reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Dziekuje kobitki za kciukaski:tak:
Weszłam jeszcze zobaczyć co słychac i w sumie powiedzieć papa bo jutro już czasu brak aby zaglądnąć no a dzisiaj to już też wieczorek z M i też ze synkiem i przygotowanie całkowite...:tak:
Smsy bede pisać do MADZIAS i mam nadzieje że napisze że synek jest już z nami:-)trzymajcie się mocko:-)
PAPAPA

jak mały?? spi??
Spał, obudził sie właśnie:-)

Dziekuje kobitki za kciukaski:tak:
Weszłam jeszcze zobaczyć co słychac i w sumie powiedzieć papa bo jutro już czasu brak aby zaglądnąć no a dzisiaj to już też wieczorek z M i też ze synkiem i przygotowanie całkowite...:tak:
Smsy bede pisać do MADZIAS i mam nadzieje że napisze że synek jest już z nami:-)trzymajcie się mocko:-)
PAPAPA
To czekam na smski Patrysiu i trzymamy kciuki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czuje sie dobrze,maly fika,a farba to nutricia z joanny z tych tanich farb raz sprobowalam i mi sie fajnie trzyma:)
Super ze maly Ci fika w brzuszku :-)
między poniedziałkiem a środą, jak wczesniej nie pojawi sie plamienie, jakoś nie mam wielkich nadziei
bede mocno trzymac kciuki :tak:

kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę

u mnie M dzisiaj robi obiad :)

ja ostatnio mam odwrotnie, zwylke jak coś czułam to az mi ślinka leciała a teraz nic i wogóle na nic nie mam ochoty
to moze jakas cicha oznaka ;-) bez nakrecania oczywiscie;-)
no wlasnie ja tez mialam tak,ze bylam wyczulona na zapachy ale piersi mnie nie bolaly,a test robilam chyba 4 dni po terminie tak z ciekawosci:) i sie okazalo ze juz Oliś jest:)
ja ogolnie czulam sie slaba i brzuch mnie bolal mniej niz przed @,no i piwko mi przestalo smakowac:)
Mmm ja nie wiedziałam troche ,że jestem w ciąży i robiłam dopiero w grudniu test a zaszłam w ciąże na początku listopada
Wiem,że jak nie podejrzewałam tego to bolały mnie piersi dlatego myślałam,że @ przyjdzie i brzuch też bolał jak na @,potem to mi wszystko śmierdziało,różne zapachy
No to ja sie nie dowiem za wczasnie o ciazy bo ja juz w dni plodne jestem wyczulona na zapachy hehe
HEJKA:-)
Kochane jestem jestem:-)dzisiaj jest moim ostatnim dniem w domku przed porodem:tak:boje się ale i też jestem szcześliwa że to już tuż tuż:-)M napiecze dzisiaj wafli(to taki nasz standarcik niedzielny)co opsypie sobie cukrem pudrem i mam zamiar dzisiaj najeść się do syta bo po cc czekają mnie 3 dni pod kroplówka no i wtedy też wiadomo że z początku trzeba bedzie uważać co się je:tak:tym razem nie dam się i nie wyjde ze szpitala bez synka:-D
Trzymaj sie dzielnie, rowniez trzymam kciuki :tak:

Kroczek to trzymaj sie dzielnie dalej

A ja tez juz zaczynam wypatrywac @, cos dziwnie sie dzis czuje i jakby zaczelo pobolewac na @ choc ma jeszcze czas:dry: no ale trudno co ma byc to bedzie

reklama
ja sie melduje:) i zmkam patrzec na filmek,wczesniej mnie nie bylo wybralismy sie do auchan ale nic nie kupilam do maluszka nic ciekawego nie bylo,Patrysia trzymam kciuki i czekamy na wiadomosci:) do jutro,pa chyba juz dzisiaj nie wejde

Do góry