reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę

u mnie M dzisiaj robi obiad :)

ja ostatnio mam odwrotnie, zwylke jak coś czułam to az mi ślinka leciała a teraz nic i wogóle na nic nie mam ochoty

kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę

u mnie M dzisiaj robi obiad :)

ja ostatnio mam odwrotnie, zwylke jak coś czułam to az mi ślinka leciała a teraz nic i wogóle na nic nie mam ochoty
Kochana i ty sie doczekasz:tak::tak:
Trzymamy kciuki

Widze Ole,widze Ole:-p:-p:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Widze Ole,widze Ole:-p:-p:-D

Czesc, musialam nadrboci co naskrobalyscie :-D

Film przesuper, cieko bylo wysiedziec tyle godzin , ale akcje i grafika no i fabula przede wszystkim przeboska.

U mnie ze starankami nieciekawie- M jest troche przeziebiony, od dwoch dni nie chce sie starac, bo mowi ze nie musimy przeciez codziennie ale ostatni raz bylo chyba w czwartek- troche sie zawiodlam i obrazilam na niego, jesli dzisiaj nie bedzie to czuje ze sie poklocimy. On chyba liczy na cud, ze sobie raz w miesiacu pozwolimy i sie uda- chyba te 12 miesiecy nic go nie nauczylo. Az mi sie plakac chce...
Mysle , ze sie stresuje przed badaniami- wkoncu jego bratu sie juz udalo (pisalam Wam po Nowym Roku zaraz) a on starszy i nadal nic- wiecie meskie ego..i te sprawy
Ja naprawde jestem teraz wyluzowana, wiec chcialam co dwa dni, zeby nie bylo ze umknelo nam, ale na serio bez stresu- jesli sie nie uda to trudno- ja czekam teraz na luty na wakacje a nie mysle o ciazy wogole. A on chyba unika konfrontacji, bo skoro moje wyniki mimo dlugich cykli sa ok to chyba spodziewa sie swoich nietakich jakie by chcial i probuje sam sabotazowac starania- ale namedzilam- wiecie o co mi chodzi ??

Aaa [*] dla Kasi babci
Madziu- sukienka super, Ty jestes laseczka bedziesz super w bezowej wygladac
Kciuki dla Partysi

Buziaczki dla naszych dwoch przystojniaczków- Kacperka i Igorka

Ostatnia edycja:
Czesc, musialam nadrboci co naskrobalyscie :-D

Film przesuper, cieko bylo wysiedziec tyle godzin , ale akcje i grafika no i fabula przede wszystkim przeboska.

U mnie ze starankami nieciekawie- M jest troche przeziebiony, od dwoch dni nie chce sie starac, bo mowi ze nie musimy przeciez codziennie ale ostatni raz bylo chyba w czwartek- troche sie zawiodlam i obrazilam na niego, jesli dzisiaj nie bedzie to czuje ze sie poklocimy. On chyba liczy na cud, ze sobie raz w miesiacu pozwolimy i sie uda- chyba te 12 miesiecy nic go nie nauczylo. Az mi sie plakac chce...
Mysle , ze sie stresuje przed badaniami- wkoncu jego bratu sie juz udalo (pisalam Wam po Nowym Roku zaraz) a on starszy i nadal nic- wiecie meskie ego..i te sprawy
Ja naprawde jestem teraz wyluzowana, wiec chcialam co dwa dni, zeby nie bylo ze umknelo nam, ale na serio bez stresu- jesli sie nie uda to trudno- ja czekam teraz na luty na wakacje a nie mysle o ciazy wogole. A on chyba unika konfrontacji, bo skoro moje wyniki mimo dlugich cykli sa ok to chyba spodziewa sie swoich nietakich jakie by chcial i probuje sam sabotazowac starania- ale namedzilam- wiecie o co mi chodzi ??

Aaa
[*] dla Kasi babci
Madziu- sukienka super, Ty jestes laseczka bedziesz super w bezowej wygladac
Kciuki dla Partysi

Buziaczki dla naszych dwoch przystojniaczków- Kacperka i Igorka
Wiemy wiemy
Może rzeczywiście boi sie jak jego badania wyjdą

Może dzisiaj będą staranka
Nie zawstydzaj mnie z tą laseczką:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Buziak od Kacperka,obudził sie przed chwilą i budzi tate na łóżku:-D:-D
Zaczepia i mówi"Ee" :-D

Wiemy wiemy
Może rzeczywiście boi sie jak jego badania wyjdą

Może dzisiaj będą staranka
Nie zawstydzaj mnie z tą laseczką:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Buziak od Kacperka,obudził sie przed chwilą i budzi tate na łóżku:-D:-D
Zaczepia i mówi"Ee" :-D

Mnie sie wydaje ze Kacperek ma oczka taty ale Twoja buzie.
No i jak zrobisz wloski to dodaj fotki na zamkniety- i w tej sukience- mysle ze fajnie by Ci bylo w tej najciemniejszej tez :tak:

Mnie sie wydaje ze Kacperek ma oczka taty ale Twoja buzie.
No i jak zrobisz wloski to dodaj fotki na zamkniety- i w tej sukience- mysle ze fajnie by Ci bylo w tej najciemniejszej tez :tak:
Wiesz co on jest bardzo podobny do taty,ale ze mnie też coś troszke ma:-) Zmienia sie strasznie szybko
Dam na zamknięty wieczorkiem,nie wiem tylko czy coś będzie widać bo ja mam i tak ciemne włosy
Zobacze jaka będzie ta beżowa na razie;-)

reklama
HEJKA:-)
Kochane jestem jestem:-)dzisiaj jest moim ostatnim dniem w domku przed porodem:tak:boje się ale i też jestem szcześliwa że to już tuż tuż:-)M napiecze dzisiaj wafli(to taki nasz standarcik niedzielny)co opsypie sobie cukrem pudrem i mam zamiar dzisiaj najeść się do syta bo po cc czekają mnie 3 dni pod kroplówka no i wtedy też wiadomo że z początku trzeba bedzie uważać co się je:tak:tym razem nie dam się i nie wyjde ze szpitala bez synka:-D
:-)

Dzisiejsze zdjęcia:-)
Dałam na nk ale nie wszystkie mam was tam;-)
te oczka mnie powalają sa śliczne:-)
Hej Dziewczynki,

Ja się melduję, żyję tylko nieprzytomna troche jestem.Igorek dziś o 4:17 był wyspany i chciał sobie pogadać. Za dnia przysypiał po 15 minut i wkońcu jak byli Chirurudzy i chciałam obejrzeć to zasnął a ja z Nim :-D:-D:-D
A to Igorek dzisiaj: Zobacz załącznik 197242
aż się boje co mnie będzie czekac:cool2:ps.Igorek także śliczniutki :-)
PS.Ja nadal wypatruję @.
niewypatruj bo nie przyjdzie:-p
MMM witaj i trzymam kciukaski aby sie udało:tak:
OLA kochana wiesz pewnie M jest też poniekąd ciężko stresuje się wszystkim i teraz gdy wie że u ciebie jest dobrze to boi się tych wyników plemniczków(wiadomo faceci mają swoją dume)ale ja wiem ze będzie wszystko dobrze i niedługo staranka pełna para bez stresu i fasoleczka bdzie:tak:
AGNIESIAK chyba smecte można w ciąży(lub coś pomyliłam)i mi się nieprzemęczaj tylko leciuchować i to już;-)

Do góry