reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Właśnie tak chce zrobić:)
Igorek śpi? Mój mały śpi:)
Nie śpi już. pół h temu sie obudził. Karmimy sie i mieliśmy na spacer iść ale śnieg coś zaczął padać. Ooooooooo, kupsko mi walnął znowu

DRZEWA PODLANE!!! :)))

dziewczynki kochane zdjecia dodam może nawet dziś
teraz czekam na kuriera bo tryptyk ma dziś dostarczyc w koncu:)
czekamy

reklama
U mnie wszystko ok,jakoś leci:tak:

Aaaaa ale ze mnie gapa zapomniałam sie Wam czymś pochwalić:laugh2::laugh2:
Mój synuś w niedziele powiedział "moma" ale dzisiaj 3 razy powiedział "mama" ale sie cieszyłam:-D:rolleyes:
super gratuluje :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Cześć dziewczynki. Przepraszam, że się nie odzywałam ale w tym tygodniu mam na popołudnie i jak wracam po 21 to już nie chce mi się nic robić.

Ren takie wyniki tokso to znaczy, że nie miałaś tej choroby i musisz się pilnować w czasie ciąży.
nei dziwie sie ze po powrocie z pracy juz brakuje Ci sily:sorry2:
no wlasnei tak sadzilam ze pewnie nie mialam tego ehh bedzie masakrycznei z tym pilnowaniem sie:baffled:
super- no ja tez juz uciekam, padam a musze te prace skonczyc
Dobranoc
i jak skonczylas pisac ta prace?
Ren to wyniki chyba dobre, ciesze sie. kiedy zaczynacie starac sie od nowa?
po drugiej @ mozemy sie znowu starac:-) ale jeszcze tej pierwszej @ nei bylo:dry:
czekamy na fotki ;-)
Hej Dziewczynki,

Ja sie średnio odzywam bo od soboty jestem sama z Igorkiem i nie mam za bardzo czasu na włączenie kompa :-) Musze wszystko sama ogarniać a troche tego jest. Dwa pieski i Igorek to mała mieszanka wybuchowa :-)
oj racja mieszanka neisamowita trzymaj sie dzielnie;-)
czesc dziewczyny:)
KURCZE MI ZOSTALY JESZCZE POLTOREJ ALBO DWA TYGODNIE JAK SIE MALY NIE OBROCI I JEDNAK BEDZIE CC ALE TO PRZELECIALO ALE NIE MOGE SIE JUZ DOCZEKAC:)
szybko zleci ;-) jeszcze troszke i bedziesz tulic Maluszka:-)
No maggie ja bym mogla odkupic ale nie wiem jakie maly bedzie tolerowal a tez juz mam dwojki i chyba musze kupic jedynki ale jak ci zostana a ja bede potrzebowac to sie odezwe:)

REN gdzie twoje drzewo?
jak to gdzie?? w jakim sensie?? bo link jest w sygnaturze:confused::confused::confused:
HELO:-)

super że wyniczki dobre:-)ps.też nie lubie czekać powinny być tego samego dnia do odbioru bo człowiek tylko się stresuje tym czekaniem:dry:

ja właśnie dzisiaj jakas jestem do doopy taka śpiąca nic się nie chce:cool:
miłego pisania:tak:

Drzewa podlane(bo drzewka to już nie są:-D);-)
no wlasnie tyle trzeba sie naczekac i tyle stresu czy wyjda dobre czy zle czy jak wrrr
a ja tez dzisiaj jakas spiaca jestem hehehe

spiaca i wogole glowa mi peka:dry: widze ze popoludniowa cisza zapadla hihihi

Justys a to ja nei wiem czemu :/ raz mi mama tez mowila ze nie pokazalo jej sie ale myslalam ze to jakis chwilowy problem byl heh moze juz za duze jest i sie nei miesci w przegladarkach hehehe;)

reklama
Do góry