reklama
Madziaas
Już jesteś:)
To ja też ideMadziu ja usypiam małego ale odpływam już. Oczy mi sie zamykają.
Wyłaczam lapka bo mam dość. Buziaki. Kolorowych... :-)
Mój śpi to ide do niego:-)
Buźka,miłych snów:-)
Madziaas
To ja też ide
Buźka,miłych snów:-)
Madziaas
Cześć KasiuDzień Doberek. Widzę, że jestem pierwsza dziś. Życzę miłego dzionka i zmykam do pracy.
Miłej pracy:-)
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Dzień dobry wszystkim!
Piękne dzisiaj słoneczko świeci za oknem, ptasiorki ładnie śpiewają. Wiosna idzie! A ja :-(. Doła mam jakiegoś. Zbliża się @ i nie mam humoru. Jeszcze do pracy na 13. :---(
Jeszcze niestety nie mieszkamy w domu,ale już mebelki w kuchni są i teraz bierzemy się za salon. Buziaki dla małego pierdzioszka Igorka. Diecięce bączki są takie urocze.
Mamo Sówko Gratuluję serdecznie! Bartuś jest śliczny!
Aga trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.
Boski! A jaki już duuuży.
Kasiu K! Jutro masz urodzinki! Już życzę Ci spełnienia marzeń bo nie wiem czy jutro tu będę. Szczęścia i miłości!
Piękne dzisiaj słoneczko świeci za oknem, ptasiorki ładnie śpiewają. Wiosna idzie! A ja :-(. Doła mam jakiegoś. Zbliża się @ i nie mam humoru. Jeszcze do pracy na 13. :---(
Hej Dziewczynki,
Witam się oficjalnie. ;-)
Patrysiu - super że siostra mogła potrzymać Bartusia :-) Dzielny chłopaczek - będzie dobrze.
Madziu - ale długaśny Kacperek jest. Ale wagowo Igorek go niedługo dogoni Ostatnio było 4850 ciekawe co wyjdzie 2 marca
Kasiulek a co z Tobą? Jak się mieszka?
Jeszcze niestety nie mieszkamy w domu,ale już mebelki w kuchni są i teraz bierzemy się za salon. Buziaki dla małego pierdzioszka Igorka. Diecięce bączki są takie urocze.
Witajcie dziewczynki
Już jest z nami Nasz kochany synuś Bartuś:-):-):-) Nawet nie wiecie jak jesteśmy szczęśliwi narazie się poznajemy, ale jest dobrze:-):-):-) tak super wyciąga główkę, że wygląda jak żółwik i taką też ma ksywkę
Poród naturalny, 3570g i 56cm, 10 pkt
Buziaczki i jak będę miała chwilkę to będę pisać:-)
Mamo Sówko Gratuluję serdecznie! Bartuś jest śliczny!
A ja po wizycie Wszystko oki, wyniki superowe. Za tydzień mam pójśc na KTG i z wynikiem do lekarza (tylko wynik pokazac) jeżeli do tego czasu nie urodzę.. Tak gin powiedział A jak nie urodzę to wizyta normalnie 2 marca:-) Także.. trochę się ruszyło.. może z tydzień Tomasz jeszcze posiedzi;-):-) Termin mam na 6 marca więc już coraz bliżej..;-)
Mamo sówko śliczny Bartuś:-)
Patrysiu trzymamy kciuki dalej za Bartusia Madzi, cały wątek "marcowy"
Aga trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.
Mój Kacperek dzisiaj
To lubi najbardziej
Boski! A jaki już duuuży.
Kasiu K! Jutro masz urodzinki! Już życzę Ci spełnienia marzeń bo nie wiem czy jutro tu będę. Szczęścia i miłości!
Ostatnia edycja:
reklama
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Madziu idę już sobie. Niestety.
Miłego i spokojnego dnia Kochana! I dla reszty dziewczynek również miłego dnia!
Miłego i spokojnego dnia Kochana! I dla reszty dziewczynek również miłego dnia!
Podziel się: