reklama
K
Kinga85
Gość
Kalkulator BMI - Wskaźnik masy ciała - Kobieta - WP.PL ;-)
tak ja chcę ważyć 50 kg tak jak zawsze ważyłam. I to jest idealna waga! nawet bmi tak wykazuje :-)
tak ja chcę ważyć 50 kg tak jak zawsze ważyłam. I to jest idealna waga! nawet bmi tak wykazuje :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Madziaas
Już jesteś:)
Dałam 50 kg bo tu sie nie da inaczej i mam 18,6 to jeszcze chwila i niedowaga.Musze uważać
K
Kinga85
Gość
no musisz uważać
u mnie waga 50kg to BMI 18.6 - Gratulacje! Twoja waga ciała będzie idealna. no więc nie mam się co obawiać ;-)
u mnie waga 50kg to BMI 18.6 - Gratulacje! Twoja waga ciała będzie idealna. no więc nie mam się co obawiać ;-)
Madziaas
:-):-)no musisz uważać
Ja w sumie zawsze chuda byłam,tylko w ciąży przytyłam i jak brałam tabletki anty
To zawziełaś sie i ćwiczysz:-) Fajnie fajnie
K
Kinga85
Gość
no ja też zawsze chudzina dlatego teraz jak mi przybyło kg to normalnie od razu chcę z tym walczyć i do lata mieć zgrabną sylwetkę
Pamietam jak Filip mi się urodził też ze mnie wyciągał dużo bardzo... i wtedy własnie ważyłam 49-50 kg miałam anemię.
Pamietam jak Filip mi się urodził też ze mnie wyciągał dużo bardzo... i wtedy własnie ważyłam 49-50 kg miałam anemię.
Madziaas
Dzidzie wyciągają,tylko właśnie trzeba uważaćno ja też zawsze chudzina dlatego teraz jak mi przybyło kg to normalnie od razu chcę z tym walczyć i do lata mieć zgrabną sylwetkę
Ja musze brzuszek zrobić do wakacji bo taki mam nie bardzo jeszcze,a jakoś sie trzeba na plaży pokazać
K
Kinga85
Gość
no koniecznie! ;-)
ja mam pomarańczowe bikini i mam nadzieję że w tym roku też je założę :-)
pozatym od marca zaczynamy jeździć na basen więc też mi to dużo pomoże myślę.
Madziaas
Pewnie,że założyszOo i jeszcze basen:-)no koniecznie! ;-)
Ja w tamtym roku nie mieściłam sie w żadne,nie opalałam sie i w to lato mam zamiar nadrabiać:-)
Uciekam spać bo już mi sie oczy kleją:-)
Milusich snów:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
K
Kinga85
Gość
Ja też znikam
Dobranoc!
do jutra
Dobranoc!
do jutra
Podziel się: