojść do ładu.
Ogólnie mam już wszystkiego dosyć i mam gdzieś staranka o dzidziusia. Będzie chciał to przyjdzie sam. Teraz od dwóch tygodni ostro pracuje od poniedziałku do soboty czasami i w niedzielę więc nie mam czasu na wszelakiego rodzaju pomiary i wyliczenia. W takiej sytuacji najlepiej o wpadkę ale i o tym za bardzo nie myślę. Przeraża mnie tylko wizja słonych opłat za lekarza i tony badań bo oczywiście na służbę zdrowia wszelkie refundowane badania już wykonano i pomimo tego że państwo zabiera mi co miesiąc prawie 1/3 pensji za więcej nie zapłacą. U żadnego lekarza nie mogłam się doprosić o skierowanie na badania tarczycy bo uważają że to nieistotne a mam bardzo duże predyspozycje bo moje wahania wagi są bardzo widoczne.
Ogólnie Cud, Miód i Malinka
Jeden wielki syf i porażka
Na razie
Pozdrowienia dla wszystkich dzieciatych, z brzuszkami i przed faktem.
Pa Pa Pa Pa
hihi ja kocham butki na obcasikach i to nie małych czuje się tajka seksownaM kupił mi kozaczki na takim duuuużym obcasiku i śmigam w nich dobrze kwestia przyzwyczajenia;-)zrobiłabym zdjęcie i pokazała ale zgubił mi się kabel a chciałam wam nawet wczoraj pokazać zdjęcie Bartusia i nie moge go znaleźćMadziu ja wogóle wysoka jestem plus jeszcze koturn to bym żyrafa była Podziwiam wogóle że dziewczyny potrafią w tym chodzić.
Ja sobie dwa tygodnie temu 4 pary baletek kupiłam za śmieszne pieniądze wiec jestem wyposażona i wygodnie z wózeczkiem bedzie mi śmigać
Podlane drzewka;-)pytałam wcześniej na czym to polega bo tak szczerze nie wiempodlewając zacznie się je sadzić naprawde czy o co chodzi w tym?