reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Acha, a co u Ciebie poza nowym zawodem :)
U mnie wszystko ok,jakoś leci:tak:

Aaaaa ale ze mnie gapa zapomniałam sie Wam czymś pochwalić:laugh2::laugh2:
Mój synuś w niedziele powiedział "moma" ale dzisiaj 3 razy powiedział "mama" ale sie cieszyłam:-D:rolleyes:

Uciekam spać
Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki. Przepraszam, że się nie odzywałam ale w tym tygodniu mam na popołudnie i jak wracam po 21 to już nie chce mi się nic robić.

Madziu to mega gratulacje dla Kacperka i dla Ciebie z okazji słowa "mama":tak: Zaraz zajrzę na stronę Avonu i zobaczę jakie są fajne rzeczy do zamówienia.

Kinia koniecznie pochwal się pokojem;-)

Ola powodzenia w szkole:tak:

Patrysiu jak tam Bartuś?

Justyś no jeszcze chwilka i Oliwerek będzie w Wami i z nami e-ciociami:tak:

Ren takie wyniki tokso to znaczy, że nie miałaś tej choroby i musisz się pilnować w czasie ciąży.

Dobranoc Madziu. Wiesz ja już bym chciała złożyć pierwsze zamówienie. Na razie takie malutkie. Zobaczymy jak nam to będzie szło. Chciałabym zamówić :

1. Złuszczający peeling do stóp nr 2906 6 str. 19
2. Roletka Eternal Magic nr 4480 0 str 67

To jest zamówienie z katalogu 4/2010 Przedwiośnie

No a teraz dobranoc

Madzia ale fajnie że Kacperek powiedział mama!!! :))) na pewno cudownie się czułaś w tym momencie
Ola ty się tam bzykaj co dziennie to na pewno sie uda! ;))
Ren to wyniki chyba dobre, ciesze sie. kiedy zaczynacie starac sie od nowa?
Kroczek buziaki :** :)

Dobrej nocy! :-)

Hej Dziewczynki,

Ja sie średnio odzywam bo od soboty jestem sama z Igorkiem i nie mam za bardzo czasu na włączenie kompa :-) Musze wszystko sama ogarniać a troche tego jest. Dwa pieski i Igorek to mała mieszanka wybuchowa :-)

Madziu ja też sobie powybierałam pare rzeczy z avonu. Tylko mam problem z takim pudro podkładem bo przez net ciężko kolor dobrać. Będziesz mi musiała pomóc. :baffled:

Kinia - chwal sie pokojem

Madzia - gratulacje MAMA-usiu :) Brawo Kacperku

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny:)
MADZIU GRATULKI Z OKAZJI WASZEGO NOWEGO DNIA MAMY;)SUPER
KINGA SUPER ZE POKOJ SKONCZONY
TO JESTES ZALATANA KASIU ALE TAK TO CZASEM BYWA:)
OLKA TRZYMAM KCIUKASY;)
LECE PODLAC DRZEWKA
KURCZE MI ZOSTALY JESZCZE POLTOREJ ALBO DWA TYGODNIE JAK SIE MALY NIE OBROCI I JEDNAK BEDZIE CC ALE TO PRZELECIALO ALE NIE MOGE SIE JUZ DOCZEKAC:)

Ostatnia edycja:
reklama
No maggie ja bym mogla odkupic ale nie wiem jakie maly bedzie tolerowal a tez juz mam dwojki i chyba musze kupic jedynki ale jak ci zostana a ja bede potrzebowac to sie odezwe:)

REN gdzie twoje drzewo?

Ostatnia edycja:
Do góry