reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam sobotnio :D

Patrysia oj biedny Bartus ale dobrze ze operacja sie udalo oby teraz szybko wrocil do formy i zdrowka czekamy na kolejne wiesci

Maggie a co masz dobrego na obiadek dzisiaj ?:D

Madzia a chyba mi wcielo zaraz dprzuce ;) udanego wyjazdu zycze :):)

Wszystkim zycze milego i super fajnego weekendu =)

reklama
Czes dziewczyny,Madziu dziekuje za pamiec:)wiesz gdzie,Kinga zycze udanego remontu
u mnie do dupy,czuje sie fatalnie a do tego jeszcze tesciowa mnie dobija...szkoda gadac
Milego weekendu
Patrysiu dobrze ze operacja sie udala,trzymam kciuki zeby juz wszystko bylo ok

Ostatnia edycja:
Justyś kochana nie przejmuj sie teściową,szkoda twoich nerwów
Jeszcze troszeczke i będziesz miała maluszka przy sobie,buźka

DZIEŃ DOBRY:-)
Dziękuje za kciuki:tak:
Bartuś musiał mieć operacje bo jednak te dziurki w serduszku i ogólnie przez nie taki choruchny:sorry2:taki malusi a już operacje...ale to dla zdrówka i dobrze że bez komplikacji:tak:

Drzewka podlane i własnie REN wczoraj tak patrzałąm i mi brakowało u ciebie linków hehe ale widze już naprawione;-)

Czes dziewczyny,Madziu dziekuje za pamiec:)wiesz gdzie,Kinga zycze udanego remontu
u mnie do dupy,czuje sie fatalnie a do tego jeszcze tesciowa mnie dobija...szkoda gadac
Milego weekendu
Patrysiu dobrze ze operacja sie udala,trzymam kciuki zeby juz wszystko bylo ok
nie denerwuj sie tlyle nie wolno a do tego synus sie zestresuje
zycze poprawy nastroju
DZIEŃ DOBRY:-)
Dziękuje za kciuki:tak:
Bartuś musiał mieć operacje bo jednak te dziurki w serduszku i ogólnie przez nie taki choruchny:sorry2:taki malusi a już operacje...ale to dla zdrówka i dobrze że bez komplikacji:tak:

Drzewka podlane i własnie REN wczoraj tak patrzałąm i mi brakowało u ciebie linków hehe ale widze już naprawione;-)
no tak zdrowko najwazniejsze a czasem lepiej jesli zrobia operacje maluszkowi niz jkaby byl wiekszy, znajomej tez tak wczesnie robili operacje tzn jej nawet po cesarce nie wypuscili do domu tylko po paru dnaich robili operacje i teraz jest wszystko dobrze
a no tak wcielo mi drzewka ale juz naparwilam :D

a ja sie pochwale ze udalo mi sie kupic 2 ladne komplety bielizny i to na promocji :) i jestem super szczesliwa bo ja zawsze mam z tym problem ;)

Cześć dziewczynki a ja dziś miałam zalatany dzień bo najpierw byłam w szkole. Tak nas przetrzymali bo siedziałam do 15 i tylko samo pisanie było. Potem pędem do domku posprzątać i upiec ciasto bo gości miałam i dopiero teraz miałam chwilkę, żeby do was zaglądnąć. W ogóle to nie wiem czy wam pisałam ale mam brać Clexane a to jest w zastrzykach i codziennie się muszę kuć w brzuch a te zastrzyki przez chwilkę tak szczypią, że aż strach. No ale jeśli to ma pomóc to mogę się nawet kuć pół roku. Nie jest to miłe ale cóż.

Justyś ty się dziewczyno tak nie przejmuj swoją teściową bo do 30-tki osiwiejesz.

Ren to super , że się udały zakupy.

Patrysiu nadal ściskam kciuki za Bartusia. Silny chłopczyk z niego.

Madziu i Madziu jak tam Wasze Szkraby?

Widzę, że Agniesiak już o nas zapomniała:( A na naszą klasę zdjęcia są wklejane.

Kiniu szybkiego remontu życzę.

Ren wyjazd udany:))
Oj Kasiu to rzeczywiście zalatany dzień miałaś,mam nadzieje że zastrzyki pomogą
Mój Kacperek dzisiaj wymęczył dziadków i usnął:)
Patrysiu trzymam kciuki za Bartusia
A Agniesiak chyba zapomniała.....

reklama
Do góry