reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

A to ja się nie chwaliłam:sorry2: W zasadzie to będzie to to samo co mój M robił czyli tzw. projektowanie specjalistyczne tj. wizualizacje kuchni, łazienek, sypialni, i innych pomieszczeń oraz projektowanie stron www. Ja w zasadzie jak mnie bardzo Szefowa wkurzy to się nie będę oglądała tylko się zwolnię i bardziej podszkolę w wizualizacjach i też będę robiła:dry:

reklama
A to ja się nie chwaliłam:sorry2: W zasadzie to będzie to to samo co mój M robił czyli tzw. projektowanie specjalistyczne tj. wizualizacje kuchni, łazienek, sypialni, i innych pomieszczeń oraz projektowanie stron www. Ja w zasadzie jak mnie bardzo Szefowa wkurzy to się nie będę oglądała tylko się zwolnię i bardziej podszkolę w wizualizacjach i też będę robiła:dry:
No to super:-) To życze powodzenia:tak:
A pewnie jak coś to zwolnisz i już

Witam!
No widzę, że dziś się dzieje na wątku bardzo dużo.

Przede wszystkim Ren OGROMNE GRATULACJE dla Ciebie i życzę samych spokojnych dni przez następne 9 miesięcy:-D

Maggie to bardzo niefajnie, że Igorek ma żółtaczkę. Ja się nie znam ale bardzo jest niebezpieczna taka żółtaczka dla maluszka? Mam nadzieję, że nie. Za to pięknie rośnie w siłę ten Twój synuś.

Patrysiu brawo dla Alanka:tak:

Kinia na pewno podjęliście dobrą decyzję ale zaglądaj do nas czasami:tak:
Paulinko jak tam poszukiwania samochodu?
Dziekuje bardzo :-)
Nawet znośnie chociaż na prawdę muszę sobie wykombinować jakąś nową pracę bo ta mnie już baba wkurza. Tylko, że u nas jest ciężko z pracą. Teraz czekam na pismo z GUS-u bo od 01.02 rusza moja firma właściwie to mój M będzie się tym zajmował ale firma będzie na mnie.
Powodzenia z rozkrecaniem firmy, przynajmniej tak jak mowisz jak sie wkurzysz to przynajmniej pomozesz mezowi;-)

A dziękuję w imieniu mojego M. W razie czego gdybyście chciały zmieniać wystrój mieszkania to zapraszam! Możecie też podsyłać znajomych:sorry2:

reklama
Paulinko projekcik zawsze możesz zamówić. A dla Was dziewczynki podejrzewam że byłaby jakaś mała promocja;-)

Do góry