reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
To daj znać kiedy będziecie. :)

Madziu uciekam dać jeszcze jeść Igorkowi na śpiocha i sie kłade bo mi głowa dziś pęka. Buziaki dla Was i do juterka

Oj jak ja się pojawiłam to wszystkie poszły spać:-( No nic rozumiem późna pora:tak:

Kasiu - niech Ci czas szybko w pracy zleci i miłego spotkanka z koleżankami. ;-)

hej Madziu

Kurcze wiecie co u mnie wczoraj policja była. Przepytali mnie bo się okazało że okradli moich sąsiadów. :-( Normalnie sie boje w domu siedzieć.:eek:

Och Maggie to uważajcie na siebie. Kurcze sąsiadów okradziono a tu człowiek nawet nic nie słyszał:confused:

Sliczne zdjecia =)

oj to oby bylo lepsze , koneicznie daj znac jak przyjdzie to drugie

to jesli jestes specjalistka od lasagne to ja chce byc Twoja przybrana coreczka :D:D:D:D

o kurcze, ale wiadomo kiedy i jak? uwazaj

Madziu ale zabiegana jestes ostatnio, ja moze tez sie zapisze na klientke :D cienei super :)

a ja tak sobie ostatnio jakos po pracy juz sily brak i checi na cokolwiek
odzwyczailam sie to i zmeczona jestem heh
a dzis cos podbrzusze mnie cmilo i sie zastanawiam na co to
czyzby @ szla??

Ren bardzo prawopodobne, że idzię @. Do mnie przyszła w ciągu tygodnia od zabiegu:wściekła/y:

Wróciłam z wyprawy
Dziewczynki pamiętałam o Was:-):-)
Poprosiłam o zdrówko dla Bartusia.
Patrysiu,Maggie,Justyś,Agniesiak o Was pamiętałam:tak::-)
Ren,Kroczek,Kasiulek,Ola,Kinga wiecie o co dla Was prosiłam:-):tak:
Mam nadzieje,że nie zapomniałam o nikim,jeśli tak to przepraszam:zawstydzona/y:

Bardzo, bardzo dziękujemy Madziu. Myślę, że się tym razem uda i Bozia dopomoże:tak:

A ja babeczki nie dosyć, że spędziłam miłe popołudnie i wieczór z koleżankami to jeszcze zakupiłam sobie pantofelki na wiosnę i pasujący do nich szaliczek. Teraz poluję na torebkę.
Oto moje butki.

Załączniki

• Buty..jpg
    Buty..jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 23
hejka

Madziu dziekuje za modlitwę :))
Maggie tak tak ja zalatana byłam... ale już wszystko kupione i jutro zaczynamy remont wiec pare dni mnie pewnie nie bedzie

pozdrawiam was mocno!

Ja jeszcze chwilkę pobuszuję po allegro bo jutro znów na rano do pracy.
Dobranoc Madziu.
Agapasek pewnie odezwie się jutro.

reklama
Halo jestem już z pracy ale muszę napisać na jutro referat więc będę z doskoku zaglądać.
Jak idą prace Madziu?

Do góry