reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziękuję Ren już posadziłam ale nie wiem dlaczego nie mam już miejsca na inne suwaczki. Muszę pokombinować. Zaraz podleję wasze drzewka
bo jest ograniczenie do 4 obrazkow i 4 linijek jakos takos i dlatego nei da sie zaduzo dodac do sygnatury, drzewko sliczne bede odwiedzac codziennie :)

Wiecie dziewczyny udało mi się dostać do tej pani gin co mnie ostatnio przyjmowała po poronieniu na oddział i bardzo ciekawych rzeczy się dowiedziała, których niestety nikt mi do tej pory nie powiedział:wściekła/y: .
ALe dobrze ze udalo Ci sie do niej trafic i w koncu jakas konkretna lekarka teraz napewno bedzie dobrze i bedziecie meic swoje ukochane malenstwo :) i zawsze lepiej zrobic takie badanie oby wynik byl dobry
ja jutro ide do gin pani ordynator ktora sie mna zajela w szpitalu tez bardzo fajan konkretna lekarka :)

Hej kochane,
ja także spełniłam obowiązek i podlałam już drzewka. Właśnie skończyłam pisać pracę zaliczeniową i lecę do mamusi :)

Pozdrowionka dla Was dziewczynki, zajrzę później...
super ze prace zaliczeniowa ukonczylas :):)

Mama Sówka udanego szczepienia zamiesiac :0 i niech synus ladnei i zdrowo rosnie :)

ale juz duzo drzewek powstalo super :)

Ren jeśli mogę spytać to wiadomo już co było u Ciebie przyczyną tej tragedii?

neistety kompletnei nic nei wiemy w tym temacie :( gin ktora mnei prowadzila dala tylko skeirowanie do szpitala i stwierdzila ze mamy sie nei martwic ze to nei znaczy ze nam sie nie uda i tyle :/
w szpitalu powiedzieli ze za pozno, teraz nei znajada przyczyny bo zarodek byl dlugo juz martwy :( i jakby nie chcieli oceniac tej gin co mnie prowadzila tylko byli w szoku ze pozno usg mialam
jutro ide to moze sie czegos dowiem ale napewno nie tego jaka byla przyczyna

neistety kompletnei nic nei wiemy w tym temacie :( gin ktora mnei prowadzila dala tylko skeirowanie do szpitala i stwierdzila ze mamy sie nei martwic ze to nei znaczy ze nam sie nie uda i tyle :/
w szpitalu powiedzieli ze za pozno, teraz nei znajada przyczyny bo zarodek byl dlugo juz martwy :( i jakby nie chcieli oceniac tej gin co mnie prowadzila tylko byli w szoku ze pozno usg mialam
jutro ide to moze sie czegos dowiem ale napewno nie tego jaka byla przyczyna
Ta lekarka głupia była;/
Fajnie,że teraz będziesz miała dobrą opieke:)

Na pewno będzie teraz dobrze. Ważne żeby trafić na dobrego lekarza, co stwierdzam po swoim przypadku wcale nie jest proste.:no:

Madziu ja pewnie bym kupiła od Ciebie tą książkę, ale niestety nie mam teraz kaski.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry