reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madziu ja usypiam małego ale odpływam już. Oczy mi sie zamykają.

Wyłaczam lapka bo mam dość. Buziaki. Kolorowych... :-)

reklama
Miłego dnia dziewczynki:-):-)
Chciałam iść do fryzjera,ale chyba zostawie to na jutro.Coś mam lenia,dobrze że zrobiłam rano zupke bo teraz nic mi sie nie chce robić

Dzień dobry wszystkim!

Piękne dzisiaj słoneczko świeci za oknem, ptasiorki ładnie śpiewają. Wiosna idzie! A ja :-(. Doła mam jakiegoś. Zbliża się @ i nie mam humoru. Jeszcze do pracy na 13. :-:)-:)-(

Hej Dziewczynki,

Witam się oficjalnie. ;-):-D

Patrysiu - super że siostra mogła potrzymać Bartusia :-) Dzielny chłopaczek - będzie dobrze.

Madziu - ale długaśny Kacperek jest. Ale wagowo Igorek go niedługo dogoni :-D Ostatnio było 4850 ciekawe co wyjdzie 2 marca :eek:

Kasiulek a co z Tobą? Jak się mieszka?

Jeszcze niestety nie mieszkamy w domu,ale już mebelki w kuchni są i teraz bierzemy się za salon. Buziaki dla małego pierdzioszka Igorka. Diecięce bączki są takie urocze. :-D

Witajcie dziewczynki:-D

Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwi:-D:-D:-D narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę:-p:-p:-p

Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt:-D

Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)

Mamo Sówko Gratuluję serdecznie! Bartuś jest śliczny!

A ja po wizycie:tak: Wszystko oki, wyniki superowe. Za tydzień mam pójśc na KTG i z wynikiem do lekarza (tylko wynik pokazac) jeżeli do tego czasu nie urodzę..:eek::-D Tak gin powiedział:tak: A jak nie urodzę to wizyta normalnie 2 marca:tak::-) Także.. trochę się ruszyło.. może z tydzień Tomasz jeszcze posiedzi;-):-) Termin mam na 6 marca więc już coraz bliżej..;-)

Mamo sówko śliczny Bartuś:-)
Patrysiu trzymamy kciuki dalej za Bartusia Madzi, cały wątek "marcowy":tak:

Aga trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.

Mój Kacperek dzisiaj
To lubi najbardziej:-D:-D

Boski! A jaki już duuuży.

Kasiu K! Jutro masz urodzinki! Już życzę Ci spełnienia marzeń bo nie wiem czy jutro tu będę. Szczęścia i miłości!

Ostatnia edycja:
Hej Kasiulku kochana
Wredna @ :-(
Super,że niedługo sie przeprowadzacie:tak:
Dziękuje,no Kacperek rośnie jak na drożdżach

reklama
Do góry