reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

ale tu pustawo rzeczywiscie, Mmm ma urlopik wiec zaglada :-)
Zyziak oby badania dobrze wyszly

Fajnie ze Patrysia juz do domku wraca z synkiem

a ja dalej ledwo zyjaca :dry: i czekam czy bedzie ta @ czy nie czy jak

reklama
Hejka

Moj sie wkoncu dodzwonil i idze na badanka 24 lutego czyli po naszych wakacjach- trzymajcie kciuki zeby nie musial isc :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Poza tym jestem na etapie niewypatrywania @- dzisiaj mija 31 dzien cyklu, pobolewa mnie cos ale bardziej wzdeta jestem i niz czuje taki normalny bol na okres, lekkie plamienie widzialam jak bylam w pracy (albo mi sie przywidzialo)ale dzielnie bede czekac do 52 dni, test lezy sobie w lazience na gorze i to bedzie ten szczesliwy- no chyba ze sie przeterminuje :-D

ale tu pustawo rzeczywiscie, Mmm ma urlopik wiec zaglada :-)
Zyziak oby badania dobrze wyszly

Fajnie ze Patrysia juz do domku wraca z synkiem

a ja dalej ledwo zyjaca :dry: i czekam czy bedzie ta @ czy nie czy jak
Oby nie przylazła@:tak::tak:
Hejka

Moj sie wkoncu dodzwonil i idze na badanka 24 lutego czyli po naszych wakacjach- trzymajcie kciuki zeby nie musial isc :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Poza tym jestem na etapie niewypatrywania @- dzisiaj mija 31 dzien cyklu, pobolewa mnie cos ale bardziej wzdeta jestem i niz czuje taki normalny bol na okres, lekkie plamienie widzialam jak bylam w pracy (albo mi sie przywidzialo)ale dzielnie bede czekac do 52 dni, test lezy sobie w lazience na gorze i to bedzie ten szczesliwy- no chyba ze sie przeterminuje :-D
To fajnie,że sie zapisał.Ale trzymam kciuki żeby nie musiał iść:tak::tak:

Madzia no mogla by nei przyjsc i tak samo do Mmm tez mogla by nie zawitac :-D

Hejka

tez zycze aby nei musial isc na te badania
a czemu chcesz czekac 52 dni?? takie dlugie masz cykle??:szok:

Madzia no mogla by nei przyjsc i tak samo do Mmm tez mogla by nie zawitac :-D

tez zycze aby nei musial isc na te badania
a czemu chcesz czekac 52 dni?? takie dlugie masz cykle??:szok:

ostatni taki mialam- ostatnia mialam 1 listopada a potem dopiero jakos 23 grudnia- wiec musze poczekac zeby miec najbardziej wiarygodny wynik- no chyba ze przylezie @ no to sie wk...wie

No wlasnei Ola -Mmm dobrze sugeruje taki dlugi cykl to juz masakra, ja to chyba bym nerwicy dostala, moze lepiej lekarza zapytac czy to nei jest za dlugi cykl i czemu tak jest

No wlasnei Ola -Mmm dobrze sugeruje taki dlugi cykl to juz masakra, ja to chyba bym nerwicy dostala, moze lepiej lekarza zapytac czy to nei jest za dlugi cykl i czemu tak jest

Bylam zaraz po swietach bo mi lekarz zlecil badnia hormonow, bylam 13 stycznia po wyniki- wszystko ok, wiec nie wiem co robic no i jak tu trafic. Staramy sie od miesiaca co dwa dni, w zeszlym nie wyszlo a teraz czekam.

Mamy juz skierowanie na 3 marca do kliniki a moj jak pisalam wczesniej idzie 24.02 na badanie plemnikow.

reklama
Do góry