reklama
Dziekuje bardzo i mam nadzieje ze szybko wiecej fasolek sie pojawi;-)serdeczne gratulacjesuuper,fasolkowy 2010 rok zaczety
dziekuje bardzo i posle posle fliudkiHej,
Ren - ogromne Gratulacje!!!
Podeślij troche fluidków i pozarażaj dziewczyny fasoleczkami :-)
i jak spi Maly Lobuziak?;-)A my po śniadanku,mały właśnie przysypia
Maggie co u Was??
A tu posylam fliudki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mmm, Ola obyscie teraz mialy szczesliwe cykle
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Ren Gratuluje
Dziekuje Ci bardzo:-)Ren Gratuluje
a jak tam samopoczucie?
agnieszka.kk
Dziekuje Ci bardzo:-)
a jak tam samopoczucie?
...życzę Ci także Ren zdrowych i spokojnych 9 miesięcy
...a moje samopoczucie dobrze,dziękuję Dolek już minął,czasami mam takie dni że szkoda gadac.
Teraz przymierzam się do zakupu lustrzanki,chcemy z mężem trochę pozwiedzac także będę mogła robic to co lubie no a nie długo zaczynami staranka o rodzeństwo dla synka
najwazniejsze ze wiekszosc dni masz dobre samopoczucie i humorek, a czasem jak siezdarzy gorszy dzien to przynajmniej sie wspomina te lepsze, ale mimo to oby tych gorszych dni jak najmniej;-)...życzę Ci także Ren zdrowych i spokojnych 9 miesięcy
...a moje samopoczucie dobrze,dziękuję Dolek już minął,czasami mam takie dni że szkoda gadac.
Teraz przymierzam się do zakupu lustrzanki,chcemy z mężem trochę pozwiedzac także będę mogła robic to co lubie no a nie długo zaczynami staranka o rodzeństwo dla synka
To napewno w czasie tych wypraw nabierzesz energi do zycia codziennego, a staranka neich beda owocne ;-)
ale wybor lustrzanki bedzie raczej trudny bo teraz na rynku jest ogromny wybor daj znac jak juz cos wybierzecie :-)
agnieszka.kk
najwazniejsze ze wiekszosc dni masz dobre samopoczucie i humorek, a czasem jak siezdarzy gorszy dzien to przynajmniej sie wspomina te lepsze, ale mimo to oby tych gorszych dni jak najmniej;-)
To napewno w czasie tych wypraw nabierzesz energi do zycia codziennego, a staranka neich beda owocne ;-)
ale wybor lustrzanki bedzie raczej trudny bo teraz na rynku jest ogromny wybor daj znac jak juz cos wybierzecie :-)
Ren dziekuję
Dam znac koniecznie jak tylko coś wybiorę a jak na razie czekam na luty bo od lutego zaczynają się wyprzedaże i pojawi się całkiem nowy sprzęt także jak tylko coś kupię wkleję foto.
Pozdrawiam
a to bedzie w czym wybierac, zycze udanego zakupu wobec tegoRen dziekuję
Dam znac koniecznie jak tylko coś wybiorę a jak na razie czekam na luty bo od lutego zaczynają się wyprzedaże i pojawi się całkiem nowy sprzęt także jak tylko coś kupię wkleję foto.
Pozdrawiam
i rowniez pozdrawiam:-)
reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
No i jednak jakaś mała zazdrość weszła w Dominisiu a dlaczego bo jak w nocy karmiłam Alanka(sobie zawsze do łóżka go biore)i tak sobie śpimy nie kiedy razem i wtedy Dominiś nic jak tylko płakac zaczął a dlaczego bo chciał isć do mnie spać i tak sobie spałam z dwójką dzieciaczków
No i jednak jakaś mała zazdrość weszła w Dominisiu a dlaczego bo jak w nocy karmiłam Alanka(sobie zawsze do łóżka go biore)i tak sobie śpimy nie kiedy razem i wtedy Dominiś nic jak tylko płakac zaczął a dlaczego bo chciał isć do mnie spać i tak sobie spałam z dwójką dzieciaczków
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!zaczynamy rok fasolkowytak zrobilismy i jest jest druga kreseczka woow ale jeszcze trudno w to uwierzyc
Podziel się: