reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam dziewczynki!

Dziękuję bardzo za życzonka i śliczne kwiatuszki:tak: Kiedy takie u nas zaczną znów kwitnąc:-(?

Ja dziś na 14 do pracki bo rano byłam na drugiej szczepionce przeciwko żółtaczce. Muszę troszkę wcześniej wyjechać bo dostałam od M pieniążki i chyba sobie kupię nową torebkę bo ta co nosze już mi się znudziła i troszkę jest już zdezelowana:-p

Patrysiu fajniutka sygnaturka. Ja niestety rzadko mam ostatnio okazję pograć w coś a moim M bo ciągle jest zajęty pracą. Od rana do wieczora. Szkoda mi go. Musze goi wyciągnąć na jakieś wakacje.

Kasiu zaczną niedługo kwitnąć:tak:
To pochwal sie zakupem;-)
Pewnie wyciągnij wyciągnij męża na wakacje,ja czekam z utęsknieniem na lipiec:-)

reklama
A wyjeżdżacie gdzieś w lipcu?
Ja miałam na myśli kilka dni wypadu bo w tym roku jak tylko pogoda na to pozwoli to dalej ruszamy z remontami. Zaplanowaliśmy dobudowę ganku i dokończyć przedpokój. Może uda nam się także zmienić podłogę i pomalować ściany w pokoju:tak:

A wyjeżdżacie gdzieś w lipcu?
Ja miałam na myśli kilka dni wypadu bo w tym roku jak tylko pogoda na to pozwoli to dalej ruszamy z remontami. Zaplanowaliśmy dobudowę ganku i dokończyć przedpokój. Może uda nam się także zmienić podłogę i pomalować ściany w pokoju:tak:
Tak chcemy jechać nad morze:-) I jak zwykle Międzyzdroje,lubimy tam jeździć myśle ,że Kacperek też polubi:tak:
Wiem wiem,że miałaś na myśli teraz jakiś wypad:-)
To macie pracowity rok,ale fajnie bo sobie wszystko porobicie:-)

Dziękuje:-)zmieniłam też bo coś tam mi nie tak porobiło się:tak:

Ja powiem że uwielbiam grac:-pi w Simsy i inne typu gier jak nawet planszowe:tak:heh nawet w karty bo ja ogólnie taka maniaczka gier:zawstydzona/y:

Wakacje ojej jak ja marze też gdzieś się wybrac a głównie w góry:tak:bardzo mi się spodobało tylko jeszcze nie było okazji aby z M się wybrac:sorry:może teraz uda się z dzieciaczkami jak podrosną:tak:

Patrysiu przepiękny maluszek :tak:

Madzia wrzuć fotke na zamknięty to ocenimy ;-)

Kurcze a Igorek jednak gratisa nie zrobił :-( Ostatni był w środe rano. :-(

reklama
Dziękuje:-)

MADZIAS ojej to teraz czekać aż podrosną:-(ale nie smutać się bo i do takiego fryca można się przyzwyczaić a włoski szybko rosną:tak:
MAGGIE wiem że tak czasami jest że robi się 1 kupke na tydzień:tak:jak maluszek dobrze przybiera ładnie je i nie płacze bo coś boli to niezamartwiać się;-)

Do góry