reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Leci czas jak szalony:-)
Kinguś super,że nas odwiedzasz mimo tego że zabiegana jesteś:-)
Śliczne zdjęcia
:happy2::happy2::happy2:
z wami też jestem jakoś związana... pamietam jak się starałaś o dzidzie i jak w ciąży byłaś... stare czasy:) i maggief jak sie starała no i ja wtedy też.... ale cóż.. może kiedyś też się bede cieszyła maleństwem w brzuszku kto wie :blink:

reklama
:happy2::happy2::happy2:
z wami też jestem jakoś związana... pamietam jak się starałaś o dzidzie i jak w ciąży byłaś... stare czasy:) i maggief jak sie starała no i ja wtedy też.... ale cóż.. może kiedyś też się bede cieszyła maleństwem w brzuszku kto wie :blink:
Pewnie,że będziesz kochana będziesz:tak: I ja trzymam kciuki z całego serduszka:-)

DZIEŃ DOBRY:-)
Dzisiaj M jedzie z Dominisiem na bilans 2-latka i troche mam stresa jak to matka:sorry:

MADZIAS faktycznie jeszcze troche i szykowanko na roczek:-)
KINGA pewnie że będzie u was drugi maluszek:-)

dziś mi sie dłuzy ten czas jakos...
czekam na ten piątek który bedzie wybawieniem dla nas. jedziemy do trójmiasta na 3dni odpocząć...

czekam na ten piątek który bedzie wybawieniem dla nas. jedziemy do trójmiasta na 3dni odpocząć...
No to super będzie odpoczynek:-)

Ja jestem padnięta bo mój mały śpi jak partyzant i w dodatku mało
Nie chce usypiać sam,dałam go teraz do huśtawki jak nie uśnie to już nie wiem co robić

oooo jedziecie w moje strony:-)
Ja jestem padnięta bo mój mały śpi jak partyzant i w dodatku mało
Nie chce usypiać sam,dałam go teraz do huśtawki jak nie uśnie to już nie wiem co robić
Alanek też coś ma ostatnio więcej czuwania a co za tym idzie...nie chce leżeć w łóżeczku:-p

Dzieciaczki jakieś chyba takie dni mają:-)
Mój w huśtawce nie usnął,ale usnął przed chwilą na rękach,uff

Hejka!
Teściowa poszła, M też poszedł do pracki więc jestem;-)
Nasmażyłam tych paczusiów.. wyszły rewelacyjne!!:-D
M dziś odsprzedal nasze kino domowe do świetlicy w której pracuje:tak: i dzięki temu mamy pieniążki co akurat sie przydadzą:biggrin2: Jutro idziemy po łózeczko:biggrin2: a po 10-tym z teściową po wózio:biggrin2: Już sie doczekac nie mogę:-D
Mój Tomasz też nieźle daje popalic;-) Dziś tak się rozciąga, wyciąga, że ledwo mi nieraz wysiedziec:-D
AAaaa!!! Mój dzidzior już w ostatnim okienku!! Jupi!!! :)
Idę dziś do szkoły rodzenia:cool2: Ciekawe o czym dzis będzie:cool2:

reklama
Jupi jestem dumna ze synka mojego:-)grzeczniutki był jak aniołek M mówi dał się zbadac dokładnie iii jest zdrowiutki nawet już szumy zanikły które cały czas musieliśmy kontrolowac:-)wazy 13.5 kg i ma 93 wzrostu co wszystko dobrze tylko lekarz mówi że ten 1 kg mógł więcej wazyć ale jest wszystko dobrze:tak:no to teraz jestem spokojna i nawet siusiak zdrowy jąderka tam gdzie trzeba:-)a co do mówienia jak to mówi jeszcze się nauczy:-)teraz jeszcze iść z Alankiem:-)
Hejka!
Teściowa poszła, M też poszedł do pracki więc jestem;-)
Nasmażyłam tych paczusiów.. wyszły rewelacyjne!!:-D
M dziś odsprzedal nasze kino domowe do świetlicy w której pracuje:tak: i dzięki temu mamy pieniążki co akurat sie przydadzą:biggrin2: Jutro idziemy po łózeczko:biggrin2: a po 10-tym z teściową po wózio:biggrin2: Już sie doczekac nie mogę:-D
Mój Tomasz też nieźle daje popalic;-) Dziś tak się rozciąga, wyciąga, że ledwo mi nieraz wysiedziec:-D
AAaaa!!! Mój dzidzior już w ostatnim okienku!! Jupi!!! :)
Idę dziś do szkoły rodzenia:cool2: Ciekawe o czym dzis będzie:cool2:
no to czekają was zakupki:-)supcio :tak:no a może sie pochwalisz nam swoimi zdobyczami:-p

Do góry