reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc dziewczyny:) nareszcie zaczyna sie wiosna!;)
Patrysiu sliczne fotki Alanka:),a Bartus kochany taki malenki ale szybko nadgoni jak to ''chlop'';)
ja dzisiaj chce sie wybrac wloski farbnac ale zobacze jak sie bede czuc po popudniu,bo ostatnio to roznie bywa,a do tego wstawanie w nocy co dwie godziny na siku,a kupilam sobie kolorek ''egotyczna czerwien''ale ja mam ciemny kolor to i tak wyjdzie ciemniej niz na opakowaniu,zobaczymy:)
A gdzie Agapas sie podziewa?? i kasiulek?
Milego dnia:)
no i lece podlac nasze drzewa...

DZIEŃ DOBRY:-)
No racja ciekawe gdzie nam AGAPAS podziewa KASIULEK no i AGUNIAK:sorry2:

AGNIESIAK ma dużo na głowie czyli goście pisanie pracy no i Tomaszek także zajmuje go :tak:jak będzie miała więcej czasu to zaglądnie do nas;-)

Udanych imprezek:-)zdrówka dla wszystkich:-)miłych spacerków i ogólnie miłego dnia:-)

Podlewanie zaliczone;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dzwiczyny,
Również życzę udanego wiosennego dnia.

muszę Wam coś napisac... jestem po pierwszym cylku z clo. brałam od 3 dnia cyklu przez 5 dni potem od 17 dnia przez 10 dni luteine 3xdziennie. no i do dzis okresu nie mam... 7 dni sie spoznia... test robiłam w srode ale wyszedł negatywny... nie wiem co myslec... jutro znowu zrobie... czy miała ktoras moze tak ze okres sie zatrzymał po clo? boje sie ze cos nie tak moze byc jak to nie fasolka...
dodoam ze czuje sie jak na okres... i mam dziwne zolte upławy... hmmmm... co o tym myslec???

Ja nigdy nie bralam clo wiec nie pomoge ale moze napisz na tym wątku co nazywa się clo/duphaston/luteina itd

Mi się obiadek już kończy. Zrobiłam zupke krem z zielonego groszku i teraz gotuję ziemniaczki do rybki. A potem na 15 do roboty. Kurcze najgorzej to będzie jutro bo idę do pracy na 12 godzin. Chyba tam uświrgnę.

reklama
Ja mam tylko tak dwa weekendy w miesiącu bo jak teraz szefowa rzuciła mnie na stoisko kosmetyczne w Carefurze to się musimy zmieniać weekendami z tą dziewczyną co ze mną teraz robi na zmianę. Jakoś przetrwam. A jak tam dziś Kacperek?

Do góry