reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Madzia super kiecka :)
DLa babci Kasi
[*]

dziewczyny miałyście jakieś objawy ciąży zanim zrobiłyście test??
Mi to się w glowie tak dziwnie kręciło i myslałam, że mnie przeziębienie łapie;-):-) No fakt zrobiłam test i od razu się rozchorowałam:-D

kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę

u mnie M dzisiaj robi obiad :)
U mnie tez dziś M robi obiadek:tak:

HEJKA:-)
Kochane jestem jestem:-)dzisiaj jest moim ostatnim dniem w domku przed porodem:tak:boje się ale i też jestem szcześliwa że to już tuż tuż:-)M napiecze dzisiaj wafli(to taki nasz standarcik niedzielny)co opsypie sobie cukrem pudrem i mam zamiar dzisiaj najeść się do syta bo po cc czekają mnie 3 dni pod kroplówka no i wtedy też wiadomo że z początku trzeba bedzie uważać co się je:tak:tym razem nie dam się i nie wyjde ze szpitala bez synka:-D

AGNIESIAK chyba smecte można w ciąży(lub coś pomyliłam)i mi się nieprzemęczaj tylko leciuchować i to już;-)
Najedz się, najedz smakołyków:tak::-)
Teraz to juz się będę oszczędzac..:tak: Jeszcze w sobotę na uczelnię musze jechac i cały dzień w ławce, eh.. no ale to już ostatni rok..:-)

reklama
Witam dziewczynki. Już się troszkę ogarnęłam. Dziękuję kochane za świeczuszki.
Co do farby do włosków to przepraszam Justyś ale chyba nazwa jest Naturia z Joanny, no chyba, że nie o tej samej mówimy. Ja też mam włosy w kolorze ciemnego blondu i już miałam różne kolory: mahoń, oberżyna, blond pasemka a teraz mam ciemną czekoladę i bardzo dobrze się w niej czuję. Ja farbuję włoski szamponem koloryzacyjnym do 24 myć bo jest łagodniejszy dla włosów a trzyma mi się na włoskach tyle co farba. Szampon jest z Joanny Multi Soft.

Oleńko rozumiem o co Ci chodzi i powiem szczerze, że nie dziwię się Twojemu M, że się stresuje bo to zawsze jakieś przeżycie. Nie denerwuj się na niego i na prawdę nie naciskaj kiedy on nie ma ochoty bo nic z tego nie będzie jak on będzie się czuł zmuszony. A tak poza tym to nie pamiętam na kiedy pisałaś, że twój M ma to badanie bo na trzy dni przed badaniem powinna być całkowita wstrzemięźliwość. Mam nadzieję, że się nie poczułaś urażona tym co napisałam:sorry2:

Madziu koniecznie daj zdjęcie jak się ufarbujesz:tak:

Kasiulek trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła i żeby to była fasolinka:tak: Zresztą dla mmm też kciuki:tak:

Patrysiu ale Ci dobrze, że już będziesz miała Alanka przy sobie:tak:
Chyba wyprubuję Twój patent z samoopalaczami w piance bo nie mogę się opalać bo mam bardzo dużo pieprzyków i co roku coraz więcej a nie lubię być blada. Tylko ja mam zawsze problem z tym, że te samoopalecze potwornie śmierdzą i brudzą ubranie a jak biały zafarbuje to już kaput:no:

Acha Madziu super sukienka

Witam dziewczynki. Już się troszkę ogarnęłam. Dziękuję kochane za świeczuszki.
Co do farby do włosków to przepraszam Justyś ale chyba nazwa jest Naturia z Joanny, no chyba, że nie o tej samej mówimy. Ja też mam włosy w kolorze ciemnego blondu i już miałam różne kolory: mahoń, oberżyna, blond pasemka a teraz mam ciemną czekoladę i bardzo dobrze się w niej czuję. Ja farbuję włoski szamponem koloryzacyjnym do 24 myć bo jest łagodniejszy dla włosów a trzyma mi się na włoskach tyle co farba. Szampon jest z Joanny Multi Soft.

Oleńko rozumiem o co Ci chodzi i powiem szczerze, że nie dziwię się Twojemu M, że się stresuje bo to zawsze jakieś przeżycie. Nie denerwuj się na niego i na prawdę nie naciskaj kiedy on nie ma ochoty bo nic z tego nie będzie jak on będzie się czuł zmuszony. A tak poza tym to nie pamiętam na kiedy pisałaś, że twój M ma to badanie bo na trzy dni przed badaniem powinna być całkowita wstrzemięźliwość. Mam nadzieję, że się nie poczułaś urażona tym co napisałam:sorry2:

Madziu koniecznie daj zdjęcie jak się ufarbujesz:tak:

Kasiulek trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła i żeby to była fasolinka:tak: Zresztą dla mmm też kciuki:tak:

Patrysiu ale Ci dobrze, że już będziesz miała Alanka przy sobie:tak:
Chyba wyprubuję Twój patent z samoopalaczami w piance bo nie mogę się opalać bo mam bardzo dużo pieprzyków i co roku coraz więcej a nie lubię być blada. Tylko ja mam zawsze problem z tym, że te samoopalecze potwornie śmierdzą i brudzą ubranie a jak biały zafarbuje to już kaput:no:

Acha Madziu super sukienka
Kasiu to Naturia z Joanny,znalazłam na necie
Dam zdjęcie wieczorkiem:tak:
Dziękuje Kasiu:-)

KROCZEK ciesze się że już lepiej się czujesz:tak:dziekuje za kciukaski:-)co do samoopalaczy dlatego ja polecam te dwa co podałam te w piankach bardzom ladnie pachną i ciuchów naprawde niebrudza gwarantuje:tak:;-)odrazu się ta pianka (mus )wchłania i giciorek naprawde;-)

KOCHANE UDA SIĘ WAM ZAFASOLKOWAC JA W TO WIERZE!!!!

Muszę sprawdzić te pianki. Patrysiu a Ty je gdzie polecasz kupić bo wydaje mi się, że w Rossmanie wcale nie jest tak tanio:-(

reklama
Do góry