reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hej dziewczynki

Ja wychodze za 15 minut do pracy, wiec musze sie szykowac.

Maggie- Boziu jak Igorek urosl- wyglada na zdrowe i szczesliwe dziecko takze nie martw sie za duzo, aa no i zeby wozio sie naprawil po wymianie podwozia :)

Kasiu- Ty tak jak nie za bardzo za powrotem do pracy, chociaz z jednej strony dobrze sie juz wyrwac z domu i wrocic do zywych :)

Patrysiu- ja tez trzymam kciuki za Bartusia i duuuzo sil i spokoju dla siostry

Aga sie dalej nie odzywa- ?????

Kasiulku- odezwij sie co tam u Ciebie

Kinga- pewnie zalatana za farbami do remontu

Agapas- prace pewnie pisze :)

Madziu- jesli chcesz cos szybszego niz lasagne to z mielonego miesa zrob pulpeciki, dopraw tak jak lubicie, podsmarz, dodaj przecieru i smietany lub mleczka albo uzyj juz gotowego sosiku pomidorowego np do lasagne albo bolonskiego lub jakiegokolwiek i do tego zmieniaczki gniecione albo makaron- jesli lubicie
A ja uciekam

reklama
Dziękuje Olu :)

Ale sie smacznie zrobiło :-)

Pulpeciki brzmią nieźle :)

Madziu jakie ciacho będziesz robić? Murzynka :-D:-D:-D

Olu miłej pracy życze - ale ci zazdroszcze, brakuje mi kontaktu z ludzmi

witam :) ja znowu przelotem zagladam zebyscie wiedzialy ze pamietam o Was :-) ale brak mi sil i checi na czytanie i odpisywanie:-( postaram sie nadrobic jak tylko bede miec wiecej checi i energii;-)
a jak narazie to spiaca jestem jak diabli:shocked2:

pozdrawiam i trzymajcie sie dzielnie ;-)

P.S> dzrewka podelwam po pracy ;) i glosik tez oddany dzis na "chustach" :)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki,

Patrysiu - biedny Bartuś. Oby było już tylko lepiej. :tak:

A to mój Mały krzykacz :-)
Zobacz załącznik 223157Zobacz załącznik 223158Zobacz załącznik 223159
dziekuje:tak:jaki słodziaczek z Igorka a te włoski boskie:-Dps.zdrówka dla Igorka:tak:
Jestem na wychowawczym,nie wracam do starej pracy.Kończy mi sie tam umowa w lipcu 2011 i tyle.Jak mały będzie miał iść do przedszkola to będe szukać pracy:-)

Patrysiu na górze masz Zakładki-kliknij na to i tam masz- Dodaj zakładke.Dodajesz i potem wchodzisz tylko w zakładki i tam masz zapisane stronki:-)
Biedny Bartuś,ale to tak jak piszesz dla jego dobra.Zdrówka mu życze,a siostrze dużo siły.Będzie dobrze,musi.Wiesz jak będzie troszke cieplej to jade z małym i mężem do Sulistrowiczek,tam jest Kościół pod patronatem Matki Bożej Dobrej Rady.Może to dla kogoś będzie śmieszne,ale ja sie tam często modliłam,zapalałam świeczuszke-takie na prąd tam są i jest taka księga gdzie sie pisze podziękowania dla Matki i prośby.Byłam tam przed operacją mojego taty,przed zajściem w ciąże,w ciąży, poprosić żeby bratu sie ułożyło,prosiłam o zdrowie dla rodziców,rodziny i pomogło:-):tak: Pomodle i poprosze o zdrówko dla Bartusia,chociaż tyle moge
Ale sie rozpisałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dziękuje baaaardzo:tak:to bardzo miły gest:tak:i wierze ze pomorze :tak:a co do zakładek ale kobitki jestem mądra co:zawstydzona/y:dziękuje;-)a co do pracy ja tak samo dzieciaczki do przeczkola to wtedy zajme się praca:tak:

Cześć dziewczynki
A co tu tak pusto?
Ja już po śniadanku,położe małego
Miłego dnia:-)
Drzewka podlane

Ostatnia edycja:
Hej ja się tylko chciałam przywitac. Lece zaraz do pracy a po poludniu na spotkanie z kolezankami. Miłego dnia życze

reklama
Kasiu - niech Ci czas szybko w pracy zleci i miłego spotkanka z koleżankami. ;-)

hej Madziu

Kurcze wiecie co u mnie wczoraj policja była. Przepytali mnie bo się okazało że okradli moich sąsiadów. :-( Normalnie sie boje w domu siedzieć.:eek:

Do góry