reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ja dalej tak widze
Agapas co mam zrobić?

musisz mieć program graficzny, jeśli masz to wciśnij u siebie print screen (PrtSc) masz taki klawisz na klawiaturze i zapisz go jako obrazek w tym programie i wyślij tak jak wysyłasz zdjęcia na zamkniętym... jeśli oczywiście możesz, bo jak nie to trudno, i tak chyba będę musiała to skasować :-:)-(

reklama
czesc
w pracy taka masakra ze nei mam na nic sily zaraz moze doczyttam co u Was
ledwo dycham a jeszcze na dniach bedzie @ (chyba) organizm tez mi dokucza :]
Bidulka
musisz mieć program graficzny, jeśli masz to wciśnij u siebie print screen (PrtSc) masz taki klawisz na klawiaturze i zapisz go jako obrazek w tym programie i wyślij tak jak wysyłasz zdjęcia na zamkniętym... jeśli oczywiście możesz, bo jak nie to trudno, i tak chyba będę musiała to skasować :-:)-(
Nie mam niczego takiego u siebie:-(

Bidulka

Nie mam niczego takiego u siebie:-(

No trudno Madzia, nie zawracaj sobie tym głowy :-) Jeszcze próbuje na innej stronce ale teraz to już u siebie widzę, że zamiast napisu mam Gitery.pl :-:)-( Nie wiem co tam źle robię :-:)-(

Madzias zrobiłam jeszcze raz na nowo, jest jakaś różnica ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz co...... Dużo tego było. :-) Kilka cykli miałam monitorowaną owulację. Robiłam badania podstawowe. Min. prolaktynę z testem (czy jakoś tak). I tu właśnie tkwił problem. Miałam nieregularne @ przez zbyt wysoki poziom prl. Natomiast przestałam chodzić do lekarza w sierpniu i teraz stwierdziłam,że czas sprawdzić co się dzieje. Raz zrobiła mi się torbiel po clo i właściwie chyba od tego czasu mam problem z prl. Teraz boję się,że znów jest torbielka i dlatego @ brak.

Aha czyli troche tego bylo, no oby to nei byl zaden torbielik
i trzymam kciuki

Chyba czas zacząć robić dziewczynki moje drogie. :-D Wszystkie rodzą chłopaków. Madzias, Maggie, Aguniak, Patrysia, a za chwilę Justyś i Aga. Na dodatek Paula i Kinga też mają synków. AAAAAA! I jeszcze Kroptusia! :-D:-D:-D Jaki słodki ten Jej mały. Widziałyście?

strasznie duzo tych chlopaczkow hihihi

Cześć dziewczynki
U mnie znowu ciężka noc,mały co chwila budził sie na cycka.Cwaniaczek mały 5 minut pociamkał i spał i tak co jakiś czas:baffled:
Spryciarz ten Twoj Kacperek:-)

U mnie nie wiem co sie dzieje, bo kit wie jaki dlugi bedzie ten cykl, wiec czekam sobie cierpliwie i staramy sie czesto gesto :-D
No to niech @ dlugoooo sie nei pojawia a za to cos innego niech sie pojawi ;-)

Agapas a moze zrob z innej stronki tak jak Madzia? moze ta strona glitery cos sie psuje hehehe bo dalej jest tylko glitery.pl u Ciebie

Agapas a moze zrob z innej stronki tak jak Madzia? moze ta strona glitery cos sie psuje hehehe bo dalej jest tylko glitery.pl u Ciebie

no właśnie, problem tkwi w tym, że próbowałam już trzech stronek i cały czas mam to samo :-( No trudno, dzięki za info... może innym razem się uda :tak:

a moze się trzeba zalogować i wtedy pojawi się napis?

no właśnie, ja się nie zalogowałam na tamtej stronie i być może to dlatego .... ???

o Mmm moze miec racje, moze trzeba sie logowac co jakis czas tam i wtedy napis wraca

ja juz uciekam odpoczywac bo ledwo co zyje dzis i tak bedzie dopaitku neistety :/ wykoncza mnei w pracy hehe

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki. Ja dziś miałam zalatany dzień. Rano z M pojechaliśmy do miasta ja do lekarza po skierowanie do tego onkologa - chirurga no i zaszczepiłam się pierwszą turą szczepionki przeciwko żółtaczce, a mój M pojechał wymienić parnik w samochodzie bo nam nie chciał jeździć na gazie, gasł po prostu. No i 350zł poszło :wściekła/y:. Potem na 14 do roboty i przed pracą wizyta w Urzędzie Gminy żeby zarejestrować firmę, aha no i wymiana opon na zimowe:baffled: Dopiero mój M stwierdził że zmieni.

reklama
Witajcie dziewczynki. Ja dziś miałam zalatany dzień. Rano z M pojechaliśmy do miasta ja do lekarza po skierowanie do tego onkologa - chirurga no i zaszczepiłam się pierwszą turą szczepionki przeciwko żółtaczce, a mój M pojechał wymienić parnik w samochodzie bo nam nie chciał jeździć na gazie, gasł po prostu. No i 350zł poszło :wściekła/y:. Potem na 14 do roboty i przed pracą wizyta w Urzędzie Gminy żeby zarejestrować firmę, aha no i wymiana opon na zimowe:baffled: Dopiero mój M stwierdził że zmieni.
To rzeczywiście miałaś zalatany dzień,nieźle zapłaciliście:dry:
To dobrze,że już sie zaszczepiłaś,ile to razy trzeba dwa czy trzy??

Do góry