reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hej Dziewczynki,

Patrysiu - biedny Bartuś. Oby było już tylko lepiej. :tak:

Madziu - może ja też bym od Ciebie ten avon brała :-)

Kasiu - lekarz ma racje i sie nie denerwuj bo wyniki badanka to tylko formalność

A to mój Mały krzykacz :-)
ST831009..jpgST831030..jpgST831028..jpg

Dzięki Dziewczynki. Uśmiechać sie uśmiecha ale ciężko zrobić mu wtedy zdjęcie bo zaczyna patrzeć na aparat i kmini o co chodzi i uśmiech znika. Te fotki były z zaskoczenia :)

A wogóle to od dziś nie mam wózka więc ze spacerków nici.

Drzewka a właściwie drzewa podlane :)

Wiesz co , nie tyle co popsuła co nie dało sie jeźdić. Przednie małe skrętne koła to masakra - wózek mi dęba stawał na najmniejszej nierówności.

Pod domem mam las więc nie będę na spacerki do marketu jeździć co by na luzie wózkiem pośmigać :baffled:

reklama
Tak, ten wózek to 3 w1 więc sie dogadałam z producentem i przyśle mi inne podwozie na 4 dużych kołach szprychowych. :)

Do góry