reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ren nie stresuj się Kochana, będzie dobrze. Czasem tak naprawde to dobrze do nowego lekarza trafić.

Wogóle Dziewczynki ja Wam mooooooocno kibicuje i za wszystkie trzymam kciuki. 2010 rok ma być rokiem fasoleczek i już.

Patrysiu wiesz co mój jeszcze nie był szczepiony. I waży mniej niż Alanek bo 5130 gram.

A ja byłam na spacerku do 13. A o 14 Młody podjadł i śpi do teraz :) Ale pewnie go jakiś głód chwyci bo to już 3 h. :)
No ja zawsze sie stresuje jak mam isc w nowe miejsce hehe ale czasem rzeczywiscie zmienic lekarza badz chocby sprawdzic co inny powie ;)
ale fajne spacerki :)
Jestem dziewczynki jestem:-) Miło,że sie o mnie pytacie:tak:
Byłam na spacerku i na poczcie,nawet nie poczytałam co popisałyście. Tylko kawałeczek:-)

Dziewczyneczki ja za Was trzymam kciuki mocno mocno
:-D:-D
To i obiecane foto
slicznie :)
Ah i kupujemy dziś fotel do kompletu!! :)
pochwal sie pozniej ;)
Maggie ostatnio pisała,że sie da i rzeczywiście:)
Kinia mi sie 4 razy udało

Maggie jakas czarodziejka jestes ja wieczorem podlalam 2 raz a dzis rano za to mi nie chce zaliczyc :/ chyba co iles godzin mozna, ale jak Tobie udalo sie 4 razy??:szok::confused:

Wczorajsza wizyta byla udana nawet pomimo poslizgu ;) gabinet bardzo fajny i przyjazny
lekarka przeprowadzila porzadny wywiad tyle pytan zadawala ze nienadazalam odpowiadac ;-)
zbadala i powiedziala ze ladnie wraca wszystko do normy:-), zlecila zrobic badanie toksoplazmozy (poprzednia gin stwierdzila ze nei ma co robic takiego badania)
i po drugiej @ mozemy wrocic do staranek :laugh2::laugh2:
a jak bede miec wyniki badania to mam zadzwonic

poszlam wiec dzis rano do laboratorium wyczekalam swoje a wszystko po to zeby sie dowiedziec ze to badanie robia tylko w poniedzialki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ren wiesz co, mam pytanie. Tylko toksoplazmoze kazała zrobić? Igg i Igm przeciwciała? A cytomegalii nie kazała? Ja sie ostatnio martwiłam czy Mały sie tym przy porodzie nie zaraził. W I trymestrze ciąży cytomegalia może do poronień prowadzić :( Tu też sie robi przeciwciała Igg i Igm.

Maggie no narazie mowila ze toksoplazmowe wlasnie IgG i IgM i kazala zadzwonic z wynikami, to moze wtedy dopowie cos:confused: ale i tak lepiej od poprzedniej gdzie tamta stwierdzila ze nei ma co robic tego :baffled: a jak zrobila mi usg i sie okazalo co sie okazalo to rzucila na odchodne ze SOBIE moge zrobic jednak ta toksoplazmoze:szok:

Czesc dziewczyny:) zaraz lece podlac drzewka
REN,a co do badanek to zrob sobie tez ta cytomegalie,jedno klucie,a lepiej juz je miec zrobione u mnie prawdopodobnie przyczyny poronienia byla wlasnie cytomegalia ktorej tez pierwszy gin do ktorego chodzilam uwazal za zbedna do zrobienia,drugi powiedzial,ze mam zrobic ale tez powiedzial,ze takie rzeczy sie zdarzaja i mam sie nie obwiniac,glowka do gory tez sie doczekacie:)!ja tez sie balam a juz mi trzy-cztery tyg.zostaly do konca:)

Milego dnia:)
http://justka844.posadzdrzewo.pl

to moze rzeczywiscie i to zrobie skoro warto
dziekuje za porade :)

Justys trzymam kciuki ;) i wrzuc linka z drzewkiem do sygnaturki ;)

no wlasnie wrzucam link jako sygnaturke i reszta sygnaturek mi sie kasuje:/
do tych badanek to wiesz nie chce ci narzucac ale co juz masz zrobione to masz

Justys aha to ciekawe czemu Ci pozostale znikaja :/ jesli chodzi o zdrowie przszlego dziecka to nei ma co odmawiac sobie, a ja nei wiedzialam ze to moze tez miec wplyw wiec nei narzucasz tylko informujesz o czyms waznym ;)
Maggie Tobie takze dziekuje za ta informacje

reklama
WITAM:-)
Wczorajsza wizyta byla udana nawet pomimo poslizgu ;) gabinet bardzo fajny i przyjazny
lekarka przeprowadzila porzadny wywiad tyle pytan zadawala ze nienadazalam odpowiadac ;-)
zbadala i powiedziala ze ladnie wraca wszystko do normy:-), zlecila zrobic badanie toksoplazmozy (poprzednia gin stwierdzila ze nei ma co robic takiego badania)
i po drugiej @ mozemy wrocic do staranek :laugh2::laugh2:
a jak bede miec wyniki badania to mam zadzwonic

poszlam wiec dzis rano do laboratorium wyczekalam swoje a wszystko po to zeby sie dowiedziec ze to badanie robia tylko w poniedzialki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
suuuper wieści:-)i ciesze się ze trafiłaś na konkretną lekarke:tak:a co do badań to ja robiłam i tokso i cytomegalie:tak:
śliczniutko:-)
Patrysiu ikf to internetowy katalog fryzur. Jak wpiszesz ikf w google to na pewno ci ta strona wyskoczy.
dziękuje:tak:ale suuuper fryzurki o mamo stylizacja że ho ho:-)
Patrysiu wiesz co mój jeszcze nie był szczepiony. I waży mniej niż Alanek bo 5130 gram.
Igorek nie był szczepiony i mniej wazy pewnie przez tą żółtaczke:tak:

Drzewka podlane:)

Do góry