reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

to dziwne, ale powiem ci że widziałam na ff ciążowy wykres dziewczyny której cylk trwał 100 dni!!

ja mam od pol roku takie wahania no moze nie takie, tzn 29-30 potem 39, kolejny 30 potem 42- ten ostatni mial byc znowu krotszy a wypadl 52 dni czy iles tam. Poszlam do lekarki- mowila ze to w porzadku po odstawieniu tabletek, zmienilam lekarza i dobilismy do 11 miesiecy- teraz jest 12 cykl. Odrazu nas wyslal na badania, no i zaczynamy przygode z klinika niedlugo

reklama
woooww 100 dni to juz sie nie miesci w glowie to przeciez 3 miesiace masakraaa

Ola no to moze tak jakos jednorazowo taki dlugi byl , moze nadmiar stresu czy cos

zmykam narazie cos zjesc moze jeszcze zagladne

WITAJCIE KOCHANE!!!
DZIĘKUJE ZA KCIUKI GRATULACJE :-)

MADZIAS dziekuje za przekazywanie wiadomości:-)

Jesteśmy już w domku:tak:

Czuje się dobrze rana nie dokucza tak ;-)jestem tylko śpiaca bo w szpitalu to się wyspać nie idzie ale to nadrobimy:tak:
Poród był w połowie do zniesienia ale po przebiciu wód płodowych to normalnie położną gniotłam:-pale powiem że gdyby nie położna taka superowa to nie wiem czy dałabym rade urodzić bardzo dużo mi pomogła i ginekolog także superowy się trafił:tak:jak będe miała więcej czasu to opisze poród;-)

Duże buziaki dla was i jak będe miała więcej czasu to poczytam co i u was:tak:

hejka

jej jak mnie dawno u was nie bylo...:zawstydzona/y: nie mam normalnie czasu i weny..

jutro u mnie dzień testowania ale raczej poczekam jeszcze... nie śpieszy mi się.
Mam nadzieje że w sobotę bede mogła zrobić już... :sorry2:

pozdrawiam was mocno
buziaczki

WITAJCIE KOCHANE!!!
DZIĘKUJE ZA KCIUKI GRATULACJE :-)

MADZIAS dziekuje za przekazywanie wiadomości:-)

Jesteśmy już w domku:tak:

Czuje się dobrze rana nie dokucza tak ;-)jestem tylko śpiaca bo w szpitalu to się wyspać nie idzie ale to nadrobimy:tak:
Poród był w połowie do zniesienia ale po przebiciu wód płodowych to normalnie położną gniotłam:-pale powiem że gdyby nie położna taka superowa to nie wiem czy dałabym rade urodzić bardzo dużo mi pomogła i ginekolog także superowy się trafił:tak:jak będe miała więcej czasu to opisze poród;-)
Super,że już jesteście w domku:tak:
Duże buziaki dla was i jak będe miała więcej czasu to poczytam co i u was:tak:

hejka

jej jak mnie dawno u was nie bylo...:zawstydzona/y: nie mam normalnie czasu i weny..

jutro u mnie dzień testowania ale raczej poczekam jeszcze... nie śpieszy mi się.
Mam nadzieje że w sobotę bede mogła zrobić już... :sorry2:

pozdrawiam was mocno
buziaczki
Fajnie,że jesteś:-) Trzymam kciuki

reklama
Do góry