reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam się w lutym!!!:-D
Kroczek a co robiłaś dobrego??:sorry2: Bo nie czytałam :sorry2: Daj przepis;-)
Kurczę... mówicie, że zima ma byc jeszcze w marcu... a ja na 6 marca mam termin porodu.. Myślałam, że już będzie coraz cieplej jak wyjdziemy ze szpitala..
Patrysiu a Ty mialas mierzona miednicę?:sorry2: Jak oni to robią?:sorry2: Mi nie mierzyli ale slyszałam, ze dziewczyny z innego forum będa miec mierzone i tak się zastanawiam czy i mi nie będą przed porodem czasem mierzyc..:sorry2:
Ah! I jutro mam wizyte u gina.. ciekawe co powie...

reklama
Cześć dziewczynki
Justyś trzymam kciuki za dzisiejszą wizyte:-)
Agniesiak i jutro za Twoją
:-)
Miłego dnia Wam życze:tak:

WITAM NIEDZIELNIE:-)
Dzisiaj był pierwszy spacerek Alanka:-) na krótko ale było fajnie bo i pogoda śliczna:-)
ale fajnie ze juz byliscie na pierwszym spacerku :tak:
...o kurcze to nie fajnie :-( bo my 19go marca lecimy do Pl na urlop i myślałam że będzie już choc troszkę ciepło a nie zapowiada się na to wcale... :-( ehhh
to zycze aby juz wtedy bylo ladniej i bardziej wiosennie niz zimowo:blink:
Dziewczynki danie wyszło super i pyszne było:-D
a jakby inaczej moglo byc ;-)
Witam się w lutym!!!:-D
Kroczek a co robiłaś dobrego??:sorry2: Bo nie czytałam :sorry2: Daj przepis;-)
Kurczę... mówicie, że zima ma byc jeszcze w marcu... a ja na 6 marca mam termin porodu.. Myślałam, że już będzie coraz cieplej jak wyjdziemy ze szpitala..
Patrysiu a Ty mialas mierzona miednicę?:sorry2: Jak oni to robią?:sorry2: Mi nie mierzyli ale slyszałam, ze dziewczyny z innego forum będa miec mierzone i tak się zastanawiam czy i mi nie będą przed porodem czasem mierzyc..:sorry2:
Ah! I jutro mam wizyte u gina.. ciekawe co powie...
czyli jeszcze troszke i dzidzia bedzie juz ;-) powodzenia na wizycie u gin, oby byly same dobre wiesci:tak:

a ja dzis bylam pierwszy dzien w pracy po chorobowym i bylo tak sobie
chaos w papiertach i nei wiedzialam o co biega z czym :dry: ale jakos zlecialo:sorry2:

bylam u gin ale jeszcze za wczas na cokolwiek kazala zrrobic badania i przyjsc za 2 tygodnie:sorry2:

Hejka

Ja nie mam weny cos pisac, dzisiaj musze robic prezentacje na Uniwerek co mam na srode do oddania, jutro i w srode znowu zajecia wieczorem a moj ma prawie wolne wtedy wrrr.... trudno zycie, ale podczytuje na biezaco jestem dosyc. :)

Hejka

Ja nie mam weny cos pisac, dzisiaj musze robic prezentacje na Uniwerek co mam na srode do oddania, jutro i w srode znowu zajecia wieczorem a moj ma prawie wolne wtedy wrrr.... trudno zycie, ale podczytuje na biezaco jestem dosyc. :)
powodzenia na zajeciach ;-) i oby udala sie ta prezentacja do oddania:tak:

O kurka dziewczynki a co tu takie pustki??:-)
Myślałam, że będe musiała nadrabiac a tu ciszaa:-p
Ide dziś do gina na 10;30 ciekawe co mi powie.. Dzis tak mnie to spojenie napierniczało, że ledwo wstalam do kibelka:wściekła/y:

O kurka dziewczynki a co tu takie pustki??:-)
Myślałam, że będe musiała nadrabiac a tu ciszaa:-p
Ide dziś do gina na 10;30 ciekawe co mi powie.. Dzis tak mnie to spojenie napierniczało, że ledwo wstalam do kibelka:wściekła/y:
Trzymam kciuki za wizyte

Ja robiłam rano obiadek i dlatego dopiero jestem:tak:
Miłego dnia

reklama
Hej
Gin wysłał mnie na ponowne badanie prolaktyny i to ona chyba jest przyczyną moich niepowodzeń. dostałam bromergon i clo kurację zaczynam za 2 tygodnie jak @ dostanę.Zobaczymy co to będzie.

Do góry