reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

witam was :)

mama sówka gratulecje!! Bartuś jest śliczny:) ciesze się że już jestescie razem. Jak to zleciało.
kasiulek nie smutaj się, główka do góry:) będzie lepiej i się jeszcze uśmiechniesz.

wy widzę macie nr bucika 38 a ja to mam problemy bo musze kupować rozm 40-41!:szok::confused2:
ale ostatnio nawet kozaki kupiłam:tak:;-)
Ja tez mam taki rozmiar buta.. Kinga nie jestes sama;-):-)

reklama
Patrysiu super chłopaki i wszystkiego dobrego dla Alanka z okazji miesięcznicy:tak::-D Ja juz ledwo się toczę, że tak powiem:-D Wczoraj poszłam jeszcze na szkołę rodzenia to wszyscy zdziwieni, że ja jeszcze przyszłam, haha:-D Ale w środe też zamierzam jeszcze pójśc:-p:-D We wtorek ide na pierwsze ktg:tak: Tylko kurka nie wiem na którą godzinę:eek: Nie zapytałam.. ale ktg jest na oddziale połozniczym więc cały czas chyba czynne;-) Wynik od razu pokażę lekarzowi, ciekawe czy juz jakieś skurcze będą.. Bo ostatnio to ten mój brzucholek pobolewa.. i jak chodze to kłuje mnie tam niziuteńko jakby mi miał Tomasz zaraz wypaśc:-D
Agapasku rozumiem Cię Kochana:tak: Ja tez ślęcze nad praca magisterską i powiem Ci, że żałuję, że wcześniej nad nią nie ślęczałam bo teraz to masakra jest.. no ale dam radę.. jak najwięcej muszę napisac do narodzin Tomasza;-) Mam już w sumie cały drugi rozdział i częśc pierwszego.. Więc jak napiszę do końca pierwszy to po porodzie zostanie mi tylko 3..;-)

Agniesiak Ty już prawie na finiszu. O rany !!! ale to szybko zleciało. Widziałam już wózeczek kupiliście, b. ładny. My też już mamy na oku wybrany model, ale jeszcze nie byliśmy w sklepie. W marcu się wybierzemy :-)
Ja już mam 3/5 rozdziałów napisane pracy. Jutro chcę iśc do promotora, ale mam takiego głupiego, że nie wiem czy się z tym wyrobię. Chciałabym do końca marca napisać całą pracę, ale wszystko zależy od niego i jego oceny tej pracy. Po urodzeniu to chciałabym już tylko szykować się na egzamin dyplomowy i pewnie jeszcze będę zaliczała przedmioty na koniec semestru. Ech... nie wiem jak się z tym wyrobię, ale jakoś rzeczywiście musimy dać radę :-):-) W końcu nie my pierwsze i ostatnie matki studiujące :-D:-D

Dziękuje kobitki:-)oj tak czas tak szybko leci:szok:ps.patrze na zegarek i właśnie o tej godz.już synek był na świecie:-D

AGNIESIAK oj tak tu już luiczymy tylko dni u ciebie:-D

Miłego pisania i szczerze współczuje bo ja to nie lubie takich spraw pisać...ogólnie sprawy szkolne co dobrze że mam ją już za sobą:-p

Madziu no On chyba tak lubi autentycznie, Był mega grzecznutki, cyca mu zapodałam w samochodzie. Spał sobie albo sie rozglądał :-)

reklama
Jestem i ja na chwilkę. Jakoś tak nie mam ostatnio czasu na dłuższe pogaduchy z Wami. Cały czas myślę o tym zabiegu. Kurcze nie chce mi wyjść z głowy. No i musiałam sobie pokupować parę rzeczy jak np. piżamkę.

Agniesiaczku i Agapasku na pewno się Wam uda jakoś ogarnąć te prace magisterskie. Trzymam kciuki:tak:

Maggie skoro się tak Igorkowi podoba przebywanie poza domem to może będzie Igorkiem Wędrowniczkiem:-D

Kasiulku dziękuję za życzonka. Ale te latka szybko lecą:-(

Do góry