reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
serdeczne gratulacje:)suuper,fasolkowy 2010 rok zaczety;)
Dziekuje bardzo i mam nadzieje ze szybko wiecej fasolek sie pojawi;-)
Hej,

Ren - ogromne Gratulacje!!!

Podeślij troche fluidków i pozarażaj dziewczyny fasoleczkami :-)
dziekuje bardzo:tak: i posle posle fliudki:tak:
A my po śniadanku,mały właśnie przysypia

Maggie co u Was??
i jak spi Maly Lobuziak?;-)

A tu posylam fliudki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mmm, Ola obyscie teraz mialy szczesliwe cykle

Dziekuje Ci bardzo:-)
a jak tam samopoczucie?

...życzę Ci także Ren zdrowych i spokojnych 9 miesięcy :happy2:
...a moje samopoczucie dobrze,dziękuję :tak:Dolek już minął,czasami mam takie dni że szkoda gadac.
Teraz przymierzam się do zakupu lustrzanki,chcemy z mężem trochę pozwiedzac także będę mogła robic to co lubie no a nie długo zaczynami staranka o rodzeństwo dla synka;)

...życzę Ci także Ren zdrowych i spokojnych 9 miesięcy :happy2:
...a moje samopoczucie dobrze,dziękuję :tak:Dolek już minął,czasami mam takie dni że szkoda gadac.
Teraz przymierzam się do zakupu lustrzanki,chcemy z mężem trochę pozwiedzac także będę mogła robic to co lubie no a nie długo zaczynami staranka o rodzeństwo dla synka;)
najwazniejsze ze wiekszosc dni masz dobre samopoczucie i humorek, a czasem jak siezdarzy gorszy dzien to przynajmniej sie wspomina te lepsze, ale mimo to oby tych gorszych dni jak najmniej;-)
To napewno w czasie tych wypraw nabierzesz energi do zycia codziennego, a staranka neich beda owocne ;-)
ale wybor lustrzanki bedzie raczej trudny bo teraz na rynku jest ogromny wybor:szok: daj znac jak juz cos wybierzecie :-)

najwazniejsze ze wiekszosc dni masz dobre samopoczucie i humorek, a czasem jak siezdarzy gorszy dzien to przynajmniej sie wspomina te lepsze, ale mimo to oby tych gorszych dni jak najmniej;-)
To napewno w czasie tych wypraw nabierzesz energi do zycia codziennego, a staranka neich beda owocne ;-)
ale wybor lustrzanki bedzie raczej trudny bo teraz na rynku jest ogromny wybor:szok: daj znac jak juz cos wybierzecie :-)

Ren dziekuję :)
Dam znac koniecznie jak tylko coś wybiorę a jak na razie czekam na luty bo od lutego zaczynają się wyprzedaże i pojawi się całkiem nowy sprzęt także jak tylko coś kupię wkleję foto.
Pozdrawiam

reklama
WITAM:-)
No i jednak jakaś mała zazdrość weszła w Dominisiu a dlaczego bo jak w nocy karmiłam Alanka(sobie zawsze do łóżka go biore)i tak sobie śpimy nie kiedy razem i wtedy Dominiś nic jak tylko płakac zaczął a dlaczego bo chciał isć do mnie spać i tak sobie spałam z dwójką dzieciaczków:blink:
tak zrobilismy i jest jest druga kreseczka :laugh2: woow ale jeszcze trudno w to uwierzyc
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!zaczynamy rok fasolkowy :-D

Do góry