reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
czesc dziewczynki!

zaglądam i do was:) Remont trwa a ja siedze z młodym w małym pokoju..
na moim blogu możecie przeczytać i zobaczyć zdjecie z remontu. jest masakra wogóle.. jutro jeszcze kolejny dzień łatania dziur i wieczorem może szlifowanie chociaż wątpie..
Nie wiem jak to bedzie
oby jak najszybciej!

też podlałam drzewka!
pozdrowionka!;-)

Super zdjecia Madziu.
Ren odpoczywaj i nabieraj sił
dziekuje :) tak polzylismy sie po obaidku zeby odpoczac i nam sie przysnelo hehe i teraz tez ide spac bo co tu siedziec jak sie jest zmeczonym ;)
zycze milego weekendu :)
hej hej,

Kasiu śliczne butki

Ren - mamy ze sobą coś wspólnego :)

Madziu - przepiękne fotki

p.s, śmigałam dziś chwile wózkiem - czad :)
hihi jak milo :D
fajnie ze wozek teraz super smiga :D
czesc dziewczynki!

zaglądam i do was:) Remont trwa a ja siedze z młodym w małym pokoju..
na moim blogu możecie przeczytać i zobaczyć zdjecie z remontu. jest masakra wogóle.. jutro jeszcze kolejny dzień łatania dziur i wieczorem może szlifowanie chociaż wątpie..
Nie wiem jak to bedzie
oby jak najszybciej!

też podlałam drzewka!
pozdrowionka!;-)

oj zycze zeby remont szybko szedl ja tam nei lubie tego czasu jak trzeba remontowac masakraaa

wszystkim zycze milego i udanego weekendu :):):)

WITAM:-)
Bartuś miał dzisiaj operacje serduszka i udało się bez komplikacji:tak:narazie oddycha respiratorem ale niedługo wyjmą mu:tak:jutro siostra dowie się dokładnie co i jak i dam wtedy znać:tak:
A ja babeczki nie dosyć, że spędziłam miłe popołudnie i wieczór z koleżankami to jeszcze zakupiłam sobie pantofelki na wiosnę i pasujący do nich szaliczek. Teraz poluję na torebkę.
Oto moje butki.
słodkie pantofelki:-)
Teraz to już szaro jest,w słońcu pewnie będzie fajnie widać to wtedy zrobie:)
Wrzucam dwie fotki z wczorajszej wyprawy:tak::-)

.My przed
.Studnia,Źródło życia

supcio zdjątka:-)I baaardzo dziękuje za modlitwy kochana jestes:tak:

Drzewka jak najbardziej podlane;-)

hej,
Miłego dnia

Kiniu - remonty to masakra, oby szybko poszło

Patrtsiu - jejku operacja serduszka u takiego maluszka. Ale dobrze że wszystko ok. Dzielny Bartuś. Daj koniecznie znać jak siostra sie czegoś dowie.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczynki
Kinia szybkiego życze remontu
Patrysiu to dobrze,że po operacji wszystko dobrze.Jejku ale rzeczywiście operacja serduszka na takim maleństwie. Trzymam kciuki dalej:)

Ren gdzie masz drzewka??
Drzewka które są to podlałam
Maggie jak sie czujesz? Mam nadzieje,że nocka była ok
Miłego dnia kochane,ja potem jade do rodziców ale będe sie odzywać.Ale to dopiero chyba po 12 jedziemy bo mąż musi po nocce pospać

Do góry