reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kajeczka20 witaj u nas :-) bardzo mi przykro z powodu Twojego ANIOŁKA.... :no::no::no:I zastanawiam się z łzami w oczach jak Ty się możesz czuć patrząc na dzidzie siostry... okropne uczucie ... ALE KOCHANA GŁOWA DO GÓRY!!! I OSTRO BIERZ SIĘ DO ROBOTY Z M. :-) I CO NAJWAŻNIEJSZE NIE NAKRĘCAJ SIĘ ZA MOCNO, ŻEBYS SIĘ NIE ZABLOKOWAŁA PSYCHICZNIE, SKORO PISZESZ, ŻE JUŻ MASZ CHYBA JAKIEŚ ALE W SOBIE... POWODZONKA!!!
I co z tego, że masz 20 lat!!!!! Ja 21 no praktycznie za 2m-ce 22 ale widocznie jestem już gtowa! Ty widocznie już jesteś gotowa więc do działa trzymam za nas &&&&&&&&& kciuki :-):-):-)

niunia27 że niby kawa rozpuszczalna powoduje haluny, hehehe tego to nie wiedziałam :-):sorry2::sorry2::sorry2: no ale juz wiem.

NIUNIA27
KCIUKI TRZYMAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:

catedra
hehehe 99% nas już dawno powinny być w psychiatryku, bo ja mimo, że nie nakręcam się tak bardzo, ażeby się nie zawieść jak przyjdzie @ to jak widze kobietke z brzuszkiem to tak samo mam jak TY więc mogę powiedzieć, że to normalne chyba.... i wiesz co ja też myślałam, że jak mam 22 lata rocznikowo to zwariowałam, że taka młoda i mamą z własnej woli chce być, ale ciesze się kurcze że jest nas wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i super podejście! Bo tak chyba trzeba...
to a propos słów Kajeczki 20: [szybkie tempo pisania zrobilo sie tu na forum :)))) ]

" hej;) ja staram sie od pol roku o dzidzie rowno rok temu poronilam ( ciaza obumarła)) wczoraj dostalam@ @ i obiecalam sobie koniec z myslami ktore nie pozwalaja mi spac koniec z mierzeniem temp koniec z obserwacja sluzu od tego cyklu spontan chce sie kochac z moim mezem to bedziemy sie kochac i nie bede patrzec czy to płodny czy nie plodny dzien przestaje myslec o dzidziii zapisuje sie na prawko i juz!!!!!!!!!!!!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2:"

kajeczka... jak się cieszę, że tu trafiłaś :D ja też mam 20 lat jeszcze :p za parę dni 21 ... a już myślałam, że ze mną jest coś nie tak, że w takim wieku chcę być mamą... znajome patrzą na mnie jak na kosmitkę :D

w pierwsza ciaze zaszlam jak mialam 19 i juz wtedy bardzo chcialam tego dzidziusia a co za roznica ile sie ma lat moje znajome niektore co sa pod 30 jeszcze nie planuja slubu to kiedy dzidzi ???? ja tam jestem prawie rok po slubie 2 luty!!!!!!!! bedzie rok:-):-) i strasznie sie ciesze

kurcze ....dziewczyny jak was czytam to az wam z zazdroszcze mlodosci.....u mnie juz 35 stuknelo...i kilka poronien....a ja nadal zastanawiam sie czy mi sie uda...

Ninonka w dniu w którym moja siostra urodziła corcie to zamiat sie cieszyc ja wyłam w pokoju wtedy czulam sie najgorzej nawet mialam glupie mysli ze nie nadaje sie nawet zeby urodzic dziecko :-:)-( A julcia ma teraz 6 miesiecy jestem w niej zakochana po uszy i choc mam jeszcze 2 siostrzenice ta kocham naj bardziej zawsze jak zostaje z nia sama to czuje jak by byla moja :-):-) czasem i ja mysle czy nie zwariowalam :sorry2:

kurcze ....dziewczyny jak was czytam to az wam z zazdroszcze mlodosci.....u mnie juz 35 stuknelo...i kilka poronien....a ja nadal zastanawiam sie czy mi sie uda...
nie ważny wiek... każda z nas przechodzi to samo i pragnie tego samego i ma takie same wątpliwości, dlatego trzeba się wspierać?! ja już wiem na czym polega u mnie problem dlatego wspieram was dziewczyny!!!

nie ważny wiek... każda z nas przechodzi to samo i pragnie tego samego i ma takie same wątpliwości, dlatego trzeba się wspierać?! ja już wiem na czym polega u mnie problem dlatego wspieram was dziewczyny!!!
prawda zgadzam się :tak::-)

a tak poza tym to witam z wieczora :-) lecę was poczytać.

Kajeczka 20 ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nie chcem być, a to że zakochałaś się w córci swojej siostry to bardzo dobrze - znak, że będziesz już niedługo dobrą mamą. Słońce życze Ci wszystkiego dobrego i jestem pewna że Twój dzidziuś będzie dumny z takiej mamy!!! :tak::tak::tak:

martyna222 ja też się zgadzam, że wiek jest nie ważny jeżeli się pragnie szczęścia to cóż stpji na przeszkodzie, ja się poprostu ucieszyłam, że w wieku 21 lat nie jestem tutaj sama bo też myślałam czasami, że ja chyba zwariowałam, teraz już wiem, że pragne dzidzi tak samo jak mój mąż!!!:-)

DODAŁAM ALBUM W SWOIM PROFILU, CHĘTNYCH ZAPRASZAM :-)

reklama
Do góry