reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Z autkiem nie musimy sie spieszyć bo mój brat nam pożyczył swoje, on jest non stop w delegacjach a jak będzie potrzebował to może wziąć mojej siory bo mieszkają w jednym domu ;-)

Hejka!!
Dopiero co wróciłam od gina. Dziś bylo tyle kobitek, że sie zalamałam jak weszlam na poczekalnię. Powiedział, że wyniki mam super, pobral wymaz i kolejna wizyta za dwa tyg. Powiedział, że juz niedługo poród... bo waga mi sie ustabilizowała, główką dziecka na dole i napiera, stąd te bóle moje no i brzuszek twardy. Aaa! no i przepisal mi 3 globułki dopochwowo na tą moja infekcję.KTG jeszcze nie zlecał, nawet zapomniałam zapytac o to
5
No ale na następnej wizycie pewnie zleci. A co tam u Was?

Hejka!!
Dopiero co wróciłam od gina. Dziś bylo tyle kobitek, że sie zalamałam jak weszlam na poczekalnię. Powiedział, że wyniki mam super, pobral wymaz i kolejna wizyta za dwa tyg. Powiedział, że juz niedługo poród... bo waga mi sie ustabilizowała, główką dziecka na dole i napiera, stąd te bóle moje no i brzuszek twardy. Aaa! no i przepisal mi 3 globułki dopochwowo na tą moja infekcję.KTG jeszcze nie zlecał, nawet zapomniałam zapytac o to
5
No właśnie czekałam na wiadomości od Ciebie:-)
No to super,że wyniki dobre masz i wszystko ok. Już coraz bliżej skoro dzidziuś jest już główką w dół,suuper. Niedługo będziesz mocno tuliła synusia:tak:

WITAM:biggrin2:
Troszku mnie nie było bo Alanek był obsypywany gośćmi:tak:
Ach troche martwie się o moją siostre a głównie chodzi o Bartusia który spieszy się na świat:-(mam nadzieje ze się jej uda tak jak mi bo 33 tc to jeszcze nie czas na poród a już czop skurcze szyjka no wszsytko się już szykuje jak na poród co takze dalej musi leżeć leki brac bo inaczej sterydy i poród:-(wiem że miałam tak samo tylko czop jeszcze siedział(w sumie heh nie widziałam go do dnia porodu co sama nie wiem czy był czy nie bo i przy porodzie go niewidziałam:confused:)i sie udało a nawet jak wiecie sobie eleganco do terminu przesiadziałąm w 2w1:-Di oby tak u siostry się udało:sorry2:
Patrysiu a Ty mialas mierzona miednicę?:sorry2: Jak oni to robią?:sorry2: Mi nie mierzyli ale slyszałam, ze dziewczyny z innego forum będa miec mierzone i tak się zastanawiam czy i mi nie będą przed porodem czasem mierzyc..:sorry2:
Ah! I jutro mam wizyte u gina.. ciekawe co powie...

Hejka!!
5
tak miałam mierzona od razu przed porodem takim i metalowymi duuuzymi "szczypcami"i myzle ze u ciebie także zmierza bo w sumie to standart;-)no i jeszcze troszke a Tomuś bedzie na świecie:-Doj czas tak szybko leci:blink:

PAULINA super że z autkiem nie ma tak problemu:-)

To Kacperek dzisiaj;-)
Lece na spacerek

Załączniki

• misiu na.jpg
    misiu na.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 19
  • misiuniek.JPG
    misiuniek.JPG
    24,5 KB · Wyświetleń: 15
  • misiu misiu.jpg
    misiu misiu.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Madziu jaki Kacperek słodziutki:) Na drugim zdjęciu jak Rybka :) Sliczny:)
Oj słyszałam już o Madzi i Bartusiu Patrysiu.. madzia pisała nam na marcówkach.. mam nadzieję, że urodzi w terminie i będzie wszystko oki.:-)
A powiedz mi.. jak to szypcami takimi?:sorry2: Oni je tam do środka wkladaja czy co?:sorry2:

Do góry