reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Sto lat, sto lat :-) Kasiu Kochana Wszystkiego Najlepszego, duuuuuużo Zdrówka, Uśmiechu i Spełnienia Marzeń. Buziaki

A wogóle to dzień dobry :-)

reklama
Cześć dziewczynki

Kochana Kasiu z okazji Urodzinek życzymy Ci z Kacperkiem dużo zdrówka,szczęścia dużo dużo miłości i spełnienia marzeń:-)

Załączniki

• różyczki.gif
    różyczki.gif
    102 KB · Wyświetleń: 16
Hej Madziu, hej Kinia :-)

Ja właśnie cycuje małego i chyba mi gratisa walnął bo coś mi w noge ciepło :-D:-D:-D

DZIEŃ DOBRY:-)
Kobitki ale sobie fajny wieczór a nawet kawałek nocy fajniuchny zrobiliśmy z M:-Dnormalnie relaks jak nie wiem co:rofl2:graliśmy do 00.30 w WORMSY:-D:rofl2:dzisiaj robimy powtórke:-p

KROCZEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUUUUŻO ZDRÓWKA(nie martw się będzie wszystko dobrze):tak:

Hej Maggie :) i całą resztę wiatam! :)

ja zjadłam jogurcik na śniadanie i teraz biorę się zaraz za fitness.
Potem na miasto po zakupy do obiadu:)

Patrysia fajnie że sobie taki wieczorem miły spędziliście wczoraj :)) hehe my z mężem też gramy ale w Quake-a ;-)

Hej Madziu, hej Kinia :-)

Ja właśnie cycuje małego i chyba mi gratisa walnął bo coś mi w noge ciepło :-D:-D:-D
Ja jestem teraz,bo robiłam pranie,mały obiadek i teraz przyszłam
Gratisa masz:-D:-D
DZIEŃ DOBRY:-)
Kobitki ale sobie fajny wieczór a nawet kawałek nocy fajniuchny zrobiliśmy z M:-Dnormalnie relaks jak nie wiem co:rofl2:graliśmy do 00.30 w WORMSY:-D:rofl2:dzisiaj robimy powtórke:-p

KROCZEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DUUUUŻO ZDRÓWKA(nie martw się będzie wszystko dobrze):tak:
Suuper:-)
Hej Maggie :) i całą resztę wiatam! :)

ja zjadłam jogurcik na śniadanie i teraz biorę się zaraz za fitness.
Potem na miasto po zakupy do obiadu:)

Patrysia fajnie że sobie taki wieczorem miły spędziliście wczoraj :)) hehe my z mężem też gramy ale w Quake-a ;-)
Właśnie czytałam,że ćwiczysz ,fajnie:tak:

reklama
Witam dziewczynki!

Dziękuję bardzo za życzonka i śliczne kwiatuszki:tak: Kiedy takie u nas zaczną znów kwitnąc:-(?

Ja dziś na 14 do pracki bo rano byłam na drugiej szczepionce przeciwko żółtaczce. Muszę troszkę wcześniej wyjechać bo dostałam od M pieniążki i chyba sobie kupię nową torebkę bo ta co nosze już mi się znudziła i troszkę jest już zdezelowana:-p

Patrysiu fajniutka sygnaturka. Ja niestety rzadko mam ostatnio okazję pograć w coś a moim M bo ciągle jest zajęty pracą. Od rana do wieczora. Szkoda mi go. Musze goi wyciągnąć na jakieś wakacje.

Do góry