reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kobitki kikutek odpadł Alankowi:-D

no właśnie widze że są jakieś zakłucenia co mam nadzieje że jutro go zobacze a jak nie to jeszcze raz zrobie go:tak:

ooo to na pewno Kacperek szczęśliwy:-)
KINGUŚ już napisałam na innym wątku co tu napisze że trzymam kciuki aby wasze plany się zrealizowały bezproblemowo:tak:
woow super :-)
Dziewczyny pytałyście co u Nas. Miałam czuja a po dupie mnie chciałyście lać. Mały mial mieć dziś szczepienie ale ma żółtaczke. Musimy zrobić badanie moczu.
o kurcze to nei fajnie, oby szybko badani zrobili i oby szybko wyszedl z tego

Patrysiu brawo dla Alanka:tak:

Kinia mam nadzieje,że będziesz do nas zaglądać.Życze Ci jak najlepiej:-)

Maggie,a jak Igorek sie czuje? Co teraz z tą żółtaczką,ma być mały w domu?

O kurcze Maggie to dlatego wymiotował?

Maggie,a jak Igorek sie czuje? Co teraz z tą żółtaczką,ma być mały w domu?

o kurcze to nei fajnie, oby szybko badani zrobili i oby szybko wyszedl z tego
Przepraszam ale wykorzystałam drzemke na prasowanie.

A więc nie wiem czy dlatego wymiotował bo zapomniałam powiedzieć lekarce.
Z zaleceń to mam mu zrobić to badanie moczu i 10.02 kontrola. Codziennie będzie przepajanie glukozą. Ta żółtaczka może być spowodowana np. bakteriami w moczu albo przez karmienie cycem. Zobaczymy po wynikach co i jak.

Ale dziś był ważony i mierzony. Ma już 56 cm i waży 4450 gram. W 3 tygodnie przybrał 950 gram. :blink:

Z zaleceń to mam mu zrobić to badanie moczu i 10.02 kontrola. Codziennie będzie przepajanie glukozą. Ta żółtaczka może być spowodowana np. bakteriami w moczu albo przez karmienie cycem. Zobaczymy po wynikach co i jak.

Ale dziś był ważony i mierzony. Ma już 56 cm i waży 4450 gram. W 3 tygodnie przybrał 950 gram. :blink:
Acha,kurcze od karmienia tak może być??:dry:
Ale ślicznie przybrał na wadze:-)

Dobrze ze ladnie rosnie :blink: o oby szybko wyszedl z tego Kochany Brzdac
ale w zyciu bym nei pomyslala ze od karmienia piersia moze cos takiego byc:shocked2:

Witam!
No widzę, że dziś się dzieje na wątku bardzo dużo.

Przede wszystkim Ren OGROMNE GRATULACJE dla Ciebie i życzę samych spokojnych dni przez następne 9 miesięcy:-D

Maggie to bardzo niefajnie, że Igorek ma żółtaczkę. Ja się nie znam ale bardzo jest niebezpieczna taka żółtaczka dla maluszka? Mam nadzieję, że nie. Za to pięknie rośnie w siłę ten Twój synuś.

Patrysiu brawo dla Alanka:tak:

Kinia na pewno podjęliście dobrą decyzję ale zaglądaj do nas czasami:tak:
Paulinko jak tam poszukiwania samochodu?

Nawet znośnie chociaż na prawdę muszę sobie wykombinować jakąś nową pracę bo ta mnie już baba wkurza. Tylko, że u nas jest ciężko z pracą. Teraz czekam na pismo z GUS-u bo od 01.02 rusza moja firma właściwie to mój M będzie się tym zajmował ale firma będzie na mnie.

reklama
Nawet znośnie chociaż na prawdę muszę sobie wykombinować jakąś nową pracę bo ta mnie już baba wkurza. Tylko, że u nas jest ciężko z pracą. Teraz czekam na pismo z GUS-u bo od 01.02 rusza moja firma właściwie to mój M będzie się tym zajmował ale firma będzie na mnie.
Może coś znajdziesz:tak:
A moge wiedzieć jaka to firma czy nie bardzo:zawstydzona/y:

Do góry