reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Oj maggie biedny Iguś:-(

Autko jakieś na oku mamy ale najpierw musimy kasę skombinować:dry:
kroczku nie pokazuj mi takich rzeczy bo mi się nowej kuchni zachce:-D:-D:-D
to dobrze ze cos macie upatrzone, a z kaska zawsze ciezko :sorry2: moze uda Wam sie jakos to zrealizowac
A dziękuję w imieniu mojego M. W razie czego gdybyście chciały zmieniać wystrój mieszkania to zapraszam! Możecie też podsyłać znajomych:sorry2:
jak bedziemy sie przymierac do kupna mieskzanka to pewnei skorzystamy ;-)
tylko, że moja kuchnia ma dopiero rok:-D:-D:-D
hihihi no to neibardzo bylo by jak zmieniac skoro roczna kuchnia:-)

Dziękuje kobitki w imieniu Alanka:-D
Dziewczyny pytałyście co u Nas. Miałam czuja a po dupie mnie chciałyście lać. Mały mial mieć dziś szczepienie ale ma żółtaczke. Musimy zrobić badanie moczu.
o jaaa kurcze oby szybko mineła:sorry2:hmm ale od piersi :dry:może Igorek miał ja tak powiem "niewybawiona"po porodzie i teraz się nasiliła co:sorry2:ps.no ale ładniutko przybiera:-)
Nawet znośnie chociaż na prawdę muszę sobie wykombinować jakąś nową pracę bo ta mnie już baba wkurza. Tylko, że u nas jest ciężko z pracą. Teraz czekam na pismo z GUS-u bo od 01.02 rusza moja firma właściwie to mój M będzie się tym zajmował ale firma będzie na mnie.
ech ta baba:cool:ale jak mówisz nie znajdziesz to pomożesz M a powiem że ma suuuper talemt i kurka az normalnie zachciało mi się nowej kuchni i łazienki a co ledwo zrobiliśmy hehe:-D
Autko jakieś na oku mamy ale najpierw musimy kasę skombinować:dry:
kroczku nie pokazuj mi takich rzeczy bo mi się nowej kuchni zachce:-D:-D:-D
dobrze ze jest jakieś autko na oku no ale jak mówisz ta kasa ech :sorry2:dobrze że brat pomaga w dowózce i oby szybko udało się wam kaske skombinowac i zakupić nowe autko:tak:

reklama
No Citroeny też mi się podobają ale ja osobiście wolę Ople. Ja mam swoją Corsinę i bardzo jestem z niej zadowolona

Do góry