Madziaas
Już jesteś:)
:-):-)no wlasnie ja tez mialam tak,ze bylam wyczulona na zapachy ale piersi mnie nie bolaly,a test robilam chyba 4 dni po terminie tak z ciekawoscii sie okazalo ze juz Oliś jest
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-):-)no wlasnie ja tez mialam tak,ze bylam wyczulona na zapachy ale piersi mnie nie bolaly,a test robilam chyba 4 dni po terminie tak z ciekawoscii sie okazalo ze juz Oliś jest
![]()
Oki,leć leć pomału:-)dobra ja zmykam obiad konczycmmm rob tescik i daj znac,trzymam kciukasy
Kochana i ty sie doczekaszkurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszczę
u mnie M dzisiaj robi obiad
ja ostatnio mam odwrotnie, zwylke jak coś czułam to az mi ślinka leciała a teraz nic i wogóle na nic nie mam ochoty
Widze Ole,widze Ole![]()
Wiemy wiemyCzesc, musialam nadrboci co naskrobalyscie
Film przesuper, cieko bylo wysiedziec tyle godzin , ale akcje i grafika no i fabula przede wszystkim przeboska.
U mnie ze starankami nieciekawie- M jest troche przeziebiony, od dwoch dni nie chce sie starac, bo mowi ze nie musimy przeciez codziennie ale ostatni raz bylo chyba w czwartek- troche sie zawiodlam i obrazilam na niego, jesli dzisiaj nie bedzie to czuje ze sie poklocimy. On chyba liczy na cud, ze sobie raz w miesiacu pozwolimy i sie uda- chyba te 12 miesiecy nic go nie nauczylo. Az mi sie plakac chce...
Mysle , ze sie stresuje przed badaniami- wkoncu jego bratu sie juz udalo (pisalam Wam po Nowym Roku zaraz) a on starszy i nadal nic- wiecie meskie ego..i te sprawy
Ja naprawde jestem teraz wyluzowana, wiec chcialam co dwa dni, zeby nie bylo ze umknelo nam, ale na serio bez stresu- jesli sie nie uda to trudno- ja czekam teraz na luty na wakacje a nie mysle o ciazy wogole. A on chyba unika konfrontacji, bo skoro moje wyniki mimo dlugich cykli sa ok to chyba spodziewa sie swoich nietakich jakie by chcial i probuje sam sabotazowac starania- ale namedzilam- wiecie o co mi chodzi ??
Aaa
[*] dla Kasi babci
Madziu- sukienka super, Ty jestes laseczka bedziesz super w bezowej wygladac
Kciuki dla Partysi
Buziaczki dla naszych dwoch przystojniaczków- Kacperka i Igorka
Wiemy wiemy
Może rzeczywiście boi sie jak jego badania wyjdą
Może dzisiaj będą staranka
Nie zawstydzaj mnie z tą laseczką
Buziak od Kacperka,obudził sie przed chwilą i budzi tate na łóżku![]()
Zaczepia i mówi"Ee"
Wiesz co on jest bardzo podobny do taty,ale ze mnie też coś troszke ma:-) Zmienia sie strasznie szybkoMnie sie wydaje ze Kacperek ma oczka taty ale Twoja buzie.
No i jak zrobisz wloski to dodaj fotki na zamkniety- i w tej sukience- mysle ze fajnie by Ci bylo w tej najciemniejszej tez![]()
te oczka mnie powalają sa śliczne:-):-)
Dzisiejsze zdjęcia:-)
Dałam na nk ale nie wszystkie mam was tam;-)
aż się boje co mnie będzie czekacHej Dziewczynki,
Ja się melduję, żyję tylko nieprzytomna troche jestem.Igorek dziś o 4:17 był wyspany i chciał sobie pogadać. Za dnia przysypiał po 15 minut i wkońcu jak byli Chirurudzy i chciałam obejrzeć to zasnął a ja z Nim
A to Igorek dzisiaj: Zobacz załącznik 197242
niewypatruj bo nie przyjdziePS.Ja nadal wypatruję @.