reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Madziu wiesz może na której stronie były te oponki? Nie mogę ich znaleźć.

Kinga a ile masz wzrostu?

Tu szukałam i dlatego nie znalazłam bo nie pamiętam kiedy o tym pisałyście ale jeśli możesz to napisz przepis jeszcze raz:tak:

No to masz wagę w normie wg BMI. Moje BMI wyszło 21,5 przy wzroście 170cm i wadze 62kg:confused2: Kiedyś ważyłam 58kg.

Tu szukałam i dlatego nie znalazłam bo nie pamiętam kiedy o tym pisałyście ale jeśli możesz to napisz przepis jeszcze raz:tak:
:-)Oponki
szklanka mąki
pół szkl.cukru
2 jajka
kostka twarogu(250g)
łyżeczka proszku do pieczenia
2 łyżki śmietany
cukier waniliowy
olej do smażenia
Ze składników zagnieść ciasto.Rozwałkować na 0,5 cm,wykrajać oponki szklanką,dziurki w środku kieliszkiem
Smażyć z obu stron:-)
yes! :tak:

teraz ważę 55
mam 164cm
Mój wzrost:tak:

Dobra zbieram się bo mnie już M przegania z laptopa. Madziu jutro z rana zajrzę co potrzeba do przepisu żebym mogła zrobić zakupy po szkole.
Dobranoc babeczki.
O już jest przepis

reklama
wiem że mam wagę w normie, ale waga 50kg była swego czasu moją stałą wagą.. potem troszkę się zaniedbałam i zaczęłam jeść bardziej kaloryczne produkty niż dotychczas. Dlatego też teraz ćwiczę i jestem na diecie aby wrócić do poprzedniej formy.
Jestem niska wiec nie mogę sobie pozwolić na dodatkowe kilogramy niestety :sorry:

Do góry