reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Może znajde inną strone z tym BMI i oblicze raz jeszcze

To mały tak ze mnie wyciska:-) Ale już jem coraz więcej rzeczy:tak:
Ale czekaj ty masz też 164 i chcesz ważyć 50 kg nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no musisz uważać :tak:

u mnie waga 50kg to BMI 18.6 - Gratulacje! Twoja waga ciała będzie idealna. no więc nie mam się co obawiać ;-)

no musisz uważać :tak:

u mnie waga 50kg to BMI 18.6 - Gratulacje! Twoja waga ciała będzie idealna. no więc nie mam się co obawiać ;-)
:-):-)
Ja w sumie zawsze chuda byłam,tylko w ciąży przytyłam i jak brałam tabletki anty
To zawziełaś sie i ćwiczysz:-) Fajnie fajnie

no ja też zawsze chudzina dlatego teraz jak mi przybyło kg to normalnie od razu chcę z tym walczyć i do lata mieć zgrabną sylwetkę ;)

Pamietam jak Filip mi się urodził też ze mnie wyciągał dużo bardzo... i wtedy własnie ważyłam 49-50 kg miałam anemię. :sorry:

no ja też zawsze chudzina dlatego teraz jak mi przybyło kg to normalnie od razu chcę z tym walczyć i do lata mieć zgrabną sylwetkę ;)

Pamietam jak Filip mi się urodził też ze mnie wyciągał dużo bardzo... i wtedy własnie ważyłam 49-50 kg miałam anemię. :sorry:
Dzidzie wyciągają,tylko właśnie trzeba uważać
Ja musze brzuszek zrobić do wakacji bo taki mam nie bardzo jeszcze,a jakoś sie trzeba na plaży pokazać:-D:-D

no koniecznie! ;-)

ja mam pomarańczowe bikini i mam nadzieję że w tym roku też je założę :-)
pozatym od marca zaczynamy jeździć na basen więc też mi to dużo pomoże myślę.

no koniecznie! ;-)

ja mam pomarańczowe bikini i mam nadzieję że w tym roku też je założę :-)
pozatym od marca zaczynamy jeździć na basen więc też mi to dużo pomoże myślę.
Pewnie,że założysz:tak:Oo i jeszcze basen:-)
Ja w tamtym roku nie mieściłam sie w żadne,nie opalałam sie i w to lato mam zamiar nadrabiać:-)

Uciekam spać bo już mi sie oczy kleją:-)
Milusich snów:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry