reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Halo jestem już z pracy ale muszę napisać na jutro referat więc będę z doskoku zaglądać.
Jak idą prace Madziu?
Kasiu narobiłam sie jak nie wiem.Jeszcze tylko pranie powiesze jak sie wypierze i koniec na dzisiaj
Ledwo żyje,ale jestem zadowolona bo tyle porobiłam i jeszcze sobie włosy zafarbowałam:)

reklama
A widac cos? Wrzucisz zdjecie
Teraz to już szaro jest,w słońcu pewnie będzie fajnie widać to wtedy zrobie:)
Wrzucam dwie fotki z wczorajszej wyprawy:tak::-)

.My przed
.Studnia,Źródło życia

Załączniki

• 11032010127..jpg
    11032010127..jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdjęcie0063..jpg
    Zdjęcie0063..jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Madziu Kochana - dziękuję bardzo

Ren - czyżbyś lubiła lasagne a może ogólnie kuchnie włoską. Zapraszam do siebie - uwielbiam robić wloskie jedzonko ale nie mam ostatnio komu gptować.
uwielbiam lasagne i spagetti :D:D maz w sumie tez :D spagetti jeszcze jako tako sie robi (czesto:D) ale na lasagne cos weny nie mam, jak dla mnei to pracochlonne zajecie a zazwyczaj w dniu wolnym od pracy nei chce mi sie w kuchni stac tyle :p

Oj jak ja się pojawiłam to wszystkie poszły spać:-( No nic rozumiem późna pora:tak:

Ren bardzo prawopodobne, że idzię @. Do mnie przyszła w ciągu tygodnia od zabiegu:wściekła/y:

A ja babeczki nie dosyć, że spędziłam miłe popołudnie i wieczór z koleżankami to jeszcze zakupiłam sobie pantofelki na wiosnę i pasujący do nich szaliczek. Teraz poluję na torebkę.
Oto moje butki.
o kurcze to strasznie szybko mialas @ :/
butki super :) bardzo fajne

hejka

Madziu dziekuje za modlitwę :))
Maggie tak tak ja zalatana byłam... ale już wszystko kupione i jutro zaczynamy remont wiec pare dni mnie pewnie nie bedzie
pozdrawiam was mocno!
powodzenia w remocie

Kasiu narobiłam sie jak nie wiem.Jeszcze tylko pranie powiesze jak sie wypierze i koniec na dzisiaj
Ledwo żyje,ale jestem zadowolona bo tyle porobiłam i jeszcze sobie włosy zafarbowałam:)

o jejku ale sie napracowalas to teraz odpoczywaj i nabieraj sily na cudny weekend :):)

zdjecia fajniutkie :):)

jak to dobrze ze juz sobota jutro i mozna pospac i odpoczac :):)

reklama
Do góry