a ja o tym nic nie slyszalam oby jednak sie mylili :]Mam nadzieje,a ponoć znowu do nas mrozy wracają,blee
reklama
Madziaas
Już jesteś:)
Oby:-)a ja o tym nic nie slyszalam oby jednak sie mylili :]
Madziaas
OkiDziewczyny wynalazek w piekarniku ale ziemniaczki jeszcze się dogotowują. Zaraz będziemy jedli Lubię gotować wynalazki ale tylko wtedy gdy mam czas i chęci. Dam znać czy smakowały.
Smacznego Wam życze:-)
P
patrysia*
Gość
WITAM NIEDZIELNIE:-)
Dzisiaj był pierwszy spacerek Alanka:-) na krótko ale było fajnie bo i pogoda śliczna:-)
KROCZEK i ja czekan na wieści czy wynalazek udany;-)
Co do mrozów oj tak słyszałam że zima do marca spokojnie będziea w lutym przyjdą znowu mrozy duże
Dzisiaj był pierwszy spacerek Alanka:-) na krótko ale było fajnie bo i pogoda śliczna:-)
KROCZEK i ja czekan na wieści czy wynalazek udany;-)
Co do mrozów oj tak słyszałam że zima do marca spokojnie będziea w lutym przyjdą znowu mrozy duże
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
...o kurcze to nie fajnie :-( bo my 19go marca lecimy do Pl na urlop i myślałam że będzie już choc troszkę ciepło a nie zapowiada się na to wcale... :-( ehhh
P
patrysia*
Gość
no mam nadzieje że będzie ładnie bo i my pod koniec marca chrzest chcemy zrobić no i ogólnie tez już chce wiosny...o kurcze to nie fajnie :-( bo my 19go marca lecimy do Pl na urlop i myślałam że będzie już choc troszkę ciepło a nie zapowiada się na to wcale... :-( ehhh
reklama
Madziaas
:-):-)Dziewczynki danie wyszło super i pyszne było
Podziel się: